Şimdi Ara

[SD] htc HD2 (Leo) için Android 2.2 Froyo Kurulum Rehberi (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.296
Cevap
1
Favori
160.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sense in kullanım kolaylığı çok güzel fakat sonradan yükleyemiyorsun Sense yapılı bir ROM kurman gerekli
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimakgrav

Arkadaşlar kartı formatlayıp desire_hd2 romu tekrar kurdum ve kurar kurmaz locationsı yükleyebildim ilk defa! Dünyalar benim oldu:)) (ressambdrm arkadaşın ilk sayfadaki önerisine göre yaptım teşekkür ediyorum kendisine). Türkiye haritasını da yükledi. Ayrıca google maps 5.0 versiyonunu da yükledim IGO da var ehh navigasyon işi tamam!

Arkasından applanet'i de netteki sitesinden indirdim. Benchmark çalışmıyordu, 1337 üstada teşekkürler bencmark advanced'ı indirdim onda 2. seferinde çalıştı. Aldığım sonuç aşağıdaki gibidir. Anlamam pek bu testten uzmanlar yorumlarsa sevinirim:

Yukarıdaki bar 1500'e yakın, yani 1450 civarında.

CPU: 3926
    Total: 1448
    Memory: 130
    I/O : 1616
    2 D: 249
    3 D: 419

Yanlız arkadaşlar bu kadar güzellikten sonra makina hata vermeye başladı: ilk rom kurulumundan sonra cihazı kapatıp tekrar açmamız gerekiyordu biliyorsunuz tam randıman alabilmek için. Biraz geç de olsa bunu yapmak istedim ve cihazı tam kapatıp, androide geçtiğimde arayüz açılmadı ve android kapanmak zorunda diye sürekli hata verdi! Şu an o durumda açılmıyor cihaz ve android kapanmak zorunda diye force close veriyor. pili çıkardım, soft reset yaptım, açtım kapadım ama bir çare olmadı! Neden oldu bu acaba? Şimdi romu sıfırdan mı kurmam gerekiyor? O kadar da uygulama yüklemiştim şimdi!!

Arkadaşlar yorumunuzu bekliyorum..

• quote:

Arkadaşlar yorumunuzu bekliyorum..

Dostum ben o romdan çok memnundum ama işte bu tip sorunları bende yaşadım.

Neticede beta sürüm, sorunları olması normal.

Tam olarak sebebi ne olabilir konusunda hiçbir fikrim yok, çünkü bir süre var olmayan bir sorun birden ortaya çıkabiliyor yada var olan bir sorun ortadan kayboluyor.

İş rom kodlamasıyla ilgili olduğundan bizlik bir durum yok yani.
  • MCCM Android 2.3.1 Gingerbread üzerinde baya ilerlemiş şuanda sadece kamera çalışmıyor ama henüz link vermemiş..MCCM sanırım artık htcpedia.com ile çalışıyor..

http://htcpedia.com/forum/showthread.php?t=3531
  • quote:

Orijinalden alıntı: gencodiz

quote:

Orijinalden alıntı: _Dragon_

-Ardından cihazınızdaki dosya gezgini ile Hafıza kartınızın içindeki Android klasörünün altında bulunan CLRCAD.EXE yi daha sonrada HARET.exe yi çalıştırarak Android in ilk kurulumunu gerçekleştirmesini bekleyin.

ilk sayfadan alıntıdır..

önce clrcad sonra haret yaptım zaten. 40 kere okudum o yazıyı??? sadece task yapmadım, hafif rom yüklemedim... onun dışında hspl ve radio yu yaptım zaten. ama siyah ekranda 3 saat kaldığı için pili çıkardım...

