Şimdi Ara

SBS 2009

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kuzenim girdide bu sınava okul puanları açıklandı mı?

• okul puanları derken?

Yerleitirmeden sonra belli olur onlar,puanı al şu okula gir olayı değil yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: Something

okul puanları derken?

yok hocam bende öyle biliyordum ama sistem değişmiş puanlar açıklanıyor sonra tercihler yapılıyor-muş
  • http://sbs3.tercih.tv/

Şuna bir gözat istersen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: djbenim

quote:

okul puanları derken?

yok hocam bende öyle biliyordum ama sistem değişmiş puanlar açıklanıyor sonra tercihler yapılıyor-muş

Ben liseyi tercih eden en yüksek puanlı öğrencinin tavan puanını,alınan en son öğrencinin de taban puanını oluşturduğunu biliyorum..Kesin bir şey söylenmez yani..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Michael Jackson!

quote:

Orjinalden alıntı: djbenim

quote:

okul puanları derken?

Ben liseyi tercih eden en yüksek puanlı öğrencinin tavan puanını,alınan en son öğrencinin de taban puanını oluşturduğunu biliyorum..Kesin bir şey söylenmez yani..

e öğrenciler alınmadan puan belirlenemezki o zaman puan belirlenmedende öğrenci alınmaz?

e kaputu açtın niye aküyü çalıyorsun e aküyü çaldın kaputu neden açıyorsun? a döner bu iş

@Erdém53

böyle bir sayfa yok

•  SBS 2009

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yıl 2009
    5 ay önce açıldı
    The Office (2005-2013)
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.