Şimdi Ara

SD KARTIM BOZULDU !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

2 gün önce telefonum bir anda yavaş şarj olmaya başladı ve sd kartımı okumamaya başladı. Şarj adaptörü değiştim kontrol ettim baktım ki sonuç yine aynı yavaş şarj oluyor ve pil durumunda "Şarj Oluyor (USB)" yazdığını gördüm ardından telefona format attım fakat hala değişmemişti durum sonra *#0228# yi tuşlayarak quick start yaptım ve "Şarj Oluyor (AC)" ye döndü ve şarj düzeldi lakin sd kart sıkıntıydı bu sefer telefonum okumuyordu pc ye bağladım ve pc de okumuyordu. Arada bir telefonda USB ye geri dönüyor şarj yönünden sıkıntı oluyor. Şimdi asıl sorunum sd kartın bozulmuş olması şarjı ise belki alakalı olabilir diye anlattım çünkü aynı zamanda bozuldular. Şimdi sd kartımı nasıl kurtarabilirim bilen varmı? Telefonumda veya pc de hiçbir şekilde okumuyor görmüyor. Ayrıca telefonumu usb yoluyla pc ye bağladığımda telefon pc ye bağlanmıyor. Pc de hiçbir sıkıntı yok bu sıkıntıların hepsi aynı anda olmaya başladı yani şarj sorunu sd kart görmeme sorunu ve telefonun pc ye bağlanmaması sorunu hepsi bir anda oldu. Lütfen bilen biri yardımcı olabilir mi? Sıkıntıların telefondan kaynaklı olan bir sorundan dolayı sd karta da sıçramış olduğunu düşünüyorum geri kalan sorunlarda kesinlikle telefonla alakalı ama sorun nedir nasıl düzeltirim bilmiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.