Aynı sorun bende de var. Beceremedik galiba bu işi hocam

Bir de şöyle bir sorunum var: Telefonun saati sürekli ileriye sarıyor. Cihaz ABD den geldi ve ing. kullanıyorum mecburen. world clock da şehir olarak ist.u seçiyorum. ayrıca my location ı da seçtim denedim yine olmadı. saat sürekli ileriye gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çerkez -- 18 Aralık 2010; 23:02:28 >

• üstadlar mccm hd 3.0.2 romu kurdum titanium backup ile yedek aldım ancak tüm uygulamalarımı kurmama rağmen çok sevdiğim angry birds oynunu restore yapamadım ondanda vaz geçtim yeniden oynarım eski bölümleri dedim normal şekildede kuramadım bu konuda yardımcı olursanız sevinirim uygulama yüklenemedi hatası veriyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: topsakalc

üstadlar mccm hd 3.0.2 romu kurdum titanium backup ile yedek aldım ancak tüm uygulamalarımı kurmama rağmen çok sevdiğim angry birds oynunu restore yapamadım ondanda vaz geçtim yeniden oynarım eski bölümleri dedim normal şekildede kuramadım bu konuda yardımcı olursanız sevinirim uygulama yüklenemedi hatası veriyor?

Ben tekrar yükleyebilmiştim.

Hocam ben de rom değiştirmeden önce titanium ile yedekleme yapmiştım ama yeni rom kurulunca(super RAM) Titanium yok oldu cihazdan! Peki şimdi nasıl yedeklediğim uygulamaları restore yapacağım? Siz nasıl yaptınız??
  • titaniumun apk sı bende mevcuttu android apps klasoru vardır android klasorunun içinde ordaki uygulamaları cihaz boot ederken kendisi otomatik olarak kurar o klasorun içine atmışım kendisi kurmuştu
  • quote:

titaniumun apk sı bende mevcuttu android apps klasoru vardır android klasorunun içinde ordaki uygulamaları cihaz boot ederken kendisi otomatik olarak kurar o klasorun içine atmışım kendisi kurmuştu

1337 Üstad titanium ile nasıl yedekleme yapacağımızı anlatabilir misin acaba?

Şimdi titanium ile banch sekmesine girip back up alıyoruz. Fakat ondan sonra yeni rom kurduğumuzda titanıum nereye gidiyor? titanıumu da tekrar mı yüklüyoruz? Ben super rom kurduğumda cihazda titanium yoktu. Bundan sonra nasıl uygulamaları restore edeceğiz? Her defasında uygulama yüklemekten gına geldi gerçekten. teşekkürler.
  • eğer karta format atmadıysanız backup dosyaları karttadır siz yeni rom kurduğunuzda marketten indirip veyahut apk olarak sizde varsa tekrar kurup uygulamaya giriyoruz üstteki ikinci seçeneğe tıklayım backup unu aldığımız uygulamaları üstü çizik bi şekilde gösteriyor üstüne tıklayıp restore diyoruz bildiğim kadarıyla her uygulama için bunu tekrar tekrar yapıyoruz belkide daha kolay bir yolu vardır ama ben bilmiyorum bu konuda üstad dan yardım bekliyecez :)
  • quote:

eğer karta format atmadıysanız backup dosyaları karttadır siz yeni rom kurduğunuzda marketten indirip veyahut apk olarak sizde varsa tekrar kurup uygulamaya giriyoruz üstteki ikinci seçeneğe tıklayım backup unu aldığımız uygulamaları üstü çizik bi şekilde gösteriyor üstüne tıklayıp restore diyoruz bildiğim kadarıyla her uygulama için bunu tekrar tekrar yapıyoruz belkide daha kolay bir yolu vardır ama ben bilmiyorum bu konuda üstad dan yardım bekliyecez :)

Karta format atmak için zaten back up alıyoruz!! Dolayısıyla karttaki herşey siliniyor. Ondan sonra titaniumla nasıl geri yüklüyoruz? Tinanium da siliniyor çünkü!
  • quote:

Orijinalden alıntı: çerkez

quote:

Orijinalden alıntı: gencodiz

quote:

Orijinalden alıntı: _Dragon_

-Ardından cihazınızdaki dosya gezgini ile Hafıza kartınızın içindeki Android klasörünün altında bulunan CLRCAD.EXE yi daha sonrada HARET.exe yi çalıştırarak Android in ilk kurulumunu gerçekleştirmesini bekleyin.

ilk sayfadan alıntıdır..

önce clrcad sonra haret yaptım zaten. 40 kere okudum o yazıyı??? sadece task yapmadım, hafif rom yüklemedim... onun dışında hspl ve radio yu yaptım zaten. ama siyah ekranda 3 saat kaldığı için pili çıkardım...

