Şimdi Ara

SE K700i alayım mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben telefonda resim,video(tam ekran),oyun,bluetooth,mp3(en çok istediğim),radyo gibi özelliklerin olmasını istiyorum.Buna göre K700i mi alayım yoksa başka bi telefon mu önerirsiniz...

Yüzemez yunuslar çaylar içinde.
  • Video tam ekran değilmi.tüh yaa.walla bende iki üç içerisinde almayı düşünüyorum.ama bilmiyorum bakalım napcaz.almışken iyi bir telefon almak istiyorum...

Orjinalden alıntı: niste10

Arkadaşlar ben telefonda resim,video(tam ekran),oyun,bluetooth,mp3(en çok istediğim),radyo gibi özelliklerin olmasını istiyorum.Buna göre K700i mi alayım yoksa başka bi telefon mu önerirsiniz...

en çok mp3 için istiyorsan kesinlikle yanlış seçim en fazla 3-4 şarkı yükleyebilirisin
  • Walla ben çok bekledim.Biraz daha beklersem kafayı yerim.Zaten şimdiye kadar deliriyodum hangisini alsam diye.Ama artık kesin k700i.Benim arkadaşta var o kadar video oyun falan var yinede hala 30mb falan alanı vardı.Zaten oyunlar fazla yer kaplamıyo galiba.İşte bi mp3ler çok kaplıyo.Onu da en sevdiğim 4-5 mp3ü alarak hallederim.Videolar fazla yer kaplamıyo dimi....
    K700İ Mİ 6600 MI
    21 yıl önce açıldı
    Nokia N97 alsam mı ?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben çok araştırdım arkadaşım senin istediğin özelliklerde telefon arıyordum forumu biraz araştır bulusun yazılarımı k700i alacaktım arkadaşım aldı ve ben kullandım gerçekten kamerası çok güzel ses kalitesi harika ama hafızası çok az ve symbian yok ben bunlardan dolayı siemens sx1 aldım sana tavsiye ederim hem daha hesaplı hemde bütün özelliklerinin daha fazlasını yapıyor k700i den sadece tema desteği yok tek eksisi bu k700i ye göre sesler sx1 de stereo ve harika hafıza yükseltme imkanında var mmc kartla symbian işletim sistemi var kamerası oldukça iyi ekranı daha büyük ve kaliteli sx1 in benim tavsiyem alman malı bir sx1 bulursan onu al
    BİR AT YÜZÜNDEN BİR HABERCİ KAYBETTİK
    BİR HABER İLETEMEDİĞİMİZDEN SAVAŞI KAYBETTİK
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkcastle

mmc/sd kart takılamıyormuş ee neden alacaksınız ki ozaman bu teli??

abi mmc/sd kartı ne demek.ne işe yarıyo.pek bişey bilmiyorum da.çok önemli mi o...

quote:

Orjinalden alıntı: darkcastle

mmc/sd kart takılamıyormuş ee neden alacaksınız ki ozaman bu teli??

abi mmc/sd kartı ne demek.ne işe yarıyo.pek bişey bilmiyorum da.çok önemli mi o...

mmc kartı hafıza arttırıcı bir karttır se k700i de bu yok hafızası 41mb ve artamıyo en kötü özelliği sırf bundan dolayı vazgeçilir k700i den
  • quote:

Orjinalden alıntı: MadMax84

ben çok araştırdım arkadaşım senin istediğin özelliklerde telefon arıyordum forumu biraz araştır bulusun yazılarımı k700i alacaktım arkadaşım aldı ve ben kullandım gerçekten kamerası çok güzel ses kalitesi harika ama hafızası çok az ve symbian yok ben bunlardan dolayı siemens sx1 aldım sana tavsiye ederim hem daha hesaplı hemde bütün özelliklerinin daha fazlasını yapıyor k700i den sadece tema desteği yok tek eksisi bu k700i ye göre sesler sx1 de stereo ve harika hafıza yükseltme imkanında var mmc kartla symbian işletim sistemi var kamerası oldukça iyi ekranı daha büyük ve kaliteli sx1 in benim tavsiyem alman malı bir sx1 bulursan onu al

Sağol madmax ama bana da dediler ki sx1 biraz arızalı oluyormuş.Düşünce hemen bozuluyormuş.Sıksık kilitleniyormuş falan.Bu yüzden benim de gözüm korktu.Bende baçta sx1 almayı düşünüyordum ama işte böyle deyince vazgeçtim.Hatta benim arkadaş ta sx1 alıcaktı telefoncu onun yerine k700i al demiş.Ama yinede bilemiyorum ya ne yapsam...

