Şimdi Ara

nokia 6230i ye nasıl oyun yükleyebilirm!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar oyunu gönderiyorum telefona fakat dosya biçimi desteklenmiyor diye bi uyarı veriyor..ne yapmam gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum....

• arkadasim 6230 symbian uygulamalari ve oyunlari almaz yani alir ama çalistirmaz
    Ancak Jawa türü uygulama ve oyunlari çalistirir
  • valla 6230i kullanmadım ama 3300 vardı aynı s40 tabanlı, gönderdiğin oyunların .jar uzantılı olması ve de s40 java oyunları olması gerek, öyle ise yanlarında aynı oyunun .jar uzantılısının yanında bir de .jad uzantılsıınıda gönder o şekilde yüklemeyi dene, bende en son o şekilde yükledi oyunları..
  • dostum ben sana sanırım yardımcı olabilirim öncelikle şunu söliim o telefona msn yüklemen imkansızz ötesi bi olay ben o kadar uğraştım denedim olmadı bütün ayarlarını yaptım herşeyini ama olmadı yani msni telefona yüklersin ama bağlanmaz oyunları ve java programları ise telefonun yanındaki verdikleri nokia pc suite programı yardımıyla gönderebilirsin (tabii ki bluetooth olması şart)

Orjinalden alıntı: cellat206

dostum ben sana sanırım yardımcı olabilirim öncelikle şunu söliim o telefona msn yüklemen imkansızz ötesi bi olay ben o kadar uğraştım denedim olmadı bütün ayarlarını yaptım herşeyini ama olmadı yani msni telefona yüklersin ama bağlanmaz oyunları ve java programları ise telefonun yanındaki verdikleri nokia pc suite programı yardımıyla gönderebilirsin (tabii ki bluetooth olması şart)

hocam pc suite i yükledim şimdi nasıl yüklemem gerekiyor acaba
    6600 İÇİN OYUN PROGRAM VARMI???
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.