Aynı sorun bende de var. Beceremedik galiba bu işi hocam

Bir de şöyle bir sorunum var: Telefonun saati sürekli ileriye sarıyor. Cihaz ABD den geldi ve ing. kullanıyorum mecburen. world clock da şehir olarak ist.u seçiyorum. ayrıca my location ı da seçtim denedim yine olmadı. saat sürekli ileriye gidiyor

Amerikadan alınan bir cihazsa üzerinde T-Mobile yazıyordur.. HTC sitesinde geçen gün resmi bir güncelleme oldu ve saat ayarlamalarını ortadan kaldırıp sıkıntıyı düzelten bir yama oldu. İndirip EXE çalıştırıyorsun ve cihaz kurulumdan sonra bir daha saati atlatmıyor..
    Denemelisin ;)

• quote:

quote:

eğer karta format atmadıysanız backup dosyaları karttadır siz yeni rom kurduğunuzda marketten indirip veyahut apk olarak sizde varsa tekrar kurup uygulamaya giriyoruz üstteki ikinci seçeneğe tıklayım backup unu aldığımız uygulamaları üstü çizik bi şekilde gösteriyor üstüne tıklayıp restore diyoruz bildiğim kadarıyla her uygulama için bunu tekrar tekrar yapıyoruz belkide daha kolay bir yolu vardır ama ben bilmiyorum bu konuda üstad dan yardım bekliyecez :)

Karta format atmak için zaten back up alıyoruz!! Dolayısıyla karttaki herşey siliniyor. Ondan sonra titaniumla nasıl geri yüklüyoruz? Tinanium da siliniyor çünkü!

dropbox gibi uygulamalar kullanarak sunucularda depolayabilirsin yedeklemeyi. aksi takdirde sd kartı formatlamadan önce pc ye atman gerekli.

• @1337

Üstad teşekkürler. PC'ye atmam gerekirdi doğru.

Bir de yukarıda da yazdım. WM'den androide geçiş yaptığımda şu an, android ekranı beliriyor ama hemen aşağıdaki hata veriyor ve arayüze giremiyorum:

"android.process.acore işlemi beklenmeyen bir şekilde durdu. Lütfen yeniden deneyin."

Zorla kapata tıklıyorum, her defasında aynı uyarı çıkıyor. Ne yapmam lazım? desire_hd2 romu kurulu. Rom'u tekrar mı kurayım?
  • yedeğini alabildiysen ayarlar>gizlilik> altındaki fabrika ayarlarına dönmeyi deneyebilirsin. olmazsa rom u yeniden kurman gerekli.
  • Arkadaşlar JDMS 1.6.2 Ultimate romu kullandığımdan beri hangi romu denesem yavaş geliyor. Daha iyisi çıkana kadar buna devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ftd

Arkadaşlar JDMS 1.6.2 Ultimate romu kullandığımdan beri hangi romu denesem yavaş geliyor. Daha iyisi çıkana kadar buna devam.

JDMS ROM gerçekten hızlı ve dopdolu. kurduk bakalım günlük kullanımda test edelim 1-2 gün. şimdiden çok beğendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1337

quote:

Orijinalden alıntı: ftd

Arkadaşlar JDMS 1.6.2 Ultimate romu kullandığımdan beri hangi romu denesem yavaş geliyor. Daha iyisi çıkana kadar buna devam.

JDMS ROM gerçekten hızlı ve dopdolu. kurduk bakalım günlük kullanımda test edelim 1-2 gün. şimdiden çok beğendim.

Ben de sonunda bu romu kuracam sanırım, öyle gözüküyor. Bu gece bir deneyecem.

Arkadaşlar htc sync ile PC'ye bağlanamıyorum! Myphone explorer ile nasıl apk dosyasını cihaza atıyorduk?? file upload diye bir yer var oradan mı?? tşk.

• Cihazı USB ile PC ye bağladığında Dosya aktarımını seçsen?
  • Arkadaşlar Windows Mobile ROM olarak hangisini kullanıyorsunuz ?
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.