Şimdi Ara

[SCRIPT] SuperCharger V9 (Android'i yeniden inşa edin) (Tüm cihazlar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu script tüm cihazlar içindir ancak forumumuzun kuralları gereği bölüm seçmeden konu açılmıyor burayı uygun gördüm.

**Deneyimli kullanıcılar için önerilir
    SuperCharger scriptini bir çoğunuz bilir bu script Android'in bir çok özelliğini optimize eder.En bilinen özelliği RAM düzenleyecisidir.Stock ROM'lardan örnek vereyim ; 2.3.6 kullanırken Opera'da RAM kullanımı durumu 555/310'ydu.Bunun yanına müzik çaları açınca RAM kullanımı 350'leri, 380'leri buluyordu.RAM'i temizlerkende 250/270'lere düşüyordu, bu script sonrasında Opera ve Müzik Çalar açıkken RAM kullanımı 290/300'e düşmeye başladı.RAM'i Temizle dediğimde ise 180/190'lara kadar düştü. Kuruluma geçelim : (İsteyen orjinal linkten de yararlanabilir.)

Orjinal Link :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=991276

Gereksinimler

● Root
    BusyBox 1.18.2 veya daha alt sürüm (Önerilen sürüm 1.18.2'dir daha üstüne çıkmayınız ve sonu .4 ile biten busybox'ları kurmayınız.)
    ● Script manager

Kurulum

● forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1156827&d=1340704008
    linkinden dosyaı indirip usb belleğe atıyoruz. (Dosya uzantısını ellemek yok veya direk çalıştırmaya çalışmayın sadece usb bellekte (ana dizinde) duracak)
    ● Script manager'ı açıp dosyaya tıklıyoruz ve üstte ki yeşil kurukafaya tıklıyoruz (Browse as root seçeneğidir bu.)
    ● Sonra Run'a tılayarak scriptimizin açılmasını sağlıyoruz bundan sonrası yönlendirmelere kalmış.İlk olarak RAM düzenleyecesi çalışacak cihazınızda ne kadar RAM varsa ona göre seçim yapın (Orda yazar 256,512,768,1000 vs.) zaten sonra 3G ayarları, scrolling (geçiş efekt) ayarları, disk birleştirme gibi bir ton optimize seçeneği geliyor hepsini aklımda tutamadım.
    ● Sonuna geldiğinizde cihazınızı yeniden başlatın ve optimizasyon bitmiştir

KONU ALINTI DEĞİLDİR.

• Galaxy S3' katleden bir şey. Kullanılan ram yönetim mekanizmasıyla ters olduğu için multitasking'i kapatıyor. Özet: Tüy dikmeye yarıyor.

Heapgrownlimit'i cihaza uygun bir boyuta ayarlamak daha mantıklı. MT'i kullanmadıktan sonra ne önemi var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Galaxy S3' katleden bir şey. Kullanılan ram yönetim mekanizmasıyla ters olduğu için multitasking'i kapatıyor. Özet: Tüy dikmeye yarıyor.

Heapgrownlimit'i cihaza uygun bir boyuta ayarlamak daha mantıklı. MT'i kullanmadıktan sonra ne önemi var?

Peki heapgrownlimit yuksekken mi daha fazla ram kullanılır yoksa Alçak iken mi

• quote:

Orijinalden alıntı: asasinodepulgas

quote:

Galaxy S3' katleden bir şey. Kullanılan ram yönetim mekanizmasıyla ters olduğu için multitasking'i kapatıyor. Özet: Tüy dikmeye yarıyor.

Peki heapgrownlimit yuksekken mi daha fazla ram kullanılır yoksa Alçak iken mi

Boşta kalacak ram miktarıdır. Heapsize'ı kullanımınıza göre ayarladıktan sonra hrapgrownlimit'i de darboğaz olmayacak uygun bir miktara ayarlarsanız hem multitasking hem akıcılık bozulmadan yüksek performans alırsınız.

• quote:

Hocam acaba isletim sistemi ile ilgili bir sey mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Livermorium

quote:

Hocam acaba isletim sistemi ile ilgili bir sey mi ?

Biraz ondan, biraz da cihazda daha karmaşık bir sistem kullanılmasından kaynaklanıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.