Şimdi Ara

Script Nasıl Kurulur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi script var ve ben bunu kurmak istiyorum ama nasıl kurucam bilmiyorum??bilenler yardımcı olabililer mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur_1903 -- 22 Temmuz 2006; 16:18:22 >

• kimse bilmiyo mu ya????
  • Arkadaşım benim tam olarak bilmemekle beraber biraz beyin cimlastiği ile şöyle bir yöntem geliştirmiştim.Çevirimdışı mainpage html ni aç ve düzen/kaynak kısmına gel oradan da bu hazır scriptini yapıştırıp kaydet de böylece mesela kayan yazı gibi ya da saat gibi özelliklere sahip ana sayfan olacaktır.benden sana tavsiye yapmadan evvel bir copyasını al asıl sayfanın da bir hata olursa yine main pageni upload edersin.Faydalı olduysam ne ala
  • yok ya beceremedim hala
  • kaynak kodu alıosun head /head arasına yada body /bopdy arasına kopyalıosun tabi sayfanın html kodu içersine
  • bu script ne scripti ne işe yarıyor biraz açık bilgi verki ona göre yardımcı olalım sana
  • ciznicker ın dediği gibi SCRIPT dediğin sey ne scripti. ASP PHP ? yani gerekli ayarları yaparak kuracaksın elbette yada install ederek gerekli sayfadan.

Sen site adresi ver yada script hakkında detaylı bilgi ver yardımcı olalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • script bi skor tahmin scripti idi bi arkadas sağolsun yardım etti yükledi...

herkese teşekkürler...

görmek isteyenlerwww.eglenceforu mu.net/tahmin(boşluksuz:))

script kurmak ne zormuş be:))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.