Şimdi Ara

sayısaldan mı eşit ağırlıktan mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar takip ettiğim kadarıyla birazdan size sorcağım sorulara cevap verebilcek çok bilgili arkadaşlarım var öncelikle ilgi gösterirseniz veya bi yardımınızın dokuncağını hissederseniz şimdiden teşekkür ederim. Benim sorunum her Türk genci gibi sayısalcı olmaya zorlanmış olmaktan geçiyor.Yani her sayısalcının gönlünde yatan hukuk fakültesi benim kalbimde de yer etmiş bulunmakta ama eşit ağırlık tercihleri veya hukuk fakülteleri hakkında hiçbir şey bilmiyorum.Şu an tercihlere yönelik kafamda dokuz eylül inşaat mühendisliği vardı fakat dokuz eylül hukuk fakültesi kafamı karıştırıyor. ygs 5 puanım 375 sıralamam 54000 ve edebiyat coğrafyadan 52 20 tarzı netler çıkarabiliyorum fakat matematik geometri biraz kötü geçti.Kötü dediysem gerçekten kötü yine de bu net veya puanla dokuz eylül hukuk olması ihtimali nedir? bu arada okul puanım 46 gelcek malesef anadolu lisesi mağduru oldum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. TEşekkür ederim

• Dostum öncelikle sayısalcıların gönlünde hukuk fakültesi yatmaz yatsa sayısalcı olmazdı.
    Çogu sayısalcı muhendıslık ıcın sayısalı tercıh eder. Sen bence su anda bocalıyosun puanın yetecegını dusundugun ıcın hukuk yazıyım dıyosun ama hukuk okuyablrmsn.Çünkü hukuk sectıgınde sureklı okumak zorunda kalcaksn sözel çünkü. Mühendislik ve hukuk birbirinden cok farklı. 1 sene sonra bunelan ben skıldım demeyı goze alırsan neden olmasın
  • kolay girerim parası da iyidir diye hukuk yazmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 21 Haziran 2012; 19:35:20 >
  • yalnız hiç bir yer gelmedi istediğim yer olmadı hadi hukuk yaziyim demek pek sağlıklı değil bence
    tamam ben de sayısal mezunuyum ama hukuk için uzun süredir çalışıyorum bir haftada nasıl kalbinde yer edebilir?
    eğer gerçekten istiyorsan oku da sırf bir anlık hevesle yazılacak bölüm değil bence hukuk
  • Yazma dokuz eylül hukuk.
  • hukuk demek 3 sene boyunca yalayıp yuttuğun kitapları üst üste koyduğunda 2 metreye ulaşması demek. 4. seneyle bu 2 buçuğa kadar gelir heralde bunu göze alıyorsan oku. hukuk kazanıpta bitiremeyen dolu insan var. ilk seneden kaçıp giden. iyi düşün karar ver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamingLight -- 22 Haziran 2012; 16:53:24 >
  • yanlis anladiniz beni ben zaten zorla sayisal okumaya itildim normalde edebiyatciyim cocukluktan beri istedigim bir okul hukuk fakultesi ki meslek ve egitimi hakkinda da yeterince tecrubem var kusura bakmayin biraz yanlis aciklamisim kendimi tek sorunum bu puanla kazanabilir miyim olcakti ayrica kesinlikle parasi icin meslek secicek bir insan degilim ozellikle adalet isleri ulkemizde oldugu gibi para icin yapilmaz benim gorusum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sophiesworld -- 22 Haziran 2012; 20:42:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sophiesworld -- 22 Haziran 2012; 21:09:58 >
  • pff hukuk okumak 1 zorluktaysa mühendislik okumak 10 zorluktadır. tıpa da bir 15 zorluk diyebiliriz herhalde. puanı yeten sayısalcılar kaçırmasın kapasınlar hukukları. zaten türkiyede yaşayacak olan adam mühendis olmasın mühendislerin bu ülkede önemi yok teknoloji üretmediğimiz için. onca sene okursun adam gider sana fabrikada emek işçiliği yaptırmaya çalışır.

ki bundan adım gibi eminim, ülkede binlerce işsiz mühendis var, her üniversite saçma sapan mühendislik bölümü açtı, ülkede mühendise ihtiyaç yok ama her sene binlerce mühendis mezun oluyor. 5-6 sene için mühendislikler 50-60 bin sıralamadan almaya başlayacak hukuk gibi bölümler hayvani puanlar isteyecek.

öncelikle tıp sonra hukuk sonra mühendislik olarak düşünmeli türkiyede yaşayacak olan sayısalcı.

bu konuya mesaj atanların çoğu tmci yerimizi almasınlar diye yanlış yönlendiriyorlar. katsayı da kalktı zorluğu da yok artık.

itü, boğaziçi, sabancı, koç, bilkent, odtü mühendislikleri tutmuyorsa tabi ilk tercih hukuk olacak diğer yerlerde mühendislik okusan zaten işsizsin. bilmem nerdeki gereksiz mühendislikleri yazacağınıza hukuk yazın hem hukuk için üniversite etiketinin de çok önemi yok. istersen git hakkaride oku ama mühendislik böyle değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWarrior -- 22 Haziran 2012; 21:52:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

pff hukuk okumak 1 zorluktaysa mühendislik okumak 10 zorluktadır. tıpa da bir 15 zorluk diyebiliriz herhalde. puanı yeten sayısalcılar kaçırmasın kapasınlar hukukları. zaten türkiyede yaşayacak olan adam mühendis olmasın mühendislerin bu ülkede önemi yok teknoloji üretmediğimiz için. onca sene okursun adam gider sana fabrikada emek işçiliği yaptırmaya çalışır.

ki bundan adım gibi eminim, ülkede binlerce işsiz mühendis var, her üniversite saçma sapan mühendislik bölümü açtı, ülkede mühendise ihtiyaç yok ama her sene binlerce mühendis mezun oluyor. 5-6 sene için mühendislikler 50-60 bin sıralamadan almaya başlayacak hukuk gibi bölümler hayvani puanlar isteyecek.

öncelikle tıp sonra hukuk sonra mühendislik olarak düşünmeli türkiyede yaşayacak olan sayısalcı.

bu konuya mesaj atanların çoğu tmci yerimizi almasınlar diye yanlış yönlendiriyorlar. katsayı da kalktı zorluğu da yok artık.

itü, boğaziçi, sabancı, koç, bilkent, odtü mühendislikleri tutmuyorsa tabi ilk tercih hukuk olacak diğer yerlerde mühendislik okusan zaten işsizsin. bilmem nerdeki gereksiz mühendislikleri yazacağınıza hukuk yazın hem hukuk için üniversite etiketinin de çok önemi yok. istersen git hakkaride oku ama mühendislik böyle değil.

Hem bir sayısalcı hem de bir bilgisayar mühendisliğini bırakmış biri olarak kesinlikle aynı görüşteyim.

Çok iyi bir üniversiteden mezun olmayacaksınız mühendisliği kesinlikle düşünmeyin bence.

• O konuda ben acikcasi muhendislikte okulu etiket amacli dusunemiyorum gayet sacma bir okulda insaat muhendisligi okuyan abim su an Turkiye den ve yurtdisindan gercekten onemli firmalardan teklifler almaya devam ediyor clisiyor olmasina ragmen bence o noktada isin icine azim ve kararlilik giriyor en azindan benim abimden gordugum o ama sanirim hukuk tip muhendislik siralamaniz dogru olcak gibi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.