Şimdi Ara

Sayısalcılar sosyali ne zaman halletmeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan mı başlayalım bitirelim yoksa sonlara mı bırakalım? Bi de coğrafyadan şunlara çalış çok çıkıyor dediğiniz konular kısımlar hangileri? Coğrafya müfredatı cok uzun ve soru sayısı az cıkıyor. Coğrafyayı nasıl halledelim. Video Youtube önerisi vs varsa süper olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sonlara bırak. Ara ara da dünya haritasına bak, ülkelerin yerlerini ezberle.

• quote:

Orijinalden alıntı: ughasdah

Sonlara bırak. Ara ara da dünya haritasına bak, ülkelerin yerlerini ezberle.
    Hepsine mi çalışayım yoksa mutlak şu konulara çalış dediğiniz coğrafya konusu var mı hocam

• Sona bırakma kardeşim hele sayısalsan ki öylesin marttan sonra bakamıyosun diyim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 13-3 yaptım yine çok şükür ama bi 17-18 için baştan bakbilmeliydim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DD77F1F89

Sona bırakma kardeşim hele sayısalsan ki öylesin marttan sonra bakamıyosun diyim
    Hocam 1 ayda tarih felsefe coğrafya biter mi üçü de?
    *Edit : şimdi başlasam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrDex -- 8 Ağustos 2019; 17:28:51 >
  • 15 tatilde felsefe hallettim. Son 2 ayda da tarih, coğrafya konu çalıştım. Ayrıca son 2 ay felsefe sosyal coğrafya denemeleri çözdüm. Sosyalı fulledim. Bence yeterli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi bitir bence cep kitabı alıp tekrar edebilirsin zaten çoğu şeyi bildiğini okurken fark edeceksin coğrafyada üstteki bir arkadaşın dediği gibi dünya haritasındaki ülkelerin yerlerini ve iklim bölgelerine çalış bir de erozyon ve heyelanı karıştırma (aman diyeyim çok gıcık oluyor)
    Nüfusu zaten bilirsin .
    Taşıma yollarına bakabilirsin petrol taşımacılığının dünyada en fazla Hürmüz Boğaz’ında olması gibi .
    Unutmadan aşınım ve birikim şekillerini de ismen ve bölgesel olarak bilesen yeter detaya gerek yok.

Edit:17-2 yaptım ama iki soruyu kaydırmışım çünkü 19 doğru bekliyordum 1 tane sorum boştu afet sorusu doğal afetlere bakmamıştım o yüzden heyelan ve erozyonu özellikle belirttim :).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EC5F4DF30 -- 8 Ağustos 2019; 17:36:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinus.Nigra

15 tatilde felsefe hallettim. Son 2 ayda da tarih, coğrafya konu çalıştım. Ayrıca son 2 ay felsefe sosyal coğrafya denemeleri çözdüm. Sosyalı fulledim. Bence yeterli.
    Hocam bu ay tarih felsefe yi bitirmeyi düşünüyorum. Öbür ay da bu bitirdiğim derslerden bol soru çözüp coğrafyaya sadece 1 ay ayırmayı düşünüyorum (başka dersler de calısacam) yani 1-2 aya sosyal biter. Ondan sonra soru bankası deneme şeklinde gideyim en iyisi. Konular erken biterse sonlara sadece tekrar kalır sanırım. Tekrar deneme

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EC5F4DF30

Şimdi bitir bence cep kitabı alıp tekrar edebilirsin zaten çoğu şeyi bildiğini okurken fark edeceksin coğrafyada üstteki bir arkadaşın dediği gibi dünya haritasındaki ülkelerin yerlerini ve iklim bölgelerine çalış bir de erozyon ve heyelanı karıştırma (aman diyeyim çok gıcık oluyor)
    Nüfusu zaten bilirsin .
    Taşıma yollarına bakabilirsin petrol taşımacılığının dünyada en fazla Hürmüz Boğaz’ında olması gibi .
    Unutmadan aşınım ve birikim şekillerini de ismen ve bölgesel olarak bilesen yeter detaya gerek yok.

Edit:17-2 yaptım ama iki soruyu kaydırmışım çünkü 19 doğru bekliyordum 1 tane sorum boştu afet sorusu doğal afetlere bakmamıştım o yüzden heyelan ve erozyonu özellikle belirttim :).
    Eyvallah hocam işte bunu arıyordum sağolun

• DrDex kullanıcısına yanıt
    tarihi unutacaksın
    Hiç önemli değil test edilmiş onaylanmıştır hocam 👍😀

Bence hepsine çalış, hepsinden soru çıkabilir, belli olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Pinus.Nigra

tarihi unutacaksın
    Hocam erken bitirirsem unutmamak için ne yapmalıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: ughasdah

Bence hepsine çalış, hepsinden soru çıkabilir, belli olmaz
    Tamamdır hocam sağolun

• Eğer sosyal netlerin düşük olduğu için genel netlerine üzüleceksen şimdiden tarihten konu oku. Sadece okumak bile cidden etkili oluyor ben son 1 ay kala halletmiştim 2 yanlışım vardı ikisi de din :D coğrafyadan da 2 3 kanalı takip ettim yine son 1 ay kala. Kahvaltı yaparken izliyordum genelde. Hangi konulara baktın dersen harita bilgisi iklim bilgisi vs... YouTube'da ara dünyadaki kanallar ve boğazlar diye 2 3 kanalı izle öğreniyorsun. Genelde haritadan sorular geliyor.. Nüfus falan da bilgin yoksa yine o kanallardan izle.

• Dink için internetten not çıkae felsefe için de kavramları vr düşünürleri bil yeter..

• Tarihi unutmak mı hocam coğrafya unutulur da tarih yani Osmanlı ve inkılap tarihi ikilisinden oluşuyor neredeyse ve yıllardır duyuyoruz coğrafyadan daha çok hayatımızda o yüzden ben unutacağını düşünmüyorum .

• Bence 15 tatilde önemli kısımlar çalışılmalı. Çünkü hem sene ortasına denk geliyor ve 15 tatilden sonra bir daha hiç zaman kalmıyormuş gibi geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: scofield5

Eğer sosyal netlerin düşük olduğu için genel netlerine üzüleceksen şimdiden tarihten konu oku. Sadece okumak bile cidden etkili oluyor ben son 1 ay kala halletmiştim 2 yanlışım vardı ikisi de din :D coğrafyadan da 2 3 kanalı takip ettim yine son 1 ay kala. Kahvaltı yaparken izliyordum genelde. Hangi konulara baktın dersen harita bilgisi iklim bilgisi vs... YouTube'da ara dünyadaki kanallar ve boğazlar diye 2 3 kanalı izle öğreniyorsun. Genelde haritadan sorular geliyor.. Nüfus falan da bilgin yoksa yine o kanallardan izle.
    Hocam Sosyal den hangi Youtube kanalı takip ettin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.