Şimdi Ara

Scooter önerileri Scarabeo 200 i.e. alındı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
3.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2 haftadır araştırıyorum kafayı yemek üzereyim çok çelişkideyim.

Öncelikle ikinci el 6000 tl ye 2013 model kymco dink200i buldum ama satıcı kansız çıktı görüşcez alcaz dedik gün ayarladık gitmiş başkasına satmış iyikide almamışım distribitör şu anda bırakmış yedek parça sorunu vs muazzammış.

Alacağım motorsikleti yazlıkta genellikle kullanmak istiyorum ama şehirler arası yolculuk yapma gibi planımda var eşimle. Yazlık yolları ise uzun rampaları olabiliyor boyumda 1,90 maalesef :)

Piaggio Liberty 150 de karar kılmıştım ve italyan oluşu vs ama az daha çıkınca ikinci ellerde sym gts evo vb alabiliniyor ama temiz bulmak sorun tabikide.

Scooter önerileri Scarabeo 200 i.e. alındı

Liberty boyutlarında başka öneriniz var mıdır ?

pcx 125 düşünmüyorum boyutu bana ufak geldi onun dışında önerileriniz heyecanla bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldie But Goodie -- 7 Haziran 2014; 1:21:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-sym-istanbul-motor-yeni-sym-hd2-nakit-alimlar-icin-arayiniz-166137003/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-daelim-daelim-s3-advance-250-cc-2013-model-4500-km-166461229/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-sym-galeri-ilyas-tan-hd2-yeni-kasa-en-iyi-fiyat-garantisiyle-164411767/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-daelim-18-04-2013tarihli-trafige-cikisli-bakimli-sikintisiz-250-scooter-164252366/detay

Keşke İstanbul da olsam İzmir deyim maalesef orada %10 daha ucuz motorlar. Daelim burada temiz bulamadım, hd2 yi denedim gidon bacağıma çarpıyor ufak geldi biraz joyride burda da 8900 civarı nakitte 100 lira indiriyorlar şaka gibi istanbulda 8000 e bıraktılar bana ama buraya yollayamıyorlar maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldie But Goodie -- 30 Mayıs 2014; 1:19:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-sym-istanbul-motor-yeni-sym-hd2-nakit-alimlar-icin-arayiniz-166137003/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-daelim-daelim-s3-advance-250-cc-2013-model-4500-km-166461229/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-sym-galeri-ilyas-tan-hd2-yeni-kasa-en-iyi-fiyat-garantisiyle-164411767/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-daelim-18-04-2013tarihli-trafige-cikisli-bakimli-sikintisiz-250-scooter-164252366/detay

Keşke İstanbul da olsam İzmir deyim maalesef orada %10 daha ucuz motorlar. Daelim burada temiz bulamadım, hd2 yi denedim gidon bacağıma çarpıyor ufak geldi biraz joyride burda da 8900 civarı nakitte 100 lira indiriyorlar şaka gibi istanbulda 8000 e bıraktılar bana ama buraya yollayamıyorlar maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldie But Goodie -- 30 Mayıs 2014; 1:21:42 >

• Sıfır km olmasına gerek yok derseniz, temiz az km li, kaliteli bir scooter olarak size önerim ve tavsiyem,
    Aprilla scarabeo 200ie. 16. inç teker çapı, ön ve arka disk, Combine fren sistemi, 19.5 hp lik güç onu midiscooter sınıfında tartışmasız yapıyor.
    Keza bir maxi gibi geniş olmamasıda aralardan,Kolayca geçebilmenize olanak sağlıyor. ve italyan kalitesini zaten tartışmaya gerek duymuyorum. sadece bir öneridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stompanato -- 30 Mayıs 2014; 17:29:58 >
  • 2nci el bir xcity 250 alın bence. En iyisini yapmis olursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aprilia Scarabeo 200 sizin için uygundur.Hem kaliteli hem güçlü hem de servis parça konusunda sorunsuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PCX'e En Uygun Topcase Önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aprilla yedek parcasi pahalidir. Konfor okarak xcitynin yanina yaklasamaz ve kisisel gorusum cok cirkin.

• aprilla
  • quote:

Orijinalden alıntı: senolas

aprilla

Parçası pahalı ama, zaten o sınıfta ki kaliteli scooterlerin hiç biri ucuz değil ki ! ( Xcity eski teknoloji, hala tek ekzantrik ile yola devam ediyor )

Bir düşünmek lazım, motor sağa yatmış veya allah korusun daha fazlası olmuş.

Ben sezonu motorsuz kapamaktansa, yamahada ki parça yedek parça sorununu ( stok )bilmeyen yok.

Arada ki fiyat farkı vermeye razıyım. ayrıca ferco da, yedek parça sorunu yok. tipine gelince, görecelidir.
  • aprilla 10000 küsür sıfırı ikinci el bakıcam yine yamaha kesinlikle almayacağım izmir de bayii ye gittim suratıma bile bakmadılar sanki bedavaya veriyorlar soru soruyorum cevap vermiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: enyalios

aprilla 10000 küsür sıfırı ikinci el bakıcam yine yamaha kesinlikle almayacağım izmir de bayii ye gittim suratıma bile bakmadılar sanki bedavaya veriyorlar soru soruyorum cevap vermiyorlar

İstanbulda 2013 ler sıfır km olarak anahtar teslimi 9.500 tl.
    Birde düşünün mal almaya kalktığınızda yüzünüze bakılmıyorsa, servise yolunuz düştüğünde hele ki grenajdı vs ihtiyacınızda çok daha zor durumda kalabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stompanato -- 30 Mayıs 2014; 23:01:25 >
  • Tabiki sizin karariniz. Ancak 2sini de kullanmis biri olarak, hatta xcityden sonra, cbr250r, pcx125 ve halen bir crf250l kullanicisi olarak saydigim motosikletler arasinda en rahat ve kullanisli arac xcity 250 dir. Sattigima pisman oldugum tek aracim. Yamahada pazarlik olayi yoktur. Zaten fiyatlari diger markalara gore 3 senedir neredeyse hic artmadi. Pazarlik yapmaya calistiysaniz kestirip atmis olabilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: sariyeron

Tabiki sizin karariniz. Ancak 2sini de kullanmis biri olarak, hatta xcityden sonra, cbr250r, pcx125 ve halen bir crf250l kullanicisi olarak saydigim motosikletler arasinda en rahat ve kullanisli arac xcity 250 dir. Sattigima pisman oldugum tek aracim. Yamahada pazarlik olayi yoktur. Zaten fiyatlari diger markalara gore 3 senedir neredeyse hic artmadi. Pazarlik yapmaya calistiysaniz kestirip atmis olabilirler.

hayır o aşamaya bile gelmeden cevap vermediler keşke o kısmada gelebilsem adama soruyorum ne zaman gelir xenter falan ses bile çıkarmadı renk seçenekleri nedir diyorum başka işle ilgileniyor.
  • Kafayı yiyeceğim İzmir'in ikinci el piyası cidden çok kötü ya temiz birşey bulmak imkansız.
  • quote:

Kafayı yiyeceğim İzmir'in ikinci el piyası cidden çok kötü ya temiz birşey bulmak imkansız.

yamaha xenter 150 bakmanızı tavsiye ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çarşamba kısmetse teslim alacağım Scarabeo aldım 2014 model kask kaldı bi ne önerirsiniz.
  • 2oo lük olmalı..Bütçanizi biraz aşmışsınız...
    Hayırlı olsun..

SS'leri unutmayın...

• quote:

Çarşamba kısmetse teslim alacağım Scarabeo aldım 2014 model kask kaldı bi ne önerirsiniz.

Hayırlı olsun. Kask için ayırılan bütçe nedir? Nolan,Arai,Shoei tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arranger. -- 3 Haziran 2014; 5:08:28 >
  • Orijinalden alıntı: expert****or

2oo lük olmalı..Bütçanizi biraz aşmışsınız...
    Hayırlı olsun..

SS'leri unutmayın...

boyutlarıma göre adam gibi ikinci el vs bulamayınca 1.91 boy 99 kg yumda :) az daha sıkıp bunu alayım dedim.

Hayırlı olsun. Kask için ayırılan bütçe nedir? Nolan,Arai,Shoei tavsiye ederim.

kask için şimdilik max 150 160 tl ayırdım ls2 veya origine den bir kaç model beğendim ama ne nedir bilmiyorum :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldie But Goodie -- 3 Haziran 2014; 5:22:16 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.