Şimdi Ara

SAYISAL MI EŞİT AĞIRLIK MI ? YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
7.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sa beyler ben 12. sınıf anadolu teknik liselisi öğrencisiyim teknik lise olduğum için sayısalım ama edebiyat tarih cografya derslerini yapıyorum ygs de tarih türkçe konuları tam cografyanın yarısını biliyorum ama sayısalcıyım ve işime yaramıyor fizik ve kimya beni zorluyor ve fizik kimya biyoloji konuları hiç başlamadım çalışmaya. hiçbirşey hatırlamıyorum zaten zar zor sözlülerle 45 yapıyodum . matematik çalışınca yapıyorum sizce ne yapayım eşit ağırlığa mı geçeyim tm ye geçersem hedefim hukuk lütfen yardımcı olun kararsızım sayısalcı olursam en iyi sakarya koceli üni bilgisayar mühendisliği kazanırım

• cevap verin lütfen
  • Zorlama sayısalcı gibi gözüküyorsun. Hedefini kesin belirle, bilgisayar mühendisliği mi seni mutlu edecek, yoksa hukuk mu?

Zaten TM'yi tercih edersen rahat yaparsın(Durumun iyiymiş konularda). Bunu da göz önünde bulundur. Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: James Franco

Zorlama sayısalcı gibi gözüküyorsun. Hedefini kesin belirle, bilgisayar mühendisliği mi seni mutlu edecek, yoksa hukuk mu?

Zaten TM'yi tercih edersen rahat yaparsın(Durumun iyiymiş konularda). Bunu da göz önünde bulundur. Kolay gelsin.

ya kardeşim sen benim yerimde olsan ne yapardın bilgisayar derslerim çok iyi ama fen derslerim kötü a.teknik lisesi olduğum için hergün 9 saat ders görüyorum bunları boşuna görmüş oldum. birde şu durum var ben okulda 9 saat görücem sayısal konularını biteremem gibi geliyor sen olursan ne yapardın ?
  • ulan 31 kişi görüyor bir kişi cevaplıyor oda arkadaşım çıkıyor ben böyle işin
  • quiet riot kullanıcısına yanıt
    ben de fizikte zorlanıyordum ama hedefim tıptı sayısal seçtim zaten bizim okulda tm sınıfı 1 tane ya açılıyor ya açılmıyor. üzerine düşersen yapabilirsin kesinlikle. bilgisayar mühendisliğini kesin istiyorum diyorsan sayısal seçmelisin. yarın bir gün pişman olursan da sayısaldan tmye dönmen,tmden sayısala dönmenden daha kolay olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quiet riot

Sa beyler ben 12. sınıf anadolu teknik liselisi öğrencisiyim teknik lise olduğum için sayısalım ama edebiyat tarih cografya derslerini yapıyorum ygs de tarih türkçe konuları tam cografyanın yarısını biliyorum ama sayısalcıyım ve işime yaramıyor fizik ve kimya beni zorluyor ve fizik kimya biyoloji konuları hiç başlamadım çalışmaya. hiçbirşey hatırlamıyorum zaten zar zor sözlülerle 45 yapıyodum . matematik çalışınca yapıyorum sizce ne yapayım eşit ağırlığa mı geçeyim tm ye geçersem hedefim hukuk lütfen yardımcı olun kararsızım sayısalcı olursam en iyi sakarya koceli üni bilgisayar mühendisliği kazanırım

Sayısalda kal MUTLAKA teknik lisesin ea saçma gelir sana kal sayısalda bilgisayar mühendisi ol hayatına bak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sayısalda kalınca en iyi sakarya bilgisayar olacaksa geç tmye hukuk kazan.

hem iş imkanın daha çok olur hem de daha saygın bi konumun olur. hukuk çok geniş bi alan ayrıca. avukatlık, hakimlik, savcılık, devlet kurumlarında uzmanlık, müfettişlik, hukuk müşavirliği, akademisyenlik vs gibi birçok alana yönelebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence sen hangi konuda başarılı hissediyorsan ona yönel sözel içinde zaten bir iki kaynak alsan yeterli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sayısalda hiçbir dersim iyi değil sayısalda olmamım sebebi bilgisayarla uğraşmayı sevmem (kod yazmak) ama eşit ağırlıkta öyle değil temelim sağlam edebiyat türkçe sosyal konularında matematiğe gelince çalışınca yapıyorum beyler durum böyle yani bilgisayar isterim ama her derse sıfırdan başlıcam sizce konuları bitere bilir miyim
  • up up up
  • Önce otur bir ders çalış. Emin ol bitiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

kolaydı meslek lisesinden çıkıpta mühendisliğe gitmek

Niye meslek lisesini kötülüyorsun arkadaşım? TEKNİK , ANADOLU lisesindeki adam diğer liseler ne görüyorsa onu görüyor , tabi oraya gidenlerin çoğu diploma almaya gittiği için ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ' Birşey olmaz onlardan söylentileri çıkıyor. Çalıştığın vakit Endüstri meslek lisesiymiş yok buymuş yok şuymuş hiç farketmez. Cahil cahil konuşma.

• quote:

Meslek lisesinin amacı zaten o.mühendis kazandırmak ülkemize o amaçla kurulmuş liseler. lisede onun eğitimini almışken onun üniversitesini okumak daha kolay gelir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bay Bilgiç

quote:

Meslek lisesinin amacı zaten o.mühendis kazandırmak ülkemize o amaçla kurulmuş liseler. lisede onun eğitimini almışken onun üniversitesini okumak daha kolay gelir

Hayır piyasaya ara eleman kazandırmak elektrik bilgisayar gibi bölümlerden mühendis çıkan görmedim

lan olum gıt sımdı kufur edecegım . Meslek lısesınden tıp , hukuk , muhendıslık kazanan adamlar var daha neyın kafasını yasıyorsun sen? Adam kendı lısesını kotuluyor ya boyle ınsanları ..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bay Bilgiç

quote:

Hayır piyasaya ara eleman kazandırmak elektrik bilgisayar gibi bölümlerden mühendis çıkan görmedim

o senin eksikliğin ara eleman diye tabir ettiklerinde iyi kazanıyorlar bilgisayar programcılığı,yazılım falan baya açık var kendini geliştiren iyi yerlere gelebilir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hukukcuk

quote:

Niye meslek lisesini kötülüyorsun arkadaşım? TEKNİK , ANADOLU lisesindeki adam diğer liseler ne görüyorsa onu görüyor , tabi oraya gidenlerin çoğu diploma almaya gittiği için ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ' Birşey olmaz onlardan söylentileri çıkıyor. Çalıştığın vakit Endüstri meslek lisesiymiş yok buymuş yok şuymuş hiç farketmez. Cahil cahil konuşma.

Kötüleme amacım değil kendim için konuşuyorum 3 sene fizik,kimya,biyoloji,geometri görmeyip sayısala giriyoruz diğer gördüğümüz mat, edebiyat gibi dersleride doğru düzgün öğretmiyorlar ne yapayım şimdi ben? Bilgisayar mühendisliği diyorsun hersene bilgisayar bölümünden 60 kişi mezun oluyor hiç kazananda duymadım görmedim elektrikde aynı şekilde 1000 küsür mezunluk okulda şimdiye kadar en yüksek makine mühendisliği kazanan gördüm yani bu işin anadolusu düzü yok eğitim seviyesi düşük düz lisede günde 5 saat çalışıp sınıfta kalan var eml'de yata yata geçiyor üstelik takdir alıyor millet hocalar kağıda bakmadan not veriyor yani bu eğitim düzeldilmeden eml'den bir mok olmaz tek meslek dersleri kazandırıyor ama 4 yıllık üniversite düşünürseniz sakın gelmeyin hele düzüne!

Bır mok bıldıgın yok . Gercek hayatta 2 kelımeyı yanyana getırıp konusamazsın sen bundan emınım. Duz lısedekı adam gunde 5 saat calısıp gecemıyor oylemı? Orası fen lısesımı lan sen neyden bahsedıyorsun?. Kazanan gormemıs sen sımdı ders calısacagına bu forumda boyle lak lak edıyorsun tabı gormezsın seneyede endustrıde okuyordum ondan kazanamadım dersın mıllete. Sızın gıbıler yuzunden adı cıktı o okulