Şimdi Ara

Sayısaldan Eşit Ağırlığa Geçmek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
3
Favori
6.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

O zaman şöyle sorayım hocam ortalama bir üniversitede yazılım okumak mı yoksa iyi bir üniversite ybs okumak mı ben açıkçası burada kararsız kalıyorum

• Ortalamadan kasıt nedir hocam o önemli. Yazılımın olarak bilgisayar mühendisliğini de sayarsak Ege vb gibi ünilerse daha mantıklı olur bence. Ha yok ben mühendislik gibi değil ama özel sektörde üni adı öncelikli nispeten yazılımla alakalı bir şey yapmak istiyorum dersen iyi ünide ybs. Gerçi herkesin ucundan da olsa yazılımı bilmesi gerekiyor bu devirde. Alakasız bir şey bile okusan bu geçerli. Bence kendiniz yazılım olaylarını araştırın iyice. Size göre hangi kısmında bulunmak daha elverişli olur gibisinden.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam yok haklısın çoğu zaman trolüm ama 2019 da ben de bu kafadaydım daha sonra iyice araştırınca ybs de yazılım öğrenemeyeğimş anladım ( boğaziçinde daha zor çünkü bou ybs de işletme kısmı çok daha ağır basıyormuş)
    Bence yazılım istiyorsan sayısal kas ve bilgisiyar mühendisliği oku veya ybs ye gidip Üniversite okurken kendi başına öğrenebilir misin onu düşün

• + olarak özyeğinde uluslararası finans ya da başka bir bölümde bilgisayar ile çap vardı. Özel okul olduğu için öyle bir seçenekte olabilir ea’dan girip

• -Shepard- kullanıcısına yanıt

Hocam aslında şöyle yazayım şimdi uçuk yerler söylemeyeceğim sayısal için çünkü şu an tyt 75 civarı ayt 40 civarı netim var artar belki çok daha iyi olur ama yani ben güvende olması için şu örnekleri vereyim mesela

Yazılım Mühendisliği

Üsküdar

Okan

Işık

Bilgisayar Mühendisliği

Türk-Alman

Mef

Marmara

Hani diyelim ki bunları çıkardım ben kendim yıl sonunda şimdi bu üniversiteler kötü değildir elbette ama belirli bir oranda üniversitenin de önemi var çünkü alınan eğitime de doğrudan bir etki sunuyor birde matematiğimin iyi olması beni cezbediyor açıkçası çünkü ea dan girdiğimde ağırlığı sadece tyt ve edebiyata vereceğim e durum böyle iken daha yüksek bir sıralama yapacağımı düşünüyorum ondan aklım oraya takılıyor.

• Kendi başıma öğrenmek için hevesli olacağımı düşünüyorum aslında bu beni böyle düşünmeye sevk ediyor birde yukarıda yazdığım yorumdaki metne de bakabilir misiniz rica etsem fikirlerinizi önemsiyorum

• Marmara ya da taüyü kazanabileceğini düşünüyorsan onlar öncelikli hedefin olsun bence.

Taü aklımda şöyle bir takıntı var hem almanca hem ingilizce mi görülüyor yoksa eğitim dili olarak biri mi kullanılıyor yani hazırlık aşamasında sıkıntı yaşatır mı bu mevzu? İngilizcem fena değildir ama almancam yok şimdi internette de çok bilgi yok bu konuda belki sizin bir bilginiz vardır

• Değişimli olarak öğretim görevlileri geliyor diye biliyorum hocam. Almanca geçer derslerin çoğu buna göre ama ne desem boş. Eğitimi iyi diyorlardı ama Marmara’da kötü değil. Öncelikli hedefin Marmara’da olabilir. İkiside ortalamanın üstü okullar

teşekkürler hocam cevapların için açıkçası biraz kendimi sağlama alma huyum var ondan dolayı iyi bir hedefim olsun istedim teşekkürler tekrardan

• Anlıyorum hocam. Umarım hayırlı olur vereceğin kararlar. Ben teşekkür ederim. İyi çalışmalar

• Geçme EA’ya falan niye geçiyorsun? Sayısaldan hazırlan, edebiyata 1 ay bak oldu bitti işte. Ösym zaten talepkâr sormuyor mat-fen hariç.

• JusteMilieu kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam görüşün için şu an öyle yapacağım sanırım aklım kalmasın diye son ay hiç olmadı günlük 1 saat bakarım

• Netlerin kötü değil hocam sıkı çalışırsan sayılda 10k 20k hayal değil yazdığın ünilerden marmara ve taü gayet iyi üniler bence eşit ağırlık düşünüyosan bile şimdiden geçmeye gerek yok

• Eyvallah hocam yardımcı oldun teşekkür ederim ara sıra takılıyor böyle şeyler aklıma

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-270A60C93

Üniversiteyi okurken bırakıp tekrar sayısal olmaktır

bu arkadaş tamamen beni anlattı. *** vardı da geçmişim eşit ağırlığa. al işte ne oldu döndük dolaştık yine geldik sayısala. eğer ki hukuk istemiyorsan ea'nın say karşısında bir esprisi yok bence. hele ybs için geçmek tam çılgınlık olur. hiç gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: nopervA

Taü aklımda şöyle bir takıntı var hem almanca hem ingilizce mi görülüyor yoksa eğitim dili olarak biri mi kullanılıyor yani hazırlık aşamasında sıkıntı yaşatır mı bu mevzu? İngilizcem fena değildir ama almancam yok şimdi internette de çok bilgi yok bu konuda belki sizin bir bilginiz vardır

taü'de hazırlığı 100 kişiden 2 kişinin geçtiğini unutma. çoğu kişi 2. senesine kalıyor hazırlıkta. azımsanmayacak düzeyde kişi de okul değiştiriyor. hatta bunun için testdaf'tan dsh sınavına geçtiler 1 seneliğe mahsus daha kolay olduğu için

• Northrop Grumman kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam uyarı için taü'nün yurt dışı imkanları beni cezbetmişti aslında ancak şu an sanırım sayısaldan girip yapabildiğim sıralama ile bakacağım artık

• Northrop Grumman kullanıcısına yanıt
    Aynı yollardan bizde geçtik hocam cidden eşit ağırlıkta hukuk isyemiyosan bi esprisi yok sayısal okuyup eşit ağırlıkçıların yaptığı tüm meskekler yapılabilir

• Yerinde olsam geçmezdim zira ilk 20 bine giremedikten sonra eşit ağırlık bölümleri çöp . Hukuk desen herkes gidiyor geleceği kalmadı mesleğin..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.