Şimdi Ara

??SCYTHE INFINITY mi TT BIG TYPHOON mu??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben bu 2 sogutucu arasında kaldım anakartım asus striker........basta titan amandayi dusunuyordum ama malum strikera olmuyormuşşşşş..........
    o yuzden daha yuksek tabanlı olan bu sogutuculara yonelmem gerekti.....
    şimdi aklımdaki problem birisi asagıya uflerken diger yani scythe yanlaara ufluyor....biliyorsunuz ki strikerin cpu etrafında baya bi pasif sogutucu var onların da soguması hos olurdu veya cok ısınmaması...
    scythe infinity scythe nin en perf urunu suan ve cok tavsiye ediliyor TT de aynı sekilde iyi ve aynı zamanda uzun zamandır varolan bi cpu cooler...
    tam karar veremedim

kullananlar veya ilgilenenler yorumlarını esirgemezse sevinirim..................

kasam TT EUREKA aslında su sogutmaya cok fazla elverişli bi kasa ama su sogutmadan tırsıyomuyum ne

• arkadaslar bi cevap yaaaa....

tt bigtyphoondan vazgeztim....................Tek olarak cpu yu sogutucam....TT BİGWATER 745 de aklıma takıldı....infinity den daha mi iyi olur yoksa direkt infinity alıp kurtulsammı....bi yardımcı olursanız bugun almayı dusunuorum....
  • Arkadaşım, ne hikmetse su soğutmadan ben de tırsıyorum.. Elektrikle çalışan birşeyin içinde su biraz ters geliyor..
    Bence İnfinity çok yerinde bir tercih..AC Freezer7 kullanıyorum ama bugün bir soğutucu alacak olsam, İnfinity tercih ederdim..
    Kolay gele..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.