Şimdi Ara

''SCYTHE Ninja Plus'' cpu cooler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
     ''SCYTHE Ninja Plus'' cpu cooler

Ürünün fiyatını tam bilmediğimden performansını göz önüne alarak fansız ve fiyat olarak55 ytl istiyorum.

Bir arkadaş test etmiş buraan bakabilirsiniz:http://forum.thgtr.com/index.php/topic,10846.0.html

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• arkadasım yorumumu yanlıs anlamayın. ürünün fiyatı konusunda bilginiz olmadıgı icin aydınlatmak istedim.

yaklasık 2 ay once bn de bu urunden almak istiodum, hatta bunun uzerine forumda konu acmıstım:

http://forum.donanimhaber.com/m_24533593/mpage_1/key_//tm.htm#24533593

Sycthe Ninja Rev. B 120 mm Sessiz Fanlı CPU Soğutucu Universal 120MM fanı dahil, fiyatı en son 2 ay önce novabilgisayarda 62YTL'ye + arctic silver macun ile yanında hediye satılıodu. sonradan ninja satışını durdurdular

aradan 2 ay geçmiş, siz hem fansız hem 2.ci el olarak 55 istemişsiniz. bence fazla bu rakam.

hayırlı ramazanlar.

• Hocam ürünün sıfırının bulnamaz olması daha değerli kılar zaten çok kaliteli ve performanslı bir ürün satılmazsada kendim kullanırım teşekkürler bilgiler için
  • yani sıfırı olmayan p3 667 işlemci o zamanki fiyatından satılabilirmi?
    40 ytl uygunsa alabilirim.
  • Hocam örnek biraz abes olmuş bu cpu sogutucusu piyasadaki en kral sogutuculardan biri cpu boşta 37C loadda 50C görmüyor hesabı yapın e8400 işlemcimle kullanıyordum o fiyata veremem ama satılmazsa zaten kendim kullanacagım teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: realcem

Hocam örnek biraz abes olmuş bu cpu sogutucusu piyasadaki en kral sogutuculardan biri cpu boşta 37C loadda 50C görmüyor hesabı yapın e8400 işlemcimle kullanıyordum o fiyata veremem ama satılmazsa zaten kendim kullanacagım teşekkürler

Türkiyedeki satıcıların hep yaptığı bir hata çok tutulanı getirip kar etmiyorlarda genelde tutulmayan satılmayan BigTypoon,Zalman,Titan Amanda gibi zöttürü soğutucuları getiriyorlar.Çok haklısınız size katılıyorum.Ayrıca E8400 Cpuyu (İdle-boşta 26 C),(load-yükte 50 C) tutabilen zöttürü AC7Pro yu da getirip satıyorlar ne ayıp ne ayıp.Hülya Avşarın meşhur lafı "EnKral belli ikinci nerede?"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asosyal -- 19 Eylül 2008; 3:58:13 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.