Şimdi Ara

scandisk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 120 gb seagate sata hardiskimin f bölümü her açılış ve kapanışta scandisk yapıyor boş alan 250 mb kaldığıı için olabilir yada başka bir sebepten ötürü

• yada hdd en bozulmuştur...

• Ya diskinde sorun vardır bad sector yada işletim sisteminde bir sorun olmuş olabilir. Disket full scandisk yap. Yada Eğer diğer sürücülerde boş yer varsa bilgileri o sürücülere alıp Partidion Magic le e ile f'yi birleştir. Sistemi test et yine sorun varsa diskinde sorun olduğu kesinlerşir.

bildiğim kadarıyla...
    7 ay önce açıldı
    Veri Kurtarma Programları
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bilgisayarı yeniden başlat dediğimde ve sistemi kapatıp açtığımda sürekli olarak f partitionuna scandisk yapıyor.

@james_earl_cash

bilgisayarı az çok kullanmayı biliyorum. yani kapatmayı filan nede olsa ilk bilgisayarım 386 idi. uzay kasa montaj yaptığım o günlerden bugünlere kadar toplam eskittiğim bilgisayar sayısı 7. kasayı açıp sökme takma parça değiştirme yanan anakartlarıma lehimle, yeni bios yazma falan filan vb....

işte dedim ya bilgisayarımı aç çok biliyoruz işte

• quote:

Orjinalden alıntı: senersen

bilgisayarı yeniden başlat dediğimde ve sistemi kapatıp açtığımda sürekli olarak f partitionuna scandisk yapıyor.

@james_earl_cash

bilgisayarı az çok kullanmayı biliyorum. yani kapatmayı filan nede olsa ilk bilgisayarım 386 idi. uzay kasa montaj yaptığım o günlerden bugünlere kadar toplam eskittiğim bilgisayar sayısı 7. kasayı açıp sökme takma parça değiştirme yanan anakartlarıma lehimle, yeni bios yazma falan filan vb....

işte dedim ya bilgisayarımı aç çok biliyoruz işte

dostum biraz daha kibar olabilirsin.. espri ile söylemeye çalıştım ayrıca ben. o banı haketmedim yani. olabilir. ben müneccim değilim sonuçta senin kaç kasa eskittiğini filan bilemem. sadece bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalıştım. celallenmene gerek yok. her zamanda böyle iyimser yaklaşmam bu ban olayına haberin olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi james_earl_cash -- 13 Aralık 2004, 14:56:01 >

• @james_earl_cash

tamam dostum seni bu seferlik affettim

Orjinalden alıntı: senersen

@james_earl_cash

tamam dostum seni bu seferlik affettim

affetmek yada affetmemek gibi bir lüksün yok dostum.. oalyı alttan alıyorum diye şımarma hemen..

damarıma basma.. beni tanıyan bilir.. cadalozumdur biraz..

• @james_earl_cash

konuyu uzatmayalım

çözüm(ler) üretelim
  • scandiski tam yapınca düzeldi

• şenerşen bir daha öyle çok bilmişlik taslama tamam mı hem 7 tane kasa eskitmen ankartı lehimlemen filan buradaki hiç kimseyi alakadır etmez buradaki insanların senin soruna ilgililenip cevap yazdıkları için teşekkür etmen gerekir...hem çok biliyorsan neden soru sordun.....bir daha kimse böyle bir kabalıkta bulunmasın duyurulur.....
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.