Şimdi Ara

SD KARTTAN VERİ KURTARMA YARDIM LÜTFEN !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bana acil --DDR MEMORY RECOVERY-- isimli sd kartdan veri kurtarıcı program lazım torrent dahil heryerde araştırdım bir türlü bulamadım demosunu indirdim o verileri geri getirdi ancak pc ye kayıt yapamadım easy recovery ve get data back gibi 14 adet full sürüm veri kurtarma programım var onların hiçbirinden sonuç alamadım sd kart konusunda ddr memory recovery gibi profesyonel deiller bu programı nerden bulabilirim?lütfen başka program tavsiye etmeyin yardımcı olursanız çok sevinirim...



  • Dostum istersen bir de "Handy Recovery" programını dene.

    Full olarak rahatlıkla bulabilirsin. Bende bu konuda başarılı sonuçlar vermişti.
  • arkadaşım yardımın için çok teşekkürler programı indirdim handy recovery 5.0 ddr memotry recovery ile aynı işi görüyo ancak serial ini kopyalayıp yapıştırdım error veriyo başka serial bulamadım onun için resimleri pc ye yükleyemedim crack yapılıyomuş öğrendim ancak onuda bulamadım sürekli ücretli sayfalara yönlendiriliyorum bunun full serial li versiyonu yada serialini bulmamda yardımcı olabilirmisin
  • forumda bu tür paylaşım ve istekler yasak.
  • serial crack warez paylaşımı istenmesi yasak..
  • anladım arkadaşlar programı buldum indirdim resimleri buldu pc ye kaydettim fakat resimlere tıkladığımda açmıyor ve derecelendirilmemiş diyor dosya türü jpg gözüküyo win7 kullanıyorum bu resimleri program vs yardımı ile açabilirmiyim yoksa hiç bi şekilde açamazmıyım ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isa-80 -- 27 Mart 2012; 2:25:19 >
  • oluyor öyle. dosya isimlerini buluyor ama veri yok içinde. excel tablosunun başlığını bulup tablodaki değerlerini bulamamak gibi düşün. başlık sağlam ama içindeki veri yok, silinmiş. farklı programlar ile de dene dicem ama pek umut besleme.
  • anladım arkadaşım yardımın için teşekkür ederim farklı program derken veri kurtarma programımı yoksa resim görüntüleme vs gibi bi programmı ? resimlerin bazıları O bayt bi çoğuda dolu gözüküyo dolu olanlarıda açma imkanımız yok gibi o zaman öylemi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isa-80 -- 27 Mart 2012; 3:07:15 >
  • 0 bytelar açılmaz, dolu derken hem dosya boyutu hem ismi kurtulmuşsa açılabilir. farklı veri kurtarma programı ile denemeni tavsiye etmiştim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEUS__ -- 27 Mart 2012; 3:16:48 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ZEUS__

    0 bytelar açılmaz, dolu derken hem dosya boyutu hem ismi kurtulmuşsa açılabilir. farklı veri kurtarma programı ile denemeni tavsiye etmiştim.

    hem dosya boyutu hem ismi kurtarmış olduğum resimleride açamıyorum malesef farklı programlarda denedim olmuyor bozuk resim onarma gibi bi programlar gördüm nette nekadar işe yarar bilmiyorum ama birde onlardan deniycem şansımı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isa-80 -- 27 Mart 2012; 16:39:06 >
  • arkadaşlar indirdiğim resim onarma programlarıda bi işe yaramadı sd kartı hızlı biçimlendir diyip tekrar kurtarma programı kullansam bi sonuç alabilirmiyim? yoksa resimler heptenmi pert olur?
  • .exe virüsü yemiş kartımı biçimlendirmek zorunda kaldım, fakat ben de geri getiremedim bilgileri, virüsün girdiği klasör bomboş.Ne olduğu hakkında fikri olanınız var mıdır acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.