Şimdi Ara

sdsds

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MikeIsraetel -- 28 Mayıs 2018; 19:33:5 >

• Hayırlı olsun Berk. Seviliyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Maddox-

Hayırlı olsun Berk. Seviliyorsun

eyvallah hocam sağolasın sen de, sana neresi geldi
  • Benim gecen sene gelmemisti :((((((

• updullah yok mu bi mimar
  • ben de sdü mimarlık kazandım. banden başka sdü mimarlık göremedim. insan bi tuhaf oluyo aynı bölümden birini bulamayınca

o yüzden hayrına up

• https://forum.donanimhaber.com/dh-mimarlik-kazananlar-toplulugu--128235407

buraya bakabilirsin hocam. seneye ben de bu topluluktayım inşallah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ifi Micro IDSD Black Label
    3 yıl önce açıldı
    fghdffdhdfhhgfgh
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bana da akdeniz mimarlik geldi çok kararsiz kaldim uludağ mi akdeniz mi diye puanim iyiydi hangisini üste yazsam o gelecekti bende akdenizi üste yazdım o geldi insallah sehir olarak vs. Antalya akdeniz daha iyidir

• Gecen sene ben de kazanmistim Uludag mimarlik. Suan 2. sinifim orada. Simdiden gecmis olsun. Yedin bi halt ama

• quote:

Orijinalden alıntı: Speedyfreeder

Bana da akdeniz mimarlik geldi çok kararsiz kaldim uludağ mi akdeniz mi diye puanim iyiydi hangisini üste yazsam o gelecekti bende akdenizi üste yazdım o geldi insallah sehir olarak vs. Antalya akdeniz daha iyidir

Merhaba , akdeniz mimarlık en son kaçıncı sırada aldı?
    Bursa uludağ kaçla kapattı ..
    Bölümlerin sıralamalarını veren bir kaynak var mı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimariso

Gecen sene ben de kazanmistim Uludag mimarlik. Suan 2. sinifim orada. Simdiden gecmis olsun. Yedin bi halt ama

çok mu zor hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: famousx

ben de sdü mimarlık kazandım. banden başka sdü mimarlık göremedim. insan bi tuhaf oluyo aynı bölümden birini bulamayınca

o yüzden hayrına up

eyvallah hocam forumda mimar kıtlığı var sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruscall

https://forum.donanimhaber.com/dh-mimarlik-kazananlar-toplulugu--128235407

buraya bakabilirsin hocam. seneye ben de bu topluluktayım inşallah

inşallah gönlüne göre olur hocam
  • Bu bolum oyle bir bolumdur ki Zekanin caliskanligin onune ciktigi bir bolumdur. Zorlugunu sorarsan zeki degilsen cok aci cekersin. Ama zekan varsa daha az calisarak daha cok sey elde edersin. Daha bu bolumde kitap actigiki hatirlamiyorum. Tabi daha az calismak dedigim sey juri icin araliksiz 2 gun boyunca cizim yaptigim oldu ( Gunde 15 saatten 30 saat). Bu 30 saatlik cizimi son gune birakirsan biraz acili olur. Eger guzel akici konusma yeteneğin varsa juriler biraz rahat gecer. etkili konusamiyorsan ciddi anlamda azarliyorlar. Daha ben azar yemedim ama yiyeni cok gordum. Umarom sen onlardan biri olmazsin

• quote:

Bu bolum oyle bir bolumdur ki Zekanin caliskanligin onune ciktigi bir bolumdur. Zorlugunu sorarsan zeki degilsen cok aci cekersin. Ama zekan varsa daha az calisarak daha cok sey elde edersin. Daha bu bolumde kitap actigiki hatirlamiyorum. Tabi daha az calismak dedigim sey juri icin araliksiz 2 gun boyunca cizim yaptigim oldu ( Gunde 15 saatten 30 saat). Bu 30 saatlik cizimi son gune birakirsan biraz acili olur. Eger guzel akici konusma yeteneğin varsa juriler biraz rahat gecer. etkili konusamiyorsan ciddi anlamda azarliyorlar. Daha ben azar yemedim ama yiyeni cok gordum. Umarom sen onlardan biri olmazsin

hocam nerde okuyosunuz ve kaçıncı sınıftasınız
  • Uludag mimarlik 2. sinif

• quote:

Bu bolum oyle bir bolumdur ki Zekanin caliskanligin onune ciktigi bir bolumdur. Zorlugunu sorarsan zeki degilsen cok aci cekersin. Ama zekan varsa daha az calisarak daha cok sey elde edersin. Daha bu bolumde kitap actigiki hatirlamiyorum. Tabi daha az calismak dedigim sey juri icin araliksiz 2 gun boyunca cizim yaptigim oldu ( Gunde 15 saatten 30 saat). Bu 30 saatlik cizimi son gune birakirsan biraz acili olur. Eger guzel akici konusma yeteneğin varsa juriler biraz rahat gecer. etkili konusamiyorsan ciddi anlamda azarliyorlar. Daha ben azar yemedim ama yiyeni cok gordum. Umarom sen onlardan biri olmazsin

bilmiyorum valla hocam umarım olmam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.