Şimdi Ara

SE da n ağzım yandı, sonunda NOKİA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en son burda ki yanlış yanlı yönlendirmelerle, uyduruk SE k600i alıp aynen iade etmiştim,

şimdi tekrar Telefonun kralı, nokia nın 6230i sini sipariş verdim,

Allah utandırmasın...

ben derimki bu se kullanıcıları demek çok zengin, bu gün w800 ile fotoğraf çekip, mp3 dinledimde bu kadar uyduruk olabilir...

ancak benim paramla, 5 kuruş eder...

nokia ya devammm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spyman -- 24 Kasım 2005, 22:17:35 >

• SE cular kendilerini zorlayıp, cevap yazmasın, hepsi yalan bence...
  • Benimde SE'ya karşı aşırı bi sempatim var ama yine her seferinde gidip nokia alıyorum..

Sebebini de bilmiyorum. Hayran kaldığım cihazları hep SE çıkarıyor ama almaya gelince şimdiye dek edindiğim telefonların çoğu NOKIA..

Mantığı ne acaba önce kendimi çözmeliyim.. Sonra cevap vericem..
  • eee...?!?!
  • quote:

Orjinalden alıntı: spyman

SE cular kendilerini zorlayıp, cevap yazmasın, hepsi yalan bence...

Hocam kimsenin bişey yazdığı yok zati

Edit bir postu atana kadar ben kaç tane cevap yazıldı yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhan_ok -- 24 Kasım 2005, 22:27:14 >
  • her sipariş veren başlık açsa zaten
  • W800 ün fotoğrafına uyduruk diyorsan,6230i nin çektiği fotoğrafı görünce kusarsın herhalde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bırak hiç cvp bile verme...
    güle güle kulan iyi tercih yapmışın kendine göre
  • Helal olsun kardeşim doğru yolu bulmuşsun kutlarım.Acı bi deneyim olmuş.
    quote:

en son burda ki yanlış yanlı yönlendirmelerle, uyduruk SE k600i alıp aynen iade etmiştim,

şimdi tekrar Telefonun kralı, nokia nın 6230i sini sipariş verdim,

Allah utandırmasın...

ben derimki bu se kullanıcıları demek çok zengin, bu gün w800 ile fotoğraf çekip, mp3 dinledimde bu kadar uyduruk olabilir...

ancak benim paramla, 5 kuruş eder...

nokia ya devammm...

• Arkadaşım, tercihine saygı duyuyorumda, yanlız yazdıkların ne akla ne mantığa, nede tekniğe sığacak seyler değil. SE nin o modelleri, resim kalitesinde 1 numara iken, sen 6230 daha iyi dersen, insanlar ağızlarıyla bile gülmez. Tamam nokia al ama, SE nin bu konudaki hakkınıda yeme
  • arkadaşı kendi halinde bırakalım bence
  • abi gidp k600 alırsan bnce ole olur ama soliim 6230i de cok ii diil bnce
  • Markaya bakmam hangisi ucuz ve kaliteliyse...
  • ee kardesim yuh bee telefon kullanmayı bilmeyenler bellemişler bi nokia b.k var sanki sen eğer w800 e kötü diosan telefonun te sinden anlamıyosun demektir daha ne diyim yaa ne adamlara kaldık
  • bi laf vardir hani, bi insanın önyargisini kirmak atomu parcalamaktan zordur diye... iste ne güzel bi örnek...

bu arada ne marka telefon almissin yada kullanmissin beni zerre kadar ilgilendirmiyor ama kendi aldigin telefon bekledigin gibi cikmadi diye bu nefretini genelleyerek sony ericssona mal edersen, burda seni yerden yere vuracak insanlar cikar.

son olarak w800 sekil olarak cok kötüdür, tasarım fukarasidir tamam ama asla ve asla fotograf kalitesi ve mp3 konusunda su anda onunla kapisabilecek bi telefon mevcut degil kaldi ki bu kategoride 6230i tüy siklet bile kalmiyor w800 ün yaninda, ikisi yanyana koyulup kiyaslanamaz dahi..

yorum yapis seklini hic begenmedim, biseyler konusunda insanlari bilgilendirmekten cok, nefretini etrafa yayma pesindesin

gerci seni su sekilde normal bi insan olarak ele almamam gerek yukarida bi lafini okudugum an normal olmadigina ve yalan söyledigine karar verdim.

sen kesinlikle ve kesinlikle w800 kullanmamissin, resim cekmeyi, mp3 dinlemeyi birak yakindan dahi görmemissin, cünkü bi insan sony ericssondan nefrette etse w800 ün bu iki ezici üstünlügünü bu sekilde lanse edemez...

"bu gün w800 ile fotoğraf çekip, mp3 dinledimde bu kadar uyduruk olabilir...

ancak benim paramla, 5 kuruş eder... "

takdir sizlerin...

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahyaz -- 25 Kasım 2005, 0:19:25 >

• katılmamak elde degıl..senın se yı sevmedıgını cok ıyı bılıyorum ama bu yorumun cok guzel ve objektıf..
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrahyaz

bi laf vardir hani, bi insanın önyargisini kirmak atomu parcalamaktan zordur diye... iste ne güzel bi örnek...

bu arada ne marka telefon almissin yada kullanmissin beni zerre kadar ilgilendirmiyor ama kendi aldigin telefon bekledigin gibi cikmadi diye bu nefretini genelleyerek sony ericssona mal edersen, burda seni yerden yere vuracak insanlar cikar.

son olarak w800 sekil olarak cok kötüdür, tasarım fukarasidir tamam ama asla ve asla fotograf kalitesi ve mp3 konusunda su anda onunla kapisabilecek bi telefon mevcut degil kaldi ki bu kategoride 6230i tüy siklet bile kalmiyor w800 ün yaninda, ikisi yanyana koyulup kiyaslanamaz dahi..

yorum yapis seklini hic begenmedim, biseyler konusunda insanlari bilgilendirmekten cok, nefretini etrafa yayma pesindesin

gerci seni su sekilde normal bi insan olarak ele almamam gerek yukarida bi lafini okudugum an normal olmadigina ve yalan söyledigine karar verdim.

sen kesinlikle ve kesinlikle w800 kullanmamissin, resim cekmeyi, mp3 dinlemeyi birak yakindan dahi görmemissin, cünkü bi insan sony ericssondan nefrette etse w800 ün bu iki ezici üstünlügünü bu sekilde lanse edemez...

"bu gün w800 ile fotoğraf çekip, mp3 dinledimde bu kadar uyduruk olabilir...

ancak benim paramla, 5 kuruş eder... "

takdir sizlerin...

quote:

işte budur tebrkler emrah...zamanı gelcek o aldıın teldende sıkılcak zten eminm bide k600 alcaına bras daa kasıp w800 alsaydın şu an 6230i yi de almana gerek kalmasdı bnce

• ben kendi telefonlarimida olumsuz yönde elestirdigimden sanki s.e. yi sevmiyor gibi duruyorum ama öyle bisey yok, s.e. yi de tutmuyorum nokiayida yada baskasinida hangisi hosuma gidersen onu kullanirim ve bir gercek var ki son 1 yıldır cep telefonu pazarinin tartirsmasiz lideri Sony Ericsson'dur.

Not: su anda s700i, k750i ve d600 kullaniyorum...

quote:

Orjinalden alıntı: cenky

katılmamak elde degıl..senın se yı sevmedıgını cok ıyı bılıyorum ama bu yorumun cok guzel ve objektıf..

• quote:

Orjinalden alıntı: gokhan s.

işte budur tebrkler emrah...zamanı gelcek o aldıın teldende sıkılcak zten eminm bide k600 alcaına bras daa kasıp w800 alsaydın şu an 6230i yi de almana gerek kalmasdı bnce

• quote:

Orjinalden alıntı: emrahyaz

ben kendi telefonlarimida olumsuz yönde elestirdigimden sanki s.e. yi sevmiyor gibi duruyorum ama öyle bisey yok, s.e. yi de tutmuyorum nokiayida yada baskasinida hangisi hosuma gidersen onu kullanirim ve bir gercek var ki son 1 yıldır cep telefonu pazarinin tartirsmasiz lideri Sony Ericsson'dur.

Not: su anda s700i, k750i ve d600 kullaniyorum...

quote:

Orjinalden alıntı: cenky

katılmamak elde degıl..senın se yı sevmedıgını cok ıyı bılıyorum ama bu yorumun cok guzel ve objektıf..

Bu 3 telefonuda aynı anda mı ? ( Maşallah )

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.