• Peki bu mmc kartıyla en fazla kaç mb yükseliyo hafıza va sx1in normal hafızası kaç mb?

quote:

Orjinalden alıntı: MadMax84

ben çok araştırdım arkadaşım senin istediğin özelliklerde telefon arıyordum forumu biraz araştır bulusun yazılarımı k700i alacaktım arkadaşım aldı ve ben kullandım gerçekten kamerası çok güzel ses kalitesi harika ama hafızası çok az ve symbian yok ben bunlardan dolayı siemens sx1 aldım sana tavsiye ederim hem daha hesaplı hemde bütün özelliklerinin daha fazlasını yapıyor k700i den sadece tema desteği yok tek eksisi bu k700i ye göre sesler sx1 de stereo ve harika hafıza yükseltme imkanında var mmc kartla symbian işletim sistemi var kamerası oldukça iyi ekranı daha büyük ve kaliteli sx1 in benim tavsiyem alman malı bir sx1 bulursan onu al

Sağol madmax ama bana da dediler ki sx1 biraz arızalı oluyormuş.Düşünce hemen bozuluyormuş.Sıksık kilitleniyormuş falan.Bu yüzden benim de gözüm korktu.Bende baçta sx1 almayı düşünüyordum ama işte böyle deyince vazgeçtim.Hatta benim arkadaş ta sx1 alıcaktı telefoncu onun yerine k700i al demiş.Ama yinede bilemiyorum ya ne yapsam...

ben çok araştırdım dediğin gibi sorunlu sx1 ler yok değil ama her telefonda sorunlular çıkabilir fakat bu sitede bir kaç tane sx1 düşmanı var bunların ismini söylememe gerek yok bunların dediklerine pek kulak asma ben kendim aldım sx1 i kullanıyorum hiç bir sorun yok yalnız duyduğuma göre çin malı sx1 lerde sorunlar çıkabiliyormuş örneğin ekranı çiziliyomuş kolayca, düşünce hemen bozuluyormuş vb. ama ben alman malı aldım oldukça iyi ve sağlam bir telefon kilitleniyor diyorlar neler neler yaptım bir kez bile kilitlenmedi alman malı sx1 bul ve al hiç bir sorun çıkmaz hafızası dahili 4 mb ama mmc kart yuvası var telefonu alırken yanında 256 lık kingstone bir mmc kart al sx1 440ytl + mmc kart 50 ytl yani toplamda 490 ytl ye çok iyi bir telefona sahip olmuş olursun k700i den çok daha iyi ben ikisinide kullandım oradan biliyorum ses kaliteleri aynı görüntü kalitesi sx1 in biraz daha iyi dediğim gibi sx1 in k700i den tek eksiği tema desteği olamayışıdır oda pek bir işe yaramıyor zaten birde k700i de symbian yok bu çooook önemli aldığın telefon ne olursa olsun symbian olmalı bence üstelik k700i 650ytl ne gerek var daha düşük özellikteki bir telefona bu kadar para vermeye tabi yinede karar senin saygılar dilerim

• Doğru diyorsun her telefonda olabilir öyle.Pek, sx1de tam ekran video var mı.Bide videolar sınırsız mı yani belli bir zaman kısıtlaması yok dimi.
    BİR NAL YÜZÜNDEN BİR AYAK KAYBETTİK
    BİR AYAK YÜZÜNDEN BİR AT KAYBETTİK
  • K700 HAFIZA 41MB HAFIZA KARTI OLSAYDI AL DERDİM.K700 YERİNE MPX200 YA DA SX1 AL
  • Teşekkürler arkadaşlar.Ama ben hala karar veremedim.Sabahtan akşama kadar düşünüyorum deliricem.Ya açıkça söylemek gerekirse ben bu siemensin telefonlarına pek güvenmiyorum.Gerçekten çok tanık oldum.Kaç arkadaşımın siemens telefonu bozuldu.Bilemiyorum...

Teşekkürler arkadaşlar.Ama ben hala karar veremedim.Sabahtan akşama kadar düşünüyorum deliricem.Ya açıkça söylemek gerekirse ben bu siemensin telefonlarına pek güvenmiyorum.Gerçekten çok tanık oldum.Kaç arkadaşımın siemens telefonu bozuldu.Bilemiyorum...

Ben sana söylüyorum siemensler de bozulanların hepsi çin üretimi olanlardır istersen bir araştır bak arkadaşlara sor bozulan telefonların üretim yerlerini ama alman mallarında hiçbir sorun yok alman malı sx1 almanı tavsiye ederim

• niste ben de en az senin kadar kararsızım!
    bu forumu takip ettikce de,insanın kafası daha da çok karışıyor!ü
    marka ya da model hiç farketmez,bir tel. için...
    iyi şeyler soylendiği kadar,kötü seyler de söyleniyor!...
    uyelerin bir kısmı bilinçli ve o tel.i kullanıp yorum yaparken,
    bir kısmı bilinçsiz ya da kasıtlı olarak yorum yapıyor!...
    kime inanıp,kime guveneceğini nereden bileceksin!
    sonuçta sanal bir ortamdayız...
    ben de k700i ile 6600 arasında kararsızım ki,geceleri bile karar vermek için düsünürken uyuyakalıyorum
  • Mühendis aynı benim durumumdasın abi.Walla ya bende geceleri bile düşünüyorum.Bende k700i ile sx1 arasında kaldım.Şu k700de hafıza sorunu olmasa hemen alıcam da bilmiyorum.Ama abi ben hiç siemens mallarına güvenmiyorum ve almışken de iyi bir telefon almak istiyorum...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.