Yeni bir arac olacak kasanın oturması ilk problemler vb
1.4 160hp dusunuyorum bakalim hangi donanım duzeylerinde gelecek
bir de rengine karar veremedim kırmızı siyah beyaz metal guzel duruyor gibi bu konuda ne dersiniz?
Nacizane fikrim 6-12 ay beklemen TR'ye geldikten sonra. Araba bir otursun bakalim. 1990'lardan beri ilk kez cikiyor piyasaya cunku. Renk olarak:
- SIYAH: arabayi A3 ve i30 arasi birseye cevirir, yakismaz bence. Zaten kucuk ve orta uzunluktaki arabalarda siyah renk sevdasi Kurtlar Vadisi ile yerlesti hayatimiza bana soracak olursan. Gunun sonunda elbette renkler ve zevkler tartisilmaz. Yeter ki Behzat Uygur ve kardesinin kiyafetlerine benzemesin alacagin araba...
- KIRMIZIyi gormek lazim. Kirmizi degil de, koyu metalik bordo $irokko'yu daha cok acar bence. Tabi ilk maddenin son cumlesi halen gecerli.
- Metal: SAKIN derim, gitmez, bkz. ilk maddenin ilk cumlesi.
- BEYAZ: Beyaz rengin yakistigi nadir arabalardandir VW serisi. Ve bence beyaz VW arabalari icinde Cornwall Prensesi Fergusson'un gelinligi veyahut Beyaz Atli $ovalye gibi duracak BIR NUMARA $irokko olur. Sonra ise VW Tiguan...
quote:
Orjinalden alıntı: goofyitu
Yeni bir arac olacak kasanın oturması ilk problemler vb
1.4 160hp dusunuyorum bakalim hangi donanım duzeylerinde gelecek
bir de rengine karar veremedim kırmızı siyah beyaz metal guzel duruyor gibi bu konuda ne dersiniz?
tskler yorumlar icin
kırmızı bordoya benziyor biraz cekici geliyor ama canlı gormem lazım bir de beyaz var aklımda bazıları karsi cıksada bu arabaya yakısmıs
Resimlerden görüldüğü kadarıyla kırmızı çok güzel duruyor
önden iyi hoşda bagaj kapağının mesnetleri mazda 3 gibi olmuş çok çirkin kamburu çıkmış gibi duruyor. yeni golfü bekle 3 kapılı getirirler bu sefer belki 1.4 tsila
bence de güzel bir araç scirocco zaten eski kasasına benzetilerek üretilen bir araç...farrklı bir tasarımı var..arkadaşın dediği gibi piyasaya oturduktan sonra alınabilir..Türkiye deki fiyatları hakkında bilgi sahibi olan var mı?
1.4 120hp duz vites 50 olacak deniliyor 2.0 200hp dsg full 75-80 civari
ben 1.4 160hp dsg deri ve sunroof alacagim opsiyonları gelirse ,65-70 lira filan olur tahminim
bir de hocam scirocco yu tercih etmenizdeki sebep nedir..onu diğer vw araçlarından ayıran özellik nedir?
quote:
Orjinalden alıntı: gitarist_ipod
bir de hocam scirocco yu tercih etmenizdeki sebep nedir..onu diğer vw araçlarından ayıran özellik nedir?
bende golf 1.4 140 dsg var gecen sene aldım alirken ki kriterlerim
spor gorunum ,mumkunse coupe fiyat 45 civari guc guzel bir otomatik vites 2.eli iyi bir marka
idi en uygun golf tsi vardi
suan kriterlerim fiyat disinda aynı ,fiyat olarak 60-70 e cikabilirim buna uygun a3 ve scirocco var a3 biraz daha pahalı olabilir ayrıca tip olarak scirocco daha guzel geliyor,a3 herkesde var ayrıca
tsi+dsg de bana gecen bir yılda herhangi sorun cıkartmadı cok memnunum