Şimdi Ara

Sbü Hamidiye Tıp Fakültesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
3
Favori
4.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/144752357 bu konuya da bakabilirsiniz çok daha detaylı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • up

• uup

• Dr. Scofield kullanıcısına yanıt
    Hocam benim normale tutmuyor uluslararası nasıl acaba bilgi verir misiniz ortamı falan ne kadar fark var?

• Julyanis09 kullanıcısına yanıt
    hocam uluslararası ingilizce ve yabancı sayısı fazla stajlarını lütfi kırdar şehir hastanesinde yapacaklarmış duyduğum kadarıyla baska merak ettiginiz bir şey varsa sorabilirsiniz

Ortamı nasıl yabancıların fazla olduğundan dolayı çekiniyorum baya eğitiminin sizinkinden farkı var mı çok aynı hocalar mı giriyor? Sizinkinden belli başlı farkları ve benzerlikleri ve ortamı hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

Up

Bir de hocam akademik kadro nasıl prof sayısı falan hocalar iyi ve nitelikli mi

Valla hocam yabancı sayısı 80 Yks ile yerleşen 40 diye biliyorum yanlış olabilir bi bakın siz de. Ortak hocalarımız var onun dısında bazı utf arkadaşlar bizim derslere de gelip ders dinliyordu öyle bi imkanınız da olabilir

Hocam temel bilimlerin hocalarının yanında İstanbuldaki sbü hastanelerinden hocalar da derslere geliyor. Bu sebeple hoca çeşitliliği fazla bazı alanlar dışında yeterli. Farmakolojide öğretim üyesi eksikliği var tek hoca giriyor derse ama sizin zamanınıza o da artar gibi(Farmakoloji kısmında utf ile ilgili bilgim yok türkce tıp için)

Ben normalı istiyorum gelmiyor uluslararası yazsam pişman olma ihtimalim var mı sizce çok fark var mı arada.

Hocam şimdi sizi yönlendirmek istemem söyle söyleyeyim utf türkceye göre daha yeni ve daha oturmamış daha fazla eksiği var gibi duruyor ama öyle bariz bi fark olarak yabancı fazlalıgıni söyleyebilirim eğer buna uyum sağlayabilirseniz düşünebilirsiniz. tabi karar sizin Ayrıca 7-8k arası bir sıralamanız var medeniyeti de düsünebilirsiniz

Medeniyet hakkında pek bir bilgim yok sbü isteğim var da o yüzden uluslararası tıpta arkadaşınız veya tanıdığını var mı görüşme imkanım olabilir mi acaba

https://www.youtube.com/watch?v=bjGwe9ixPQ8&app=desktop bir de şöyle bi video yayınlamışlar bakın isterseniz

maalesef hocam orada tanıdığım yok ama instagram hesapları var oraya yazarsaniz sizi yönlendirirler

Yine de medeniyeti de araştırın hatta belli ki istanbul istiyorsunuz ama başka şehir düşünürseniz en iyi tercih olarak esogü derim ben

Medeniyet çok istemiyorum onun yerine esogü tercih ederim.hiç arkadaşınız var mı acaba veya tanıdığınız söylediğim gibi varsa görüşme ihtimalim var mıdır acaba.bir de uludağ neden değil de esogü?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.