Şimdi Ara

Screen Saver Fps Test ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nette dolaşırken "high quality screen saver" ibaresi birden aklıma ekran koruyucu ile fps testi yapmayı getirdi. Araştırdım bir kaç tane gerçektende oldukça kastıran bir kaç tane buldum. Daha fazla araştırma ile daha iyileride bulunabilir. Dx10 oyunların çıkmasını beklemek eziyet ama birçok dx10 destekli screen saver çıkmış olabilir. Araştırmak lazım bir kaç tanesini krtiter olarak seçip test edebiliriz sanırım.

Screen Saver Fps Test ?

Screen Saver Fps Test ?

Bu ikinci olanda dx ve openGL desteğini seçerek kullanabiliyoruz, her ikisinde de fps gösterimi mevcut.Yüksek kalitede max detayda epeyce kastırıyor diyebilirim.

• iyi fikir aslında 3dmark ya da oyunlar zahmetli ama ekran koruyucusundan her pc için söylenebilecek genel bi yargı oluşturmak biraz zora benziyor. yinede düşünmen yeter
  • quote:

Bu ikinci olanda dx ve openGL desteğini seçerek kullanabiliyoruz, her ikisinde de fps gösterimi mevcut.Yüksek kalitede max detayda epeyce kastırıyor diyebilirim.

Kastırıyor, derken?

Kare/sn'lerden bahseder misiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

quote:

Kastırıyor, derken?

Kare/sn'lerden bahseder misiniz?

hocam rthdribl bilirsiniz sanırım. Ben bu uygulamayı açtığımda daha önce ekran kartından hiç duymadığım bir cızzz sesi geliyor, şimdi bu sesi ikinci defa üstteki canyon flight ile yaşadım ve rthdribl çok kastıran bir test olduğu aklıma geldi ve max detayda 100 fps göremedim.

canyon flight max fps :85
    FirePlace max fps : 76

Ayarlar aşağıdaki gibi

Screen Saver Fps Test ?

Screen Saver Fps Test ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kumandan -- 1 Kasım 2007; 1:30:17 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BF4 Single - Multi Player Test
    12 yıl önce açıldı
    Gta 5 frame scaling mode
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.