Şimdi Ara

SE K790-800-810 En iyi Kamera Driver [6.4] - Super Gece Modu/20 fps Video (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.202
Cevap
0
Favori
41.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: 2smoke

Flash ve sesi kontrol ettim, zaten bugun yeni versiyon veriyodum, onlarıda tekrar kontrol ettim, 1 tane rakam hatası yapmışım :). Gerekli açıklamalar ilk msj ımda, yeni driver ile birlikte.

tamamdır kardeşim.sorun yok o zaman.yeni sürümü de yüklüyorum hemen.
  • Renge örnek 2 tane kırmızı veriyorum, başka renklerden de siz deneyip atarsanız, bakalım nasıl olmuş akıllı renk algılama :)

SE K790-800-810 En iyi Kamera Driver [6.4] - Super Gece Modu/20 fps Video

• k810i 4.0 makro flaş normal kırmızı gözde çok parlak çıkıyor

• Arkadaşım yazılanları lütfen okuyup ondan sonra şikayetimizi dile getirirsek daha sağlıklı ilerlemiş oluruz. 1,2 msj yukarıda 4.1 versiyonunun çıktığı ve flashla ilgi 1,2 iyileştirme yapıldığını yazdım, ilk mesajımda da yaklasık 3,4 gündür yazan bişeyi alıntı yapayım belki gözünden kaçmıştır..

İlk msj dan alıntı.
    --------------------
    5-Macro modunda normal flash etkisi düşürülürken haliyle kırmızı göz engellemede flash etkisi arttırıldı, eğer beyaz ve ışığı emmeyen bişeyin macrosunu çekecekseniz normal flash, karanlık ve ışığı emen bişey çekecekseniz kırmızı göz kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2smoke -- 16 Temmuz 2008; 12:43:16 >
  • Telefonda bulunan 'Flashı desarj et' ne ıse yarıyor?
  • Bunu resimlerle anlatayım, klavyenin pisliği için kusura bakmayınız :)

normal flash makro, beyaz yüzey

kırmızı göz makro, beyaz yüzey(resmin parladığına dikkat edin)

kırmızı göz makro , ışığı emen koyu nesne.

Netice de kırmızı göz, etkisi arttrılmış flashtır, beyaz yüzeye uygularsan parlaması kaçınılmaz olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2smoke -- 16 Temmuz 2008; 12:56:36 >

• quote:

Orjinalden alıntı: hardcrss

Telefonda bulunan 'Flashı desarj et' ne ıse yarıyor?

Bildiğim kadarı ile, flash ı test etmek amaçlı kullanıyor, yoksa bişeyi şarj marj ettiği yok.
  • arkadaşlar bunlar da benden.yorum sizin...
    4.0

4.1

• Beyaz şeyleri kırmız gözle çekmeyin diyorum ama , bide odaklama sorunu olmuş sanırım biraz.
  •  SE K790-800-810 En iyi Kamera Driver [6.4] - Super Gece Modu/20 fps Video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2smoke -- 16 Temmuz 2008; 14:10:09 >
  • 2smoke

kullanım kılavuzu çıkarman çok daha iyi olacak dışmekean çekimlerinde iç mekan çekimlerinde tam modları yazarsak daha iyi

olacağına eminim flaş modlarnı
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

2smoke

kullanım kılavuzu çıkarman çok daha iyi olacak dışmekean çekimlerinde iç mekan çekimlerinde tam modları yazarsak daha iyi

olacağına eminim flaş modlarnı

• Arkadaşlar çıkarmasına çıkarayımda, bunun klavuzluk bi yani yokki, orjinal driver ı nasıl kullanıyosak bunu da öle kullanıcaz, fazla flash a ihtiyaç duyunca kırmızı göz engellemeyi açacaz, gerek yoksa kullanmıyacaz, hepsi bu topu topu. Bunlar zaten maddeler halinde ilk msj da yazıyor nerde nasıl yaparsak daha iyi sonuç alırız diye. Genede il msj ı editleyerek buyuk maddler halinde nasıl iyi foto çekerizi yazayım birdaha.
  • İlk msj a driver ile ilgili bilinmesi gerekenleri yazdım arkadaşlar
  • arkadaşlar kamera sesi yükelmeyi nasıl yapacağız ya???,

mısc fileden seçip yüklüyorum sözde yüklendi gözüküyor ama sesde bir değişilkl yok...

Birde kamera driveriı yüklüyorum herhangi bir fark yok gibi ama sağ yıldız sol sol yıldız sol yıldız yaptığımzıda driver vers. değişmiş gözkyor fakat ben

çekimlerde bir fark göremewdim:) acaba yükleniyor da onu işleme sokmak için başka bir şey daha mı yapıyoruz ...

ben size yaptığım işlemi söyilm
    setool proyu açtım

k810 u seçtim

mısc fileden idnridiğim zipli dosyayı seçtim

flash a bastım

telefonum kapalıyken "c" tuşluna basarak usb kabloya bağlaıdm ekranda yazıalr geçti fln elapsed bilmem kaç sn die yazı çıktı sonra telefonn bağlantısını kesip telefonu açtım...

doğru mu??? başka yapılacka bir şey var mı veya atladığım bir yer??,

arkadşalar birde k810 un orjinal main dosaysı ,gfts dosyası , flash dosyası nı nasıl temin edeceğim diğer konuya baktım ama göremedim...

Yani telefon hiç açılomadığı anda ben bu telefonu ilk aldığım gün gibi isityorum :) bunun için de 2 tane dosya avrmış indirilmesi gereken

o dosyaalr nedir ve nereden temin edebilirm direkt link verirseniz sevinir..

Diğer konuda tek bir linkte tüm telefonların orjinal dosyaları var denilmiş ama o sayfa ingilzice bulamadım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arslan5888 -- 16 Temmuz 2008; 16:54:06 >

• Butun makro cekımlerımde burdakı foto kadar arkasını bulanıklastıramadım ya. Bu foto 2.46 veya 2.60 la cekıldı. Tam hatırlayamıyorum.

• Arkasının bulanıklaşması normal, çünkü arka plan cok uzak kalmış.Arka tarafı bulanıklaştırmak istiyosan, önce nesneye odaklan, daha sonra kamerayı arka plana doğru tut ve çek.Verdiğin resimde ışıkta çok önemli bir rol oynamış, makro çekim yaparken kamerayı genelde nesnemize ya tam yatay yada 30 derece gibi bir açıylan tutarsak (nesnenin konumuna göre) iyi sonuç elde ederiz.Makro çekimlerde zoom çoğu zaman çok işe yarar, orjinal makro zoom ile çekilir zaten normelde.

Supercam 4.1

Bu da değişik bir makro çekimi, en ön plan ve en arka plan bulanık, ortası net

Açık hava olsa çok daha iyilerini çekerdim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2smoke -- 16 Temmuz 2008; 17:32:50 >

• arkadaşlar benm bir üstteki mesjaa cvp vercek olan arkadaş yok mu yaw???

telefon elimzide kalamsın:)
  • Kalmaz arkadaşım neden kalsın, daha kimsenin elinde kalmadı çok şükür, setool dan kesinlikle WRITE GDFS Y A P M A ! bişey olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2smoke -- 16 Temmuz 2008; 17:25:22 >
  • yanlışlıkya yaparım diye be arkadaşım yoksa ziin verdiğiniz şeylerden zarar gelemz biliyorum:)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.