Sayısalım, esit ağırlıktan iyi sıralama yaparım

-
-
ilk 15kya geçen sene zar zor girildi .benım mat 39-1 edebsos 10-15 net arası bi şeydi 17k falan geldı ek olarak hukuk ıstemıyorsan 15k ya yazılacak bı bölüm yok eada .sınav sıstemı senı bı seye yonlendırmıyor senın kendıne mfde güvenın yok bence . benım tavsıyem sana direkt eadan gir mfden bı sey yapamayacgını bılen ve ideali olmayan adamın dıcegı laflar hepsi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-02152A7C6 -- 18 Şubat 2021; 17:11:48 > -
20k mf == 5k ea -
Mf güvenim var olmazmi 33 net mat cıktı geçen ayt sabitledim ben sadece yanda bulunsun diye biraz ondanda cozebilirim demek istedim -
bende bunu düşünüyorum valla. 90tyt 70ayt ile ea'da ilk bine yakınsıyorsun. 100tyt 76ayt mf'de 5bin bile etmiyor.
-
20k MF = EA ilk 700 -
1) 15k ea sıralaması ile nereyi yazacaksın?
2) Aynı anda hem ea hem sayısal çözecek kadar Sayısal derslerine güveniyor musun?
3) Ea eskisi gibi değil. Sadece matematik yaparak iyi sonuç gelmeyebilir.
Ve
4) Umarım bu sene bi sürpriz yapıp en az tarih kadar kazık bir edebiyat sınavı yaparlar. Ben olsam kesinlikle yapardım. "Edebiyat 1 aylık iş." Diyenleri, çok iyi seviyelerdeki sayısalcıları bi dumura uğratırdım.
Çünkü bu, iyi ea öğrencilerine haksızlık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F340A741E -- 18 Şubat 2021; 19:31:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bölümlerin kalitesi bu durumu eşitliyor. 20k mf ile gidecek daha fazla bölüm var.
Sınav sistemi bunu mu istiyor?
Arkadaşlar ayt tarih bilginiz olmadan ne kadar iyi bir sıralama yapabilirsiniz ki ea'da? Eğer edebiyat da yoksa...
Ayt tarih'i tyt tarih bilgisiyle çözemezsiniz.
Sadece matematikle ea'da iyi sonuç gelmiyor artık. O eskidendi.
Sayısal 20k ile ea 15k aynı şey mi? Sayısalda 20k yapabilecek seviyedeysen napacaksın 15k ea sıralamasını? Sınavı riske atmış olursun eğer ea'da bir bölüm istemiyorsan.
Tarih bilgim var hocam dersleri iyi dinlerim genelde 1 tekrarıma bakar -
Eğer matı ve feni tek seferde adam akıllı çözerim diyorsan ea yı da çöz ama sınav anında öyle olmuyor ben de vaktim kalırsa eşit ağırlık çözerim demiştim aytyi bitirdiğimde 1saat 15 dk civarı sürem vardı ona rağmen kendime güvenmediğim için o süreyi feni ve matematiği kontrol etmekle geçirdim ve matematikten yaklaşık 4 soruda işlem hatası yaptığımı fark ettim 4 5 soru fende değiştirdim gözümden kaçan çok şey vardı ve değiştirdiklerimin hepsi doğru çıktı demem o ki tek bir alan seç çünkü sınavdan çıktığında iki bölüm de istediğin gibi gitmezse sonradan keşke diğerine hiç bakmasaydım dersin ✌🏼
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luvwithope -- 18 Şubat 2021; 19:24:30 > -
EA deneyeceksen 10-15 neti değil 30-35 neti koy kafaya. Çünkü EA’da ilk 10k’ya girmenin bir getirisi yok. 5k bile bir şey vaat etmiyor. İlk 2k’yı hedeflemelisin. Hem sayısalı hem ea’yı beraber çözmek hiç zor değil sınavda malum 180 dakika.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusteMilieu -- 18 Şubat 2021; 20:32:25 > -
Tıp Mühendislik vs istiyorsan eada işin ne? Eğer istemiyorsan sayılda işin ne? -
Hedefin tam olarak nedir?
-
Arkadaşlar eadan bir şey tercih etmem sadece mat etkisine dikkat çekmek istedim saygilar -
quote:
Orijinalden alıntı: 2023bakani
Arkadaşlar eadan bir şey tercih etmem sadece mat etkisine dikkat çekmek istedim saygilarSınav sistemi mi buna yönlendirdi... Ya bırak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB2FC18D2 -- 18 Şubat 2021; 23:17:43 > -
TMciler linçlemiş yine. Bizim matçı da tmden ilk 3 bin mfden ilk 10 bine girenlere burs vericem dedi ondan ben de sürem yeterse tmden bir şeyler çözmeyi düşünüyorum. Bakarsın çifte burs gelir :DD
-
Hocam ayt tarih mi zor, yapmayın. 1-2 tane eleyici soru var gerisi kolay soruyorlar. Coğrafya desen tek bilgi isteyen şey küresel örgütler. Onu ezberle 6da6 yaparsın. Ayt edebiyat biraz bilgi istiyor onu da 1-2 ay bakan adam 15+ net yapar. Kıyıda köşede kalmış sanatçılar pek sorulmuyor aytde.
xD
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

ilk 15kya geçen sene zar zor girildi .benım mat 39-1 edebsos 10-15 net arası bi şeydi 17k falan geldı ek olarak hukuk ıstemıyorsan 15k ya yazılacak bı bölüm yok eada .sınav sıstemı senı bı seye yonlendırmıyor senın kendıne mfde güvenın yok bence . benım tavsıyem sana direkt eadan gir mfden bı sey yapamayacgını bılen ve ideali olmayan adamın dıcegı laflar hepsi |
20k MF = EA ilk 700
|
Benzer içerikler
- boşa okunan bölümler
- türevin fiziksel yorumu müfredatta var mı
- ceng nedir
- en iyi bilgisayar mühendisliği üniversiteleri
- elit karma video çözüm
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X