Şimdi Ara

SBot Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni sBot aldım fakat ayarları tam olarak yapamadım.Anlayan varsa TeamWieverden ayarları yapabilir mi?

• Çok acil lazım arkadaşlar..
  • dostum sbot un ayarlarını resimli anlatan birçok konu var farklı sitelerde orlardan kendin yapabilirsin. programı kullanmayı bilen arkadaşlarda varsa yardımcı olacaklardır kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sitelere baktım hepsi Eski sürümler bu yüzden olmuyor yine de teşekkürler
  • Arkadaşlar aşırı derecede lazım.Lütfen yardım edelim
  • Karakterin Çinli ise yardımcı olabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet çinli bow
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tbot Hakkında yardım...
    17 yıl önce açıldı
    Silkroad Staff Yardım
    14 yıl önce açıldı
    PHBOT yardım hk.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Resim upload edeceğim kısa sürede. Konuyu takip et sürekli.
  • KArdeşim tek tek yaparsan iyi olur benim için
  • Anlatımımı kendi karakterimin bot ayarlarına göre yapıyorum. Ayarlamaların aynen resimlerdeki gibi olsun. Başlıca ayarlar bunlar. Res isteği kabul etme, otomatik görev yapma gibi şeyler istersen, ayrıca yardımcı olabilirim. Bilgi vermem gereken yerlerde açıklama belirteceğim.

SBot Yardım

"... and start training after first connect."i işaretlersen, bot'la oyuna ilk girdiğinde otomatik olarak bot'u başlatır.
    "Use return scroll after login."i işaretlersen, oyuna girdikten sonra kasabaya döner.
    "Loginchar" kısmına kasacağın karakterin nick'ini yaz, ya da oyuna girdikten sonra "Get current"e tıkla.

SBot Yardım

Resimde çıkmamış ama üst tarafta "Attack skills"lerin altındaki kısma atak skill'lerini, altındaki "Buff skills" yazan kısma defans skill'lerini ekle. "Attack skills"in altındaki katalogtan, hangi türdeki yaratıklara hangi atak skill'lerinin uygulanacağını ayarlayabilirsin. "Low HP..." dediği şey normal yaratıklar. "Low HP..."yi seçtikten sonra, altındaki listeye yapacağın atak skill'leri ekle. "Mid HP..." dediği şey giant yaratıklar. Onu da seçtikten sonra, listesine yapacağın atak skill'leri ekle. "High HP..." ve "Event mobs"u da aynı şekilde ayarlama yap. "Buff skills'in altında da 3 adet kategori var; "Buffs while training" (kastığı sırada yapmasını istediğin buff'lar, "Buffs in emergency" (tehlikeli durumlarda yapmasını istediğin buff'lar), "Buff while walking" (kasma alanına giderken yapmasını istediğin buff'lar). Bunları da ayrı ayrı ayarlayabilirsin.

SBot Yardım

Burayı anlamışsındır zaten. Kasabaya dönünce neler alması gerektiğini işaretleyip, karşısına miktarını yazman yeterli. "Ammo" dediği arrow.

SBot Yardım

Bunlar pot basma ayarları. İstediğin gibi değiştirebilirsin.

SBot Yardım

Karekterinin archer olduğunu söylemiştin. "Pick ammo if amount" yazan yeri işaretledin ve karşına 500 yazdın diyelim. Çantanda 500'den az arrow kalırsa, canavarlardan toplamaya başlar. Toplayıcı pet'in yoksa ve gold toplamak istiyorsan, "Pick via pet"in işareti kaldırmalısın ve "Pick yourself"i işaretlemelisin. "Other items"leri işaretlersen, başkalarının item'lerini de toplar.

SBot Yardım

Burayı da anlamışsındır. "Ammo amount"u işaretlemelisin. Eğer ölünce kasabaya dönmesin, res beklesin diyorsan; "Dead without res for" kısmını işaretleyip, kaç dakika beklemesi gerektiğini yazabilirsin.

SBot Yardım

Buradaki ayarları tek tek yazmayacağım. Birinci kısmı işaretlersen KS yapmaz. İkinci kısmı işaretlersen, canavarı öldürene kadar sadece o canavara atak yapar. Üçüncü kısmı işaretlersen ve yanındaki kutuya herhangi bir sayı yazarsan (mesela 5), o sayı kadar ölürse bot'u durdurur. Dördüncü kısmı işaretlersen, dimension pillar'ları görmezden gelir. Beşinci kısmı işaretlersen, Joymax cave'deki tuzakları görmezden gelir. Diğer ayarların benimki gibi olsun.

SBot Yardım

"Attack preference" yazan kısmın altındaki her şeyi "No preference" yap. Mesela benim ayarlarıma bakarsan, giant'ın karşısı "Avoid" olarak seçilmiş. Yani giant'ı görmezden geliyor. Onun altındaki ise berserk ayarları. Onları sen yaparsın zaten.

SBot Yardım

En alttaki iki ayarın aynısını sen de işaretle. Item'leri toplu halde işaretleyebilirsin mouse yardımıyla. İşaretledikten sonra üzerine sağ tıklayıp ne yapmasını istediğini seçebilirsin.

SBot Yardım

Herhangi birisini aktif ettikten sonra kasma alanına git ve "Get currents coords" de.

SBot Yardım

Birinci kısımda, hangi türde parti isteklerini kabul edeceğini seçiyorsun. İkinci kısımda, hangi türde parti daveti yapacağını seçiyorsun. Üçüncü kısmı işaretlersen, diğer parti üyeleri de invite yapabilir. Dördüncü kısmı işaretlersen, sadece kasma alanında parti daveti gönderir ya da kabul eder. Halihazırda bir partideysen, "Current party" altında o liste gözükür. Partide bir oyuncunun nick'ini seçtikten sonra sağ tıklar ve "Auto PT On/Off"u seçersen, o oyuncuyu parti listesine alırsın. Birinci ve ikinci kısımların karşısındaki "Apply list"i işaretlersen, sadece listeye aldığın oyunculardan parti isteği kabul edebilir veya davet edebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 9 Haziran 2013; 20:36:44 >

• Sağ taraftan "Save settings" demeyi unutma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 9 Haziran 2013; 20:30:33 >
  • Hepsi tamam fakat sedece 1 attack skili kullanıyor
  • Yardımın ve uğraştığın için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sropro11

Hepsi tamam fakat sedece 1 attack skili kullanıyor

SBot Yardım

Resimde gördüğün gibi, atak yapacağın skill'leri alt alta dizmelisin. Kategorilerin hepsine, yapmasını istediğin skill'leri ayrı ayrı eklemelisin.

SBot Yardım

Bunu da işaretlemeyi unutma. Sırasıyla tüm skill'leri uygulamasını sağlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 10 Haziran 2013; 1:49:47 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.