Şimdi Ara

Scorpio çıkacakken Xbox one S almaya değer mi? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bende x1 ve pc vardi 1 sene önce sonra sattim hani aradigimi bulamadim desem yalan olmaz simdi elimde laptop ve ps4 pro var daha bir memmunum diyebilirim,,,ilerde scorpio alma durumu olur mu tamamen oyunlara bagli .
  • Ben aldim Scorpio ciksin 1-2 yil sonra da onu alirim. Beklemenin anlami yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle şimdi harici xbox için hardisk alıcam ama normal hardisk alsam taksam olurmu yoksa xboxsın kendi hardiskleri oluyor seagatenin olmuyorsa ondan alıcam bilgisi olan varmı :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de harici tosiba usb 3.0 hdd almıştım taktım oldu ama pc de kullanamazsın cbox a taktığın an xbox kendi yazılımıno atıyor oraya



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 13 Nisan 2017; 20:13:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bide bişey sorucam fifa 17 top yan ağlara deyince kasma oluyor bide bf4 onlineda bariz bir fps düşüsü var sizdede varmı hardisk cevabı için teşekkür ederim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xPeRFeCTx

    Bide bişey sorucam fifa 17 top yan ağlara deyince kasma oluyor bide bf4 onlineda bariz bir fps düşüsü var sizdede varmı hardisk cevabı için teşekkür ederim :)

    Bahsettiğin sorunlar oyunlardan kaynaklı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ps4 pro var 4k tv'ye takılı. Bir de indirimde 999TL'ye one s aldım 1tb. Hİç de pişman değilim farklı bir deneyim sonuçta xboxu monitörden oynuyorum. Scorpio da almam zaten sana da böyle yapmanı tavsiye ederim. Farklılık iyidir.
  • Hocam nerdeyse 2 yıldı açmıyorum cihazı oyuna updateler bile oyunu bazen bozabiliyor yenisi çiktigi sira bi update yapıp oyun yerle bir ediyorlar yenisini alsın diye 👍

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4k tvm yok scorpio almama gerek olmaz heralde bakalım ne olucak bunu yeni aldık daha 😄

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende de ps4 pro var dün de xbox one aldım bir tane (ilk cıkan kasa) elite kontroller ile birlikte farklı deneyimler her zaman iyidir en güzel özelligi de geriye dönük uyumlu olması hemen bi red dead redemption aldım almanı tavsiye ederim
  • Xbox'ın eski ve yeni tüm modellerini kullandım, halen xbox one s kullanıyorum ve fazlasıyla da memnunum. Kasma, donma sorunları yaşamadım. Scorpio çıktığında fiyatına göre alıp almama konusunda karar vereceğim.

    Scorpio beklenir mi,hayır beklenmez. Çünkü hep daha iyisini beklerken zaman kaybedersiniz. 4k hdr10 destekli tv veya monitöre sahipseniz veya alacak bütçeniz varsa, Scorpio'yu bekleyin. Aksi durumda elinizde 1080p tv varsa, 2.el ucuz yollu xbox one alıp Scorpio çıkana kadar kullanın.

    Yok ben sürekli al sat ile uğraşamam, konsolu aldığım zaman en az 2-3 yıl kullanacağım diyorsanız, xbox one s alıp kullanın. Scorpio sonrasında çıkması muhtemel cihazı işte o zaman bekleyebilirsiniz.

    Bence, Scorpio bir ara konsol. Mutlaka çok daha iyi bir konsol çıkacak ve pc tarafında nasıl sürekli parça satışı yapılıyorsa, konsol kullanıcılarına bunu yaptıracaklar, hatta ara konsolları çıkartarak yaptırmaya başladılar bile.

    Sözün özü; bütçe olduğu sürece fazla düşünmek gereksiz, alın gitsin. Bütçe çok müsait değilse xbox one s sizi en az 3 yıl götürür.




  • Xbox one s kullananlar Logitech f710 desteklimi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.