Şimdi Ara

Scenic II tüyoları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Forum Donanım Haber'de bu başlığa benzer bir başlık olan ''SCENİC SEVERLER BURADA TOPLANALIM''den farkı olarak Scenic'in her kasasının farklı başlıklar altında ele alınmasının işleri daha kolaylaştıracağını düşünüyorum. 2005 1.5dci 80 bg lik Scenic Privilege 250.000 km kullanıcısı olarak özellikle Bakım/Onarım konusunda edindiğimiz tecrübelerimizi paylaşırsak hepimiz için daha ekonomik sürüş keyfi yaşamasını umuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a_meric -- 15 Aralık 2014; 17:57:15 >

• Kapı İçi ve Tavan Aydınlatmaları

Kapı içi aydınlatmaları Megane II ve Scenic II lerde tamamen aynıdır. Özellikle Km si yüksek araçlarda kararma hatta çatlamalar oluşuyor. Çok kararmış ve/veya çatlamış olanlar sökerken dağılıyor. Problemin temeleli yüksek ısı ! Kullanılan T20 tip (dipsiz ampül) ler çok ısındığından zamanla plastik kapağı yıpratıyor.

Çözüm: T20 tip led almak ledler daha az ısınıyor :D Eğer beyaz sevmiyorsanız 3200 k ya yakın modeller var ama bulması zor.
    Plastik kapaklar serviste 37 TL / adet olarak satılıyor ancak ben temiz çıkmasını 15 TL / adet olarak İkitelli Atatür Oto Sanayi'den çıkmacıdan buldum Scenic lerde toplam 6 tane slot var 4 kapı 1 bagaj içi ve 1 orta konsol içi (privilege)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MEGANE II' ME BİRŞEYLER OLDU
    18 yıl önce açıldı
    Megane II Jant Düşünceleriniz?
    15 yıl önce açıldı
    MEGANE III Geç Çalışma
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.