Şimdi Ara

Sbü Hamidiye Tıp Fakültesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
3
Favori
4.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Scofield -- 3 Ağustos 2020; 9:39:16 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ecatre kullanıcısına yanıt
    Hocam arkasına uluslararası yazın normali tutmazsa beraber okuruz belki

• Uluslararası tıp yazmayın, ilk senesinde buraya girmiş bir arkadaşınız olarak samimi bir öneri veriyorum, yazmayın. 1 sene zar zor dayanıp bıraktım okulu. Okunacak bir okul değil, tıp tıp diye yanıp tutuşan, ne istediğinden habersiz, egosunu sadece mesleği ile tatmin etmek isteyen kişilerin gidebileceği kalitede bir okul. Okul size hiçbir şey katmaz. Adam akıllı ortam yok okulda, arkadaşın ilk mesajda attığı bina fotoğraflarına da aldanmayın, okul leş gibi. İstanbul, Kadıköy'de diye yazarsanız hayatınızın hatasını yapmış olursunuz.
    Özel olarak şunu da eklemem gerekir uluslararası tıp fakültesinde 120 yabancı 30 Türk öğrenci var. Bu yabancıların durumunu anlatsam şaşar kalırsınız. Yabancı denildiğine bakmayın, sizden benden Türk ama ek vatandaşlığı bulunan kişiler bunlar. Hayatlarını Türkiye'de geçirdiler ama iş üniversite sınavına gelince YÖS'e girdiler. Burayı yazmayı düşünen öğrencilerin 10kda olduğunu varsayarak şöyle bir kıyaslama yapabilirim, siz onların sınavına girseniz gözünüz kapalı Fuller geçersiniz, onlar yksye girse 200k zor yapar, ama tıp okuyorlar işte :) en ufak biyoloji, kimya, fizik bilgisi olmadan, sadece matematik çözerek tıp okumaya gelmiş kişiler var orada. Neyse, uzun lafın kısası, yazmayın, bunla ilgili en iyisi bir konu da açayım ben, sıralama değişmez ama birkaç kişiyi vazgeçirsem bile kârdır, hiçbir öğrencinin oraya gitmemesi lazım, bu kadar net.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BahtsızSüvari kullanıcısına yanıt
    Uluslararasıyla ilgili benzer düşüncelerim var ama attiğım fotoğraflarda ne var hocam binanın kendisi işte bazı kısımlarında restorasyon var ama ben konuyu türkçe tıp için açtım ve bizi ilgilendiren bir durum yok ortada

Ayrıca şunu da söyleyeyim bu başlığın altında uluslararası isteyen arkadaşlara başka seçenekleri de önerdim çunku şartlarından önce 120 yabancı 30 türk olması herkese göre bir şey değil.Ben yazmazdım mesela öyle bir ortamda okuyamam

• Dr. Scofield kullanıcısına yanıt
    Türkçe tıp da Uluslararası da aynı binada değil mi güzel kardeşim? Aynı çatı altında eğitim görmedik mi? Aynı şeyleri Türkçe tıpta da deneyimleyen arkadaşlarım var, çoğu 5-6k yapıp, büyük hayallerle gelip sonrasında farklı yerlere geçtiler. Okulunu lütfen körü körüne savunma, insanların algısıyla oynama, sırf taban puanı yükselsin, okulu fazla kişi tercih etsin de egonuz biraz daha tatmin olsun diye şu gençlerin tercihleriyle oynama. Daha şu fotoğraf olayında bile milletin algısıyla oynamışsın, bana da bazı kısımlarında restorasyon var diyorsun, hahaha :) Afedersiniz okulun doğru düzgün tuvaleti yok arkadaşlar, bu arkadaşın da ders aralarında amfiden dışarı adım atmadığına da adım gibi eminim. Sabah geliyor, derse giriyor, son derse kadar amfiden çıkmıyor, arada belki yemekhaneye gidiyor, onda da sırada beklerken sövüyor. Sorana da tıpta okuyorum diyor, İstanbul diyor. Bak diyor bu benim okulumun fotoğrafı, kimse bilmiyor ki içini değil mi? Yemezler arkadaşım, yemezler. Burada objektif bir görüş bildirmiyorsan yazık sana, ki bildirmiyorsun. Umarım tercih yapan arkadaşlar da bir anlık dalgınlığa gelip yazmaz şu bölümü.

güzel kardeşim banane okulun sıralamasında sadece arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum sorulan sorulara verdiğim cevaplara bakarsan körü körüne savunmadığimı görürsün. Restorasyon konusuna gelince sen sıkıntı yaşamış olabilirsin ama bizim amfiler giriş katında restorasyona ilgisi olmayan bir yerde bilip bilmeden de konuşmamanızı rica ediyorum. Okulu savunduğum falan yok sadece eğrisini doğrusunu anlatıyorum

• uppps

• Hocam hangi okuldaydınız?

• wisciart kullanıcısına yanıt
    Meram tıp

Hocam o kadar mı ya yani ben eskişehir uludağın arkasına bunu yazmayı düşünüyorum gülhane mi yazayım sizce bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum yaa hatta ikna olmuştum baya burayı yazmaya siz nereye geçtiniz burdan?

Konu açarsanız iyi olur

• dostum sana ben de söyledim beni neden sallamadın. Utf'den önce esogu uludağ dedim :d Bu arkadaş bi şeyler yasadığını söylüyor ama anlatmıyor bundan sonra da anlatacağını zannetmiyorum boşuna beklemeyin umarım sizin için en iyi tercihi yaparsınız iyi günler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Scofield -- 4 Ağustos 2020; 9:35:1 >
  • ups

• up

• ypp

• yatay geçiş yapan herkesin sene kaybı oluyor mu?
  • lowIQdetector L kullanıcısına yanıt
    hayır geldiğiniz fakülte uyumluysa olmuyor

• Gülhane hakkında bilginiz var mı?

• heatcan kullanıcısına yanıt
    bildiğim kadarıyla yardımcı olurum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.