Renault ailesinin eski Scenic ailesinin yeni bir üyesiyim. 2005 model Scenic II Dynamique aracım var. Aracı satın aldığımda aracın üzerinde Pioneer marka cd çalar takılı idi. Aracın dijital göstergesinin sağ kısmı radyo teybemi bağlı bilmiyorum karanlık durumda. aracın orjinal radyo kasetçalarını temin ettim tüm soketlerini bağladık fakat ekrana yine yazı getiremedik. sorunu saatlerce uğraşmalarına, tüm sigortaları kontrol etmelerine rağmen ekrana radyo ile ilgili yazı getiremedik. tabiğ ekran görüntüsü olmadığından teyp kodunuda giremiyoruz fakat teybin ışıkları yanıyor tuşlara basıldığında bip sesi geliyor direksiyon kumandasındaki düğmelerede dokunulduğunda ses geliyor fakat dijital ekrana görüntüyü veremiyoruz. Bizim anlamadığımız hadi radyo bilgileri ekranda yok fakat saat ve dış sıcaklık bilgiside ekrana gelmiyor. Bir ustanın yorumu ise teybin araca bilgisayara bağlanıp tanıtılması gerekiyor yorumunu yaptı. başına böyler bir durum gelen arkadaş varmı yardımlarınızı bekliyorum acil. Herkese şimdiden teşekkürler.