Şimdi Ara

Sbot pet ayarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
13.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sbot penceresinden pet ayarlarını yaptim tek tek hangi itemleri toplayip hangilerini toplamamasını belirttim ama alması gerekenleri almiyor
    Mesela bolt arrow pill alma diye işaretledim onları alıyor onları almaması için petin settings den other items secenegini kapatiyorum bu sefer vigor pot gibi şeyleri toplamıyor sadece s botda gösterdiklerimi toplaması için ne yapmam lazım

• S-botta ilk save yap.Ondan sonra botu çalıştır.Eğer olmazsa tekrar save yap.Botu kapat.Tekrar gir.O zaman çalışır.
  • bunu satan firmaların forumlarında yazarsan dah a iyi olur düşüncesindeyim
    birde forumda botla ilgili bilgi almak link vermek reklam yapmak yasak olarak biliyordum yanılıyormuyum..
  • Bot ile ilgili bilgi almanın yasak olduğunu silkroad online bölümü kurallarından hiçbirinde görmedim

Reklam ile link konusunda ise haklısın onlar yasak benim amacım sadece bilgi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Randall

Bot ile ilgili bilgi almanın yasak olduğunu silkroad online bölümü kurallarından hiçbirinde görmedim

13-) ISROBOT dışındaki herhangi bir bot programını forumda tartışmak-satışını yapmak kesinlikle yasaktır. Özetle DH de sadece ISROBOT konuşulacak diğer botlar hakkındaki konular anında silinecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YateQo

quote:

Bot ile ilgili bilgi almanın yasak olduğunu silkroad online bölümü kurallarından hiçbirinde görmedim

13-) ISROBOT dışındaki herhangi bir bot programını forumda tartışmak-satışını yapmak kesinlikle yasaktır. Özetle DH de sadece ISROBOT konuşulacak diğer botlar hakkındaki konular anında silinecektir.

Hadi ya Haksızlık var

• Settings Sayfasındaki Pet pickup'ı işaretle, altındaki seçeneklerden de item/other'ları da sincapdaki item/other'lerin açık mı kapalı mı ona göre aynını oraya da gir toplar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ISRO Bot niye serbet onu anlamadım. Eskiden bo.. demek ban sebebiydi. Ne oldu da serbest oldu forum da bot konuşmak. Joymax en iyi experience için ISRO botu mu önerdi yoksa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: treabacks

ISRO Bot niye serbet onu anlamadım. Eskiden bo.. demek ban sebebiydi. Ne oldu da serbest oldu forum da bot konuşmak. Joymax en iyi experience için ISRO botu mu önerdi yoksa?

1,5 Yıl Önce Botsmall bu kural için para ödedi ve üstüne de 1 ay reklam verdi, karşı çıkan modlar görevden ayrıldılar. Forum o gün bugündür böyle.
  • quote:

Sbot penceresinden pet ayarlarını yaptim tek tek hangi itemleri toplayip hangilerini toplamamasını belirttim ama alması gerekenleri almiyor
    Mesela bolt arrow pill alma diye işaretledim onları alıyor onları almaması için petin settings den other items secenegini kapatiyorum bu sefer vigor pot gibi şeyleri toplamıyor sadece s botda gösterdiklerimi toplaması için ne yapmam lazım

Oyun içerisinden, peti "OFF" konumuna getir; sorunun düzelecektir.

EDIT: düzeneleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 15 Ağustos 2009; 13:29:05 >
  • petini off yapıcaksın ya da other items i kapatıcaksın senin petin kapalı olsa bile toplamasını yapmaya devam eder
    off yapıp hepsini seçili yaparsan pet sayfasından botta kayıtlı herşeyi topluyor ben de denedim bende işe yaradı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: shruikan

quote:

Sbot penceresinden pet ayarlarını yaptim tek tek hangi itemleri toplayip hangilerini toplamamasını belirttim ama alması gerekenleri almiyor

Oyun içerisinden, peti "OFF" konumuna getir; sorunun düzelecektir.

EDIT: düzeneleme

Aynen, çok basit,
  • Hazır burda konu açılmışken tavşanın inentory'sinden karakterin inventory'sine item aktarımı oluyo muydu? Oluyosa nasıl oluyodu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

Hazır burda konu açılmışken tavşanın inentory'sinden karakterin inventory'sine item aktarımı oluyo muydu? Oluyosa nasıl oluyodu?

şimdilik yok öyle bir şey varsa bile ben görmedim daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: fortunesv

petini off yapıcaksın ya da other items i kapatıcaksın senin petin kapalı olsa bile toplamasını yapmaya devam eder
    off yapıp hepsini seçili yaparsan pet sayfasından botta kayıtlı herşeyi topluyor ben de denedim bende işe yaradı :)

Aferin sana konuyu hortlattın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.