Şimdi Ara

Scream (2015- ) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
7
Favori
9.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İzleyin hocam güzeldi son bölümler. Ayrıca özel bölümü de izleyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3. Sezon ne zaman çıkıcak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özel bölümde final sahnesi bile devamlılık arz ederken sıfırdan yeni bir hikaye... tuhaf doğrusu...
  • Özel bolum nasıl ben özlemedim link atabilecek varmı veya dizi sitelerinde varmidir

• Diziyi öneriyor musunuz?
  • bu diziye başlamadan önce ilk başta filmini mi izlemek lazım?
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Hayır, filmini izlemek zorunda değilsiniz. Diziyi ise öneririm eğer başlamayı düşünüyorsanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawsford27

Hayır, filmini izlemek zorunda değilsiniz. Diziyi ise öneririm eğer başlamayı düşünüyorsanız.

teşekkürler ,netflixte gördüm de dikkatimi çekti listeme ekleyeyim bare
  • Yeni sezon kadro değişmiş halde imdb 2018 diyor ama 2018 in hangi dilimi bilen var mı arkadaşlar?

• Takip...
  • Yeni bir kadro ile Mart ayında başlıyor.
  • Beklemedeyiz...
  • Nihayet
  • Arkadaşlar 3.sezon hakkında biraz araştırma yaptım. Diziyle ilgili haberlerin en yenisi 2018 Mart sonuna ait. 3. sezon oyunlarından Keke Palmer dizinin harika göründüğünden ve büyük ihtimalle ilkbahar 2018 gösterime gireceğinden bahsetmiş ama maalesef öyle olmadı. Forumlardaki iddialara göre dizinin iki yapımcısından birisi olan Harvey Weinstein'ın adı bi seks skandalına karışmış. Dolaysıyla bundan şirketi ve dizinin kendisi de etkilenmiş. Mart sonundan beri diziyle ilgili yeni habere ulaşamadım, forumlarda da millet ümidi kesmiş görünüyor. Ben imdb den arada girer kontrol ederdim, 3.sezonla ilgili bir kaç adet görsel ve dizide oynayacağı kesinleşmiş oyuncuların ismi yazıyordu. Bunu yazdığım an itibariyle bilgiler ve görseller imdb den kaldırılmış. Resmi olarak bir iptal haberi yok ama devam edeceği ile ilgili açıklama da yok. Son durum bu, gelişme olursa yine buradan haberleşiriz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekzan -- 27 Temmuz 2018; 2:51:52 >
  • 2 senedir bekliyoruz.
  • Zahmet oldu yani. Sonunda.

Eski ekip yok ve MTV çekmemiş galiba 3. sezonu. Bakalım nasıl olacak.
  • güzel haber
  • Karakterleri beğenmedim , açıkçası diziyi de unutmuştum . Büyük ihtimalle ilk bölüme bakıp bir daha da izlemem ...
  • vay arkadaş böyle bir dizi vardı demi
  • Büyük hata yaptılar ilk 2 sezonda konu tam bitmedi ki hatta katili de öğrenememiştik. Kadronun tamamen değişmesi hiç iyi olmadı.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.