Bildirim
SAYISAL SIRALAMASI HAKKINDA

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

SAYISAL SIRALAMASI HAKKINDA
(En Son Oy Tarihi: 25.12.2020)
Giriş
-
UP -
umarım ilk 100 gelir hocam ama 101-200 bastım -
Hocam çok teşekkür ederiz biz de ilk 100'e girmesini çok istiyoruz hepimizin gönlüne göre olsun inşallah -
Hocam The Killing Road in dedigine gore 5-1 de yigilma varmis ondan ilk 100 zor ama en kotu ihtimalle ilk 250 gelir bence
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
The Killing Road ne acaba kusura bakmayın tam bilmiyorum ne olduğunu, bilgi verebilir misiniz rica etsem -
hocam yüksek netli bir forum üyesi çevresindeki iyi yapanların netlerini gözlemlemiş. aynı gözleme ben de katılıyorum 113.75 - 78.75 ve 115 - 78.75 yapan sayısı biraz fazla. 114 net deseydiniz ilk 100 basacaktım bu yüzden. -
anladım hocam çok teşekkür ederim, hayırlısı olsun inşallah -
bizim de genel olarak gözlemlediğimiz ayt yanlışından dolayı ilk 100'e giremeyecek gibi duruyor -
bir önyargı oluşması açısından anketi doldurabilir misiniz? up up
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ortometapara -- 19 Temmuz 2020; 16:18:55 > -
UP -
Hocam ben de 101-200 bekliyorum ama ilk 100 gelirse "Yok artık bu nasıl olur!" demem açıkçası. 80-150 arası bekliyorum. Yığılmaya göre değişir.
101-200 gibi düşünün ama ilk 100 hayali de kurabilirsiniz bana kalırsa. -
hocam çok güzel yorumlamışsınız teşekkür ederim sağolun -
Bu yil 4-1 yapti galiba. Bu konularda bilgili biri. Deneme gunlugu falan vardi. Neyse ben kendini cagiriyim o konussun
Bunlar nasıl seçenekler awk 10k yok
Buyrun benim
4 tyt kesin değil 8e kadar yolu var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam sizin adınız çok geçti siz ne düşünüyorsunuz bu bahsedilen öğrenci hakkında -
Bence 101 200 arasi, tabi her şey olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X