Şimdi Ara

Schecter,Bc.Rich(Öneri) Gitar Alıcağım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle amfi olarak Roland cube 40 xl im var,gitarım LTD mh-50'mi sattım arkadaşa (her hafta sonu aynı stüdyoda buluşuyoruz tabi o yüzden sıkıntı olmadı :D). Kısmetse şubat ayına yurtdışından gitar getittircem babam sağolsun Bc. Rich her ne kadar signature olsada güzel tonları var, aynı zamandada schecter da öyle . 5 gitar arasında kaldım :D schecter için humbucker metal tonlar için daha iyi ses verir diye gördüm.Schecter floyd suz daha iyi sustain tonları alınabilir ama ben solo gitarcı olduğumdan ötürü floydlu alıcağım. http://www.youtube.com/watch?v=2iuLv9nTe3o humbuckerli gitarıyla videolar çekilmesi dikkatimi çekti,sizce hangi gitar daha iyi tonlar elde etmemi sağlar? Bullet for my valentine,Children of bodom,Escape the fate,Slipknot vs. çalıyorum dinliyorum :D ibanez de düşündüm ama tonları ince, jackson rrxmg alıcaktım fakat gerek türkiyede olmaması gerek yurtdışında bulamamamızdan dolayı iptal oldu jackson hayalim :) İkilemde kaldım resmen yardım edin

http://www.musiciansfriend.com/guitars/b.c.-rich-pro-x-custom-mockingbird-electric-guitar

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzik-muzik-aletleri-schecter-blackjack-atx-c-1-fr-143119437/detay : ( Bu gitar 2.el hoşuma gitti ama 2. el olması durumu değiştirebilir)

http://www.do-re.com.tr/U12766,537,schecter-demon-6-floydrose-elektro-gitar-elektro-gitarlar-schecter.htm#.UpTU195azaN

http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=15427&gid=1511 :Videodaki gitar

http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=6014&gid=1511 :Benim beğendiğim gitar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krebk -- 26 Kasım 2013; 23:00:50 >

• krebk K kullanıcısına yanıt
    schecter'in ses kalitesi cok guzel ozellikle metalde ama clean tonu da cok guzel (konserde one metallica calmistik cok iyi geri donusler aldik ) de klavyesi daha kisitli kesime hitap ediyor (tombik eller), gecisleri biraz zor, alisiyorsun ama uzun bir sure gecmesi gerebiliyor mesela ben arkadasin kirk signature kullandiigim zaman cok daha rahat ediyorum, para biriksin de alacagiz biz de bi tane ondan , bence denemeden, rahat etmeden alma schecter'i, senin elinin yapisina bagli, bc rich hakkinda bir yorumum yok, hic calmadim.
  • http://www.musiciansfriend.com/guitars/b.c.-rich-pro-x-custom-mockingbird-electric-guitar/h99195000002000 Bu arada deneyemem,yurtdışından alıcam büyük ihtimal bizim buralarda schecter ve bc rich gitar satan bi yer bulamam mersin de :D Schecter için ''Bir "Schecter Hellraiser C-1" kullanıcısı olarak, gitarın sadece clean'lerde "abanırken" overdrive'a kaçması dışında bir eksisini söyleyemem. '' demişler. B.C. Rich bu linkteki gitar 900 lira civarı tabi yurt dışında yarıyarıya daha ucuz olduğundan. B.C Rich e doğru yöneldim hem şeklide güzel :D schecter da clean de eksik kalmasından korkuyorum ama dist. tonu da tam benlik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krebk -- 27 Kasım 2013; 9:50:30 >

• krebk K kullanıcısına yanıt
    Overdrive'a kacma daha cok prosessorden kaynaklı bence. Ben clean çalarken bile 10luk teli koparabilen bir insanım, clean tonları çok sağlam ben kacma gozlemlemedim hiç, ben kuşadası 'nda bile schecter bulmuştum sizde bulursunuz diye dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bc rich alma sadece şekile önem veren bir gitar markasıdır. sesleri beklentilerini karşılamaz ayrıca verdiğin paraya değmez.
    ama şekilleri gerçekten çok iyi
  • İmzam hocam.
    Clean konusunda endişeliymişsiniz.Coil tap var açarsınız single olur kaparsınız humbucker. Tonları hırçın ama clean kanalda da başarılı diyebiliriz.
    B.C. Rich almayın sadece şekil gitarlar yapıyorlar ki zaten sevmem warlock kasa. İlla B.C. Rich isterseniz kaliteli amerikan olanlardan ilerde parayı verip alırsınız.
    Sap konusunda ince değil söyleyeyim,ama rahat.Kalın da değil hani.Kişiden kişiye değişir ben elime oturduğundan dolayı seviyorum ve tona olumlu etki ediyor,daha tok,doygun bir ton alıyorsunuz. Ayrıca sustaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin konusunda hayranım gitarıma
  • The Horsemen kullanıcısına yanıt
    B.c rich i bu sabahtan itibaren bıraktım, dediğim gibi yurtdışından babama aldırıcağım gitarı büyük ihtimal, schecter omen extreme x-6 mı schecter Hellraiser C-1 FR mi? tabi ben floyd rose meraklısııyım daha tam kullanamasamda üstesinden gelirim elbet omen x-6 humbucker , hellraiser c-1 de aktif 81 89 emg manyetikli,
    fiyatları da baya uçurumlu 1 milyar fark var eğer humbuckerliyi al derseniz onun yerine setup kurarım parayla:D Mantıken Hellraiser C-1 FR almak daha mantıklı olur heralde ESP almak varken LTD almak gibi siz ne dersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krebk -- 27 Kasım 2013; 18:25:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fender Stratocaster Seçimi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: krebk

B.c rich i bu sabahtan itibaren bıraktım, dediğim gibi yurtdışından babama aldırıcağım gitarı büyük ihtimal, schecter omen extreme x-6 mı schecter Hellraiser C-1 FR mi? tabi ben floyd rose meraklısııyım daha tam kullanamasamda üstesinden gelirim elbet omen x-6 humbucker , hellraiser c-1 de aktif 81 89 emg manyetikli,
    fiyatları da baya uçurumlu 1 milyar fark var eğer humbuckerliyi al derseniz onun yerine setup kurarım parayla:D Mantıken Hellraiser C-1 FR almak daha mantıklı olur heralde ESP almak varken LTD almak gibi siz ne dersiniz

Valla hellraiser çok seksi gitar ama daha ilk gitarınız ise hellraiser yerine sabit köprülü omen ex alın yanına da setup işte.Çünkü floyd kulak ister yetenek ister el becerisi ve hız ister.Ayrıca yeni başlayanlara sadece engeldir,yaşadım biliyorum.Hem sabit köprülü omen ex harika bir sustaine sahip,hem de tel değiştirme işlemi 5-10 dakikanızı alıyor,floyd roseda ise takması dert sökmesi dert ayarlaması dert...

• The Horsemen kullanıcısına yanıt
    Yok hocam benim LTD mh-50 gitarım var gayet memnunum gitardan güzel tonları var beni orta seviyeye kadar taşıdı şimdi, her hafta sonu stüdyoda buluştuğumuz bir arkadaşa sattım gitarımı 500 liraya ,hemde elimin altında oldu gitar neyse. 1 yıldır flodylu gitarlara alışığım 4 yıldır elektro çalıyorum, kurs almadan körlemesine guitar pro ile başladım solocuyum
    Hellraiser C-1 FR alıcam sağolun arkadaşlar. sömestırda elime geldiğinde rolandla ses testi çekip atarım buraya

• ben de para biriktirebilirsem hellraiser c-1 fr almak istiyorum (türkiyede baya pahalı 2 bin civarında). bakalım bekliyorum ben de bi sample.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krebk

Hocam omenle hellraiseri niye karşılaştırıyorsun? Hellraiserla blackjacki karşılaştırsan anlarım da omen zaten daha alt bir model. Hellraiser FR çak bir tane, şahane bir gitar. Floyd rosea deli gibi abandığım oluyor, bana mısın demiyor. Çok nadir akort gider.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.