Şimdi Ara

SD YAYINLARDA GÖRÜNTÜ KALİTESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar full hd 3d led tvme nex mini hd cool uydu alıcısı almıştım.Hd yayınlarda görüntü cam gibi çok güzel fakat sd yayınlarda görüntü istediğim kadar iyi değil.(kanaldan kanala değişiyor kalite) sd yayınlarda kaliteyi arttırmanın yolu yokmu? Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O KANALIN KENDİ GÖRÜNTÜ KALİTESİ . ÖRNEĞİN BİR YEREL KANAL İLE TRT KANAL D SHOW GİBİ KANALLARDAN ALACAĞIN GÖRÜNTÜ KALİTESİ BİR OLMAZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: nonimportante

O KANALIN KENDİ GÖRÜNTÜ KALİTESİ . ÖRNEĞİN BİR YEREL KANAL İLE TRT KANAL D SHOW GİBİ KANALLARDAN ALACAĞIN GÖRÜNTÜ KALİTESİ BİR OLMAZ

evet hocam.mesela atv hd cam gibi star sd yayın orta kalite ama kanal d kötü.yani sd kaliteyi arttırılamaz mı?

• Keşke o cihazı almadan önce forumda biraz araştırsaydınız.çünkü panel tv ler tüplü tv gibi değil.görüntü kaynağı çok önemli.mesela ben eski lcd'mde Neta HD6400 kullanıyorum.birçok sd kanal hd gibi gösteriyor.forumda sayfası var.çok tutulan bir cihaz.fiyatıda uygun.şu an 150 tl civarında sanırım.forumdaki arkadaşların tavsiyesiyle almıştım bende.sade ama görüntü kalitesi çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gümüş_süvari -- 5 Ekim 2013; 19:33:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gümüş_süvari

Keşke o cihazı almadan önce forumda biraz araştırsaydınız.çünkü panel tv ler tüplü tv gibi değil.görüntü kaynağı çok önemli.mesela ben eski lcd'mde Neta HD6400 kullanıyorum.birçok sd kanal hd gibi gösteriyor.forumda sayfası var.çok tutulan bir cihaz.fiyatıda uygun.şu an 150 tl civarında sanırım.forumdaki arkadaşların tavsiyesiyle almıştım bende.sade ama görüntü kalitesi çok iyi.

bende pişmanım aldığım için.140 tl civarı almıştım teknosadan fakat sd yayınlarda memnun değilim.En iyi yöntem dahili uydu alıcılı almak yada dsmart-digitürke geçmek(fiyat olarak masraflı) idare edeceğiz artık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tivibu uydu görüntü kalitesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.