Şimdi Ara

sdsdsds

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logarkapağı -- 17 Eylül 2013; 7:36:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaslar bunda bu senenin puanlarimi yoksa benim sinava girdigim senenin mipuanlarimi gecerli olacak bu senenin puanlari gecerli olursa istanbul marmara mimar sinan hepsi geliyoda benim girdigim seneki gibi olusa iş kötü.bide baska bolum tercih edebiliyomuyuz onada bir yardim

Android 4.2.2 (Jelly Bean) \\ 4.7 " Full hd Super LCD3 - Gorilla Glass 2 Ekran \\ 1920 x 1080 Pixel Çözünürlük. (468ppi) \\ 1.7 GHz - 4 Çekirdekli Qualcomm Snapdragon 600 İşlemci \\ 2GB RAM \\ 32GB Dahili Hafıza \\ 4.3 UltraPixel AutoFocus & Led Flash Kamera \\ BoomSound Özellikli 2 Stereo Hoparlör \\ 2300mAh Batarya \\ TV Out - Mhl \\ 802.11 a/b/g/n/ac Wifi \\ LTE (4G) Bağlantı \\
  • matematik ve bu sene puanlar cok dusmus ben ktu ye 360 puanla girdim simdi marmaraya millet 300 un altinda yerlesmis bole olmasi benim icin cok kotu oldu

Android 4.2.2 (Jelly Bean) \\ 4.7 " Full hd Super LCD3 - Gorilla Glass 2 Ekran \\ 1920 x 1080 Pixel Çözünürlük. (468ppi) \\ 1.7 GHz - 4 Çekirdekli Qualcomm Snapdragon 600 İşlemci \\ 2GB RAM \\ 32GB Dahili Hafıza \\ 4.3 UltraPixel AutoFocus & Led Flash Kamera \\ BoomSound Özellikli 2 Stereo Hoparlör \\ 2300mAh Batarya \\ TV Out - Mhl \\ 802.11 a/b/g/n/ac Wifi \\ LTE (4G) Bağlantı \\
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tt6
    2 yıl önce açıldı
    SWM G01 G01F
    2 yıl önce açıldı
    tthfthfhf
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.