Şimdi Ara

Schecter gitarlar hakkında ne düşünüyorsunuz? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
7.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Blitzkrieger

peki klavyeleri nasıldır ? ibanezlerin wizardları kadar incemidir ? rahatlığı vs ? çünkü deneme şansım yok ne yazıkki internetten sipariş edecem eğer adanada uygun fiyata getirecek bir satıcı bulamassam...

İşte tek şüphem orda.Şahsen çalma fırsatım olmadı ama internetten baya bir araştırdım , tonunu baya beğendim.İyi setuplarla desteklenirse çok güzel bir sound alınır gibime geliyor.

Alınmadan önce mutlaka denenmesi gereken bir gitar.Klavyesinin nasıl olduğunu bilmiyoruz =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Out Of OrdeR

Damien FR pasif EMG'li tok tonlu bi gitardır. Kullandım, severim...

Evet hatırlıyorum konu açmıştın hatta =)
  • internetteki yorumlarda hep rahat olduğu vs yönünde ama birisi çıkıyor kalın diyor biri başka bişe diyor kafa karışıyor sonra...

peki ankarada nerde bulurum ? olmadı vinnie moore konserine 2 biletim varda hazır konser bahanesi ile gitmişken gitarıda orda deneyip mi alsam bir müzik evinden ?

çokmu soru soruyorum nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blitzkrieger -- 30 Ocak 2010; 17:26:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: VGroove

quote:

Orijinalden alıntı: Out Of OrdeR

Damien FR pasif EMG'li tok tonlu bi gitardır. Kullandım, severim...

Evet hatırlıyorum konu açmıştın hatta =)

Ne zaman yapmışım onu? Yanlış anımsadın kanımca...
  • Lord of the Shadows dostum güzel bir gitara benziyor.

Hazır bulmuşken bir kaç Schecter videosu daha koyayım.

C-1 Fr

Tempest Classic

Schecter Solo-6 Classic

Schecter Stargazer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Danilo Thann -- 30 Ocak 2010; 21:22:04 >

• Arkadaşlar bende C-1 Classic modeli var.Diğer arkadaşlarında dediği gibi fiyat/performans açısından mükemmel bir marka.Klavye olarak ibanez wizardlar kadar ince değil.Fender kalınlığında diyebilirim.Tabi farklı modellerde bu değişebilir bilmiyorum .Klavye rahatlığı olarak sizi yeterince tatmin edecektir.Aldıktan sonra pişman olmayacağınız bir gitar
  • Biraz geç oldu ama schecterın gitarları hakkında bilgi edinmek istiyorsanız bana sorabilirsiniz elimden geldiği kadar yardım ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaripKing

Biraz geç oldu ama schecterın gitarları hakkında bilgi edinmek istiyorsanız bana sorabilirsiniz elimden geldiği kadar yardım ederim.

hellraiser c1 modeli mi special c1 mi bu ikisinden hangisini alayım. üstüne para katıp c1 mi almak mantıklı.

bir de floyd roselu mu tercih etmeliyim düz köprü mü? ben akort düşürüp daha sert tonlar da almak istiyorum floyd roseda sap ayarı vs mi gerekir sürekli akort düşürünce
  • quote:

Orijinalden alıntı: Minimal Kaos

quote:

Biraz geç oldu ama schecterın gitarları hakkında bilgi edinmek istiyorsanız bana sorabilirsiniz elimden geldiği kadar yardım ederim.

hellraiser c1 modeli mi special c1 mi bu ikisinden hangisini alayım. üstüne para katıp c1 mi almak mantıklı.

bir de floyd roselu mu tercih etmeliyim düz köprü mü? ben akort düşürüp daha sert tonlar da almak istiyorum floyd roseda sap ayarı vs mi gerekir sürekli akort düşürünce

Akordla oynayacaksan floyd roselu alma derim, zorlanırsın. Special'ı tavsiye etmem, biraz daha düşük kalitede gitardır, gene de parçalar tabi ama paran varsa normal hellraiser al derim, yoksa Special da gayet iyi gitardır yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Relative Minors

quote:

Gene baya bi geç oldu ama şimdi ben syn nin gitarını alacaktım ama aynen dediğin gibi akort düşürme aklıma gelince floyd roseden baya bi soğudum o yüzden böyle amon amarth,at the gates,in flames en azından slipknot falan için floyd rose lu alma derim.Bide bende C-1 var specialde biraz malzemeden kısmışlar ama çok buyuk fark yaratmaz diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.