Şimdi Ara

'Scientific Atlanta Epc2203' ile wiriless router kullanımı yardım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arakdaşlar benim elimde "Scientific Atlanta Epc2203" model kablo modem var.acaba bu model ile router aracaşığı ile kablolu interneti mi koblosuza çevirebilir miyim?Normalde oluyormuş ama bu modem de olmuyor diye duydum.doğru mu acaba ya da deneyen var mı hiç?

• aynı modem ile aşağıdaki routeri beraber kullanıyordum herhangi bir sıkıntı çıkarmaz emin ol Yani tüm routerlar ile kullanabilirsin modemini

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?&uid=106350

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TekniKerim -- 15 Ağustos 2011; 4:12:45 >
  • Arkadaşlar ben TP-LINK WR743ND ürününü aldım.Uydunet modeme bağlatı yaptım.router'dan da masaüstü bilgisayarıma bağlantıyı yaptım ama sınırlı bağlantı diyor ve internete erişemiyorum. 192.168.1.1 adresinden routher'i yapılandırayım dedim Quick setup bölümünde adımları izledim ama bir noktada tıkandım.aşağıda resimlerle daha detaylı gösterdim.Lütfen bir çare bulun derdime arkadaşlar.

İşte arkadaşlar sorun bu.Nasıl halledeceğim.Ben mi yanlış yapıyorum.Bu konu hakkında detaylı bir anlatım yapacak olan var mı?Şimdiden çok teşekkürler.

• arkadaşlar sorun çözüldü.herkese teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.