Şimdi Ara

schengen vizesi 2. ziyaret hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    italyan schengen vizem var. italyaya gittim geldim. şimdi kısmetse ispanyaya gitmek istiyorum. sağlık sigortası yaptırmak zorunda mıyım? pasaportumla beraber kalacağım otelin evrağını göstermem yeterli olur mu yoksa başka evrak vs. birşeyler görmek istiyorlar mı sağlık sigortası gibi?

• Sağlık sigortası vize başvurusnda gerkiyor. girişte polis bakmaz. baksa da bişey anlamaz, Türkçe sonuçta.

otel rezervasyonu mutlaka bulundur yanında.

otel rez ve dönüş biletinin çıktısı olsun. onun dışında bişeye gerek yok.

2,inci defa gidişinde sağlık sigortası şartı yok. ama yaptırmanda fayda var, allah korusun kötü bi durumda sigortalanmış olursun. ha bu sigortan vara diye sigorta hastane masraflarını karşılamaz. sen ödersin masraflarını. onlar sana fatura verir TR ye dönünce sağlık sigortandan artık tahsis edersin masraflarını.
  • Schengen bölgesinde kaldığınız sürece sigortalı olmanız zorunludur. Pasaport kontrolünde sizden ispatını isteyebilirler. O yüzden İngilizce basılı olan poliçenizi yanınızda bulundurun.Sigortasız seyahat ederseniz pasaport kontrolündeki polisin ne yapacağı belli olmaz,piyango size de çıkabilir.Tedarikli olmakta fayda var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.