Şimdi Ara

Schengen Vizesi ile Sırbistan.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bu yaz interrail yapıyorum ve son rotam Yunanistan'daki trenler iptal olduğu için Macaristan. Mecbur uçakla dönmek zorundayım. Budapeşte-İstanbul uçuşlarına nazaran Belgrad-İstanbul uçuşları çok daha ucuz, o yüzden Schengen vizemle Sırbistan'a girip oradan Belgrad'tan İstanbul'a uçmayı planlıyorum. Dışişleri bakanlığı'nın yayınladığı yazıya göre buradan., Sırbistan'dan transit geçiş yapabiliyorum. Acaba bu transit geçişin içerisinde benim planım da yer alabilir mi? Yani sanki transit geçermişcesine Sırbistan'a Schengen vizemle girip, oradan İstanbul'a uçmayı planlıyorum. Sizce mümkün müdür? Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Joutsenlaulu

Merhaba arkadaşlar. Bu yaz interrail yapıyorum ve son rotam Yunanistan'daki trenler iptal olduğu için Macaristan. Mecbur uçakla dönmek zorundayım. Budapeşte-İstanbul uçuşlarına nazaran Belgrad-İstanbul uçuşları çok daha ucuz, o yüzden Schengen vizemle Sırbistan'a girip oradan Belgrad'tan İstanbul'a uçmayı planlıyorum. Dışişleri bakanlığı'nın yayınladığı yazıya göre buradan., Sırbistan'dan transit geçiş yapabiliyorum. Acaba bu transit geçişin içerisinde benim planım da yer alabilir mi? Yani sanki transit geçermişcesine Sırbistan'a Schengen vizemle girip, oradan İstanbul'a uçmayı planlıyorum. Sizce mümkün müdür? Teşekkürler.

Sırbistan schengen vizesi kapsamında değil diye biliyorum.

• Sırbistan için schengene değil, vizeye bile ihtiyaç yok ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ukrayna, Lviv - İstanbul u da dusunebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.