Şimdi Ara

SBOT PK sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende pk oldum. arkadaşlar dikkatli olun. oyundan biriside aynısını dedi. wolf yüzünden heralde. bende bi yüzük kaybettim...
  • Sbottta Ayarları Var Arkadaslar Ayrıca Sitesinde de Söyluyor Ayarlarını Ayarlayın Diyor

2 Secenek Sunmuslar

Pk Oldugunda Dur Ve Oyundan Cık :D
  • Bu konunun Bot ile ilgisi yok olay şundan ibaret ;

- Herhangi Pet hayvanınız Wolf, Sparrow vs . . . farketmez sizinle beraber kasarken biri gelip Petinize Atak yaptığı zaman Petinizde ona karşılık veriyor. Petiniz o malum kişi kesince Pk oluyorsunuz. Ve kötü sonuç itemleriniz düşene kadar yakanızı bırakmıyorlar. Siz tavsiyem bu sorun geçene kadar Pet açmayın . . .
  • Benim öğrendiğim kadarı ile kasma alanına giderken diğer oyuncular sizin petlerinize force daki ilk 2 buff ı atıyorlar bunun sonucundada bot direk saldırıyor. Tbot ta pk yapamıyorlar ( denendi ) şu an için yeni sürümü kullanmayanlar için sbot gerçekten tehlikeli.
    2 gün önce çantada yer acılsın diye at ve köpek i depoya koymuştum cave de daha uzun süre kalsın diye 4 yer açıldı inventory den bunun sayesinde kurtuldum pk olmaktan.
  • Güncel sbotda böyle bir sorun yok, Eski versiyon sbot kullananlarda oluyor, salı günkü update ile tüm botlarda böyle bir sorun oldu ama güncel botları indirip kullananlar sorun yaşamadı, pk olduğunda kullandığın botun versiyonunu paylaşır mısın bizimle? Şuanda 1.14b var.
  • kesinlikle botla alakalı
    değil bende atla görev yapmaya gidiyordum köpek yanımdaydı ve birden pk oldum odinin dışında murderhaha diye bir çar koymuşlar yüksek lv bir wiz resmen avlıyor bizi..................bu hafta ikinci yha............
  • Dostum ben bile bile botta değilken köpeğim dışarda yoldan giderken pk yaptılar beni. Bot la alakası yok. Oyunun kendi bug u.
  • botla ne alakası var, stalın kurulu iken bile kurdun açık olsun pk olursun kurda force skili atılınca kurt gidip adama dalıyor
  • Benim Guıld masterım günde 50 İtem topladığını söyledi bu yöntemle..
  • o zaman o guild masterinin allah belasını versin her türlü silk masrafı yaptıgımız titandaki dier char 76 lvl FF warriordu 11 lvl pk olmuş ve 5 tane 10 numara item düşmüş delete iyi oldu bu bug oyunla artık alakamız kalmadı..
  • bunların yaptığına ne derler bunları banlaycaksın hatta kara listeye alacaksın bir daha oyuna giremeycekler..............
  • evet bende redsea da oynuyorum herkez pk üstelik şimdi bota bıracam char bıraksammı diye düşünüyorum
    adamın kurduna forceden zehir atıyo kurt saldırınca adam pk oluyo üstelik zehiri atan kişi pk falan olmuyor
    nasıl iş anlamadım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.