Şimdi Ara

scx-4828 xerox 3210-3220 scx-4623fn reset yazılımı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
18.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • xerox workcentre 3220 için izlemem gereken yol nedir acaba? fix3220 çalıştırdıktan sonra downl3220 yi çalıştırdım 5-10 dakikadır downloading yazıyor başka bir şey olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ailkayt

xerox workcentre 3220 için izlemem gereken yol nedir acaba? fix3220 çalıştırdıktan sonra downl3220 yi çalıştırdım 5-10 dakikadır downloading yazıyor başka bir şey olmuyor.

yazıcıyı kapatıp açınca düzeldi.
  • scx-4623fn versiyon V2.01.00.96 ya V2.01.00.93f versiyonu yükledim sorunsuz çalıştı arkadaşlar yazıcıyı her açıp kapadığınızda kontür sıfırlıyor ve 2.5k kapasite yüklüyor
  • Dostum bu işlemi nasıl yaptın zira ben yeni bir firmware yükledikten sonra dışarıdan almış olduğum toner chip ini hatalı olarak görmeye başladı dolsyısıyla şu an yazıcı çalışmıyor. Sizin bahsettiğiniz dosyaları indirdim ama onlarda da image error hatası veriyor yazıcı. Erdem06 sanırım 0.96 ya daha düşük versiyon olan 0.93 ü yüklemişsin nasıl yaptığını anlatır mısın. İlgin için şimdiden teşekkürler.
  • toner üzerinde çip olmayacak ilk başlarda bende de hata verdi image error die ama yazılım atarken ilk olarak yazıcı sürüsünü kaldırdım yazıcıyı bilinmeyen aygıt olarak gösterdim ve yazılım atarken uyguladığımız adımları yapmadan direk fw yi usbprn2 dosyasına sürükle bırak yaptım sorunsuz oldu
  • 4623fn de denedim işlem yapildi herşey tamam gibiydi fakat olmadi yine kırmızı işik toner degiştir diyor yapan başaran yada başarili ollan sürüm varmi
  • toner üzerindeki çipi iptal ettiniz mi
  • arkadaşlar xerox 3210 reset proğramı ben denidim çalışıyor
    ama scx 4828 çalışmadı
  • Arkadaşlar resetleme yaparken Tonerdeki çipi çıkarın ve programı öyle çalıştırın. SAMSUNG 1640 ve 4623 de denedim oldu...
  • Arkadaşlar Lütfen yardım :((

benim xerox 3210 yazıcım var daha önceden arkadaşların verdiği linkten dosyaları indirdim ve yükledim toner bitmiş uyarısı gitti çalışmaya devam etti bu işlemi iki defa yaptım ikisndede sorunsuz çalıştı fakat bu gün tonerimi doldurttum yazcıya taktım bilgisaardan her zamanki gibi yüklemeyi yaptım yazıcının ekranında aynı eskiden yazan yazılar yazdı erasing.. installin programing gibi sonra yueniden başlattı açıldığında gene toner hatası veriyodu
    işlemi tekrar yaptım hata gene gitmedi yazıcıyı kapatıp açtım hala devam ediyordu tekrar yazılım attım artık yazıcım açılmıyor :(((

yazıcıyı açıyorum ekranda siyah kareler geçiyor soldan sağa aynı ilk açılıştaki gibi daha sonra hiçbir yazı gelmiyor scanerin ışığıda renkten renge geçimiyor sadece sarıda takılı kalıyor usb den yazıccıyı görmüyo ethernetten tanımlanamıyor lütfen yardım edin
  • Bu Kadar Ugraş Yerine 30 40 lira Gibi rakamlara bir seferligine alınan yazılımı almanizi tavsiye ederim

saygılarımla

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-domain-hosting-yazilim-samsung-xerox-chip-reset-yazilimlari-49070135/detay/

Bu da Sattıklarıma ulaşma linki

iyi forumlar.
  • 4828FN modelinde yazıcımız var.
    FW versiyonu v1.00.01.44
    Elimde sonu 31 olan var 44 lazım elinde olan varsa gonderebilirse sevinirim

alibatyar@gmail.com
  • Yazıcıların Yazılımları Bayii Fiyatına Taksitle

Tıkla

By NeTPoLiCeR
  • Forumda bedavaya verdiğim chip reset yazılımı ve şeması var. Heleki cihazınıza yazılım atarak garanti dışı bırakmayınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alp77

Arkdaşlar uzun süre aradım butun linkler hep silinmiş SCX 4623FN icin kullanımı paylaşmışlar o yüsden onları anlatmıyorum sadece reset programını buradan indirebilirsiniz.
    http://hotfile.com/dl/88039320/26f4278/fix_SCX-4623FN.rar.html

arkadaşım. bu linkte verdiğiniz yazılım elinizde varsa çok acil ihtiyacım var. link ölü. linki yenilemeniz mümkünmü yoksa mailim oz_alimir@hotmail.com yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: üstad34

Arkadaşlar merhaba
    tüm modeller için ayrı ayrı dosya aramaya gerek yok.
    Samsung 1660,1915,2525,2580,4300,4600,4623f,4623fn,4824fn,4828fn ve Xerox 3155,3160,3210,3220 modellerinin resetlenmesi için gereken tüm dosyalar tek yerde toplu halde.
    Herkes bedava reset yapabilir.İşte link
    http://hotfile.com/dl/78925556/345aee8/full_reset.rar.html

arkadaşım bu yazılıma çok acil ihtiyacım var. yazılım elinizde varsa linki yenileyebilirmisiniz. yada mailime atabilirmisiniz. mail adresim : oz_alimir@hotmail.com

• quote:

Orijinalden alıntı: erdem06

arkadaşlar bulduğum bir sitede scx-4828 xerox 3210-3220 scx-4623fn aynı ml-1640 gibi reset yazılımlar deneme yazıcılarım olmadığı için sonuç nedir bilmiyorum ama denemek iseteyen yada deneyecek arkadaşlar buradan olumlu olumsuz cvp yazarlarsa sevinirim iyi forumlar

linkhttp://printer.ucoz.com/index/eng/0-5

inderemeyen olursa dosyalar elimde msn den göndere bilirim

arkadaşım bahsettiğin yazılıma acil ihtiyacım var. link ölmüş. mailim oz_alimir@hotmail.com. gönderebilirsen seninirim. ayrıca xerox 3160 için yazılım varsa onada ihtiyacım var.teşekkürler.

• Arkadaşlar, 4623-FN modeli için reset yazılım arıyorum ancak hangi linki denediysem silinmiştir diyor, Rica etsem elinizde varsa bana yollarmısınız?
    burakhayirli1@hotmail.com

Şimdiden teşekkür ederim..
  • ihtiyacı olan buraya baksın
    cihazı usb den baglayın koly gelsin

http://www.filecrop.com/samsung-4623-fn-reset.html
  • arkadaşlar konuyu hortlatacagim ama elinde xerox 3220 icin yazılım olan var mı acaba?linklerin hepsi olmus te..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.