Şimdi Ara

SE K790-800-810 En iyi Kamera Driver [6.4] - Super Gece Modu/20 fps Video (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.202
Cevap
0
Favori
41.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: iö

çalışmalarının devamını bekliyorum bu arada ben telefonuma bu driverlerden hangisini atmalıyım yani noise oranı düşük olcak birde renkleri gerçekçi verecek?

4.0 ı kullan arkadaşım, standart hali zaten real color :) ve en az noise, yetmezse manuel olarak renk arttırıp/azaltabiliyosun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2smoke -- 14 Temmuz 2008; 21:03:04 >
  • quote:

2smoke

Dostum bişey yok manuel modda, ilk msj da yazıyor zaten, joystick imiz varya onu -2 ye getirirsen rengi ayarlıyosun zoom tusuyla, -1.7 ye getirirsende exposure yani ışık miktarını ayarlıyosun(standart driver da sağ sol yapıp aydınlık karanlık yaptığımız gibi), hiç ellemez 0 da bırakırsan zoom yapıyor zaten standart.

tmm dostum anladım sağol.
  • EV -7 ve -1.2 deilken otomatik mod oluyor değilmi? Yoksa tamamenmi manuel. Tam anlayamadımda. Eğer tamamen mauelse 3.06 da kalacagım.
  • Dostum 4.0 çek normal kullan, illaki manuel kullanıcan diye bişey yok, şimdi manuel olay olduğu için bu driver da hani orta tuşla aydınlık karanlık ayarı yapmıyomuyduk normalde, manuel fonksiyonların çalışması için o ayarı iptal ettim. Yani sen stick ini sağa sola da yapsan aydınlık karanlık yapamayacaksın resmi, bunu kullanmak için sol yöne doğru tıklayıp -1.7 ye getireceksin zoom tusları ile de aydınlık karanlığı ayarlayacaksın, yada -2 ye getireceksin(en son sol) gene zoom tuşları ile renk doygunluğunu ayarlayacaksın, eğer 0 da bırakırsan da zoom tuşları zoom yapacak normalinde olduğu gibi.Bunun dışında herşey otomatik

Yani ben bunu sırf renk için ekledim aslında, ama onu eklerkende orta tuşumuzun sağ sol işlevini kaybetmemesi için onuda -1.7 ye taşıdım. Menude renk ayarı yok biliyosun, ekstra renk ayarımız oldu işte :)

Daha basit anlatımla, zoom tuşumuz + - tuşumuz oldu, EV tuşumuz yani orta çubuk ta neyi +- yapacağımız oldu. -2 renk, -1.7 aydınlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2smoke -- 14 Temmuz 2008; 21:22:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: tolyo
    tmm dostum anladım sağol.

@Tolyo, raider dan baya bi yararlandım bu manuel olayda bilgin olsun :), gerçi onda efekte göre değiştiriyor ama okadar da kopyacı olmayalım..
  • Buda 4.0 gece flash normal makro, standart color (yani normal kullanımdaki rengi)

SE K790-800-810 En iyi Kamera Driver [6.4] - Super Gece Modu/20 fps Video
  • quote:

2smoke

@Tolyo, raider dan baya bi yararlandım bu manuel olayda bilgin olsun :), gerçi onda efekte göre değiştiriyor ama okadar da kopyacı olmayalım..

tahmin etmiştim zaten raiderden yararlanacağını
    ama senin driverda manuel ayarada pek gerek yoktu aslında renkler gerçeğe çok yakın zaten!
  • Ya işte bazı arkadşlarımız soluk gibi biraz felan dedi, withan a bakınca soluk gibi duruyor ama aslında bendeki normal biliyorum, bende ekleyim içleri rahat olsun istedim. Eğerki standart hali yeterliydi manuele gerek yok derseniz kaldırırız dert değil. Kolay iş :), Sonuçta sadece renk bu. Onun yerine manuel focus mu atsak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2smoke -- 14 Temmuz 2008; 22:21:37 >
  • quote:

2smoke

Ya işte bazı arkadşlarımız soluk gibi biraz felan dedi, withan a bakınca soluk gibi duruyor ama aslında bendeki normal biliyorum, bende ekleyim içleri rahat olsun istedim. Eğerki standart hali yeterliydi manuele gerek yok derseniz kaldırırız dert değil. Kolay iş :), Sonuçta sadece renk bu. Onun yerine manuel focus mu atsak

bence manuel ayara gerek yok ya zaten manuel ayar yapcak olduktan sonra raiderin driver ı çok iyi bence ama önemli olan ayar yapmadan hızlı foto çekmek! onun içinde manuel ayar olmasa daha iyi olur bence!
    4.0 ın manuel modlarını kaldırıp (en son noiseyi filan minimuma indirdim demiştin) en son yaptığın iyileştirmeler kalsın manuel ayarları iptal et böylesi daha iyi bence...

• quote:

Orjinalden alıntı: tolyo

quote:

2smoke

Ya işte bazı arkadşlarımız soluk gibi biraz felan dedi, withan a bakınca soluk gibi duruyor ama aslında bendeki normal biliyorum, bende ekleyim içleri rahat olsun istedim. Eğerki standart hali yeterliydi manuele gerek yok derseniz kaldırırız dert değil. Kolay iş :), Sonuçta sadece renk bu. Onun yerine manuel focus mu atsak

bence manuel ayara gerek yok ya zaten manuel ayar yapcak olduktan sonra raiderin driver ı çok iyi bence ama önemli olan ayar yapmadan hızlı foto çekmek! onun içinde manuel ayar olmasa daha iyi olur bence!
    4.0 ın manuel modlarını kaldırıp (en son noiseyi filan minimuma indirdim demiştin) en son yaptığın iyileştirmeler kalsın manuel ayarları iptal et böylesi daha iyi bence...

bencede manuele gerek yok zaten manuel ayar kullanmak istesek raider var

• Hmm ok, peki kaldıralım manuel ayarları ozaman. dediğin gibi raider var sonucta isteyen onu kullanabilir dimi, birazdan atarım.
  • Manuel ayarlar kaldırılmıştır, pırıl pırıl 4.0 ı kullanabilirsiniz.
  • quote:

2smoke

Manuel ayarlar kaldırılmıştır, pırıl pırıl 4.0 ı kullanabilirsiniz.

teşekkürler dostum eline sağlık. biraz kullanalım örnek fotoları koyarız buraya.
  • Foto çeken yok herhalde
  • quote:

2smoke

Foto çeken yok herhalde

daha foto çekecek fırsat bulamadım ya. zaten akşamdan yeni 4.0 ı telefona almayı unutmuşum denemeye fırsat olmadı daha. yakında koyarım çektiğim fotoları...
  • Buyrun beyler, supercam 4.0 AK-Flashsız.

Orjinal boyut 2mp burda.
    http://img396.imageshack.us/img396/8582/dsc03294oh5.jpg
  • süpercam 4,0 [[balkonda çektim,çok az ışık vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esintii -- 16 Temmuz 2008; 0:40:53 >
  • 2smoke kardeşim 4.0 sürümünü denedim.henüz ben de foto paylaşmaya vakit bulamadım.ama bişey dikkatimi çekti.ak portre+kırmızı gözde akşam az ışıkta foto çekince tamamen beyaz oluyor ya da turuncu renk ağırlıklı soluk fotolar oluyor.aynı modda sıfır ışıkta çekince otomatik+kırmızı göz moduna göre daha karanlık oluyor.daha önceki sürümlerde sanki böyle değildi.

ayrıca akportre+kırmızı göz ayarında gece çektiğim (flaşın patladığı) fotoğraflarda, fotoğraf çektikten 1-2 saniye sonra (kameranın kendisinden trink diye bi ses) geliyor.sizde de aynı mı bu? o ses beni korkutmuştu.ama sadece flaşın patladığı çekimlerde bu ses geliyor.

• Dostum bunu açıklamalara daha evvel yazmıştım, AK_Portre de ışıklı ortamda kırmızı göz kullanılmayacak parlar resim demiştim, onun yerine ışıklı ortamda portre + flash kullanabilirsin. Açıklamalara bakarsan dikkatli görürsün. AK-Portre flash kırmızı göz ü sadece 0 ışık veya nerdeyse 0 ışık olan yerlerde kullanıcaz, yani tepemizde ampül yanarken kullandınmı, sarıya yakın cok parlak bir resim çeker.

Flash ı kontrol edecem. Sese bakacam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2smoke -- 16 Temmuz 2008; 10:07:00 >
  • Flash ve sesi kontrol ettim, zaten bugun yeni versiyon veriyodum, onlarıda tekrar kontrol ettim, 1 tane rakam hatası yapmışım :). Gerekli açıklamalar ilk msj ımda, yeni driver ile birlikte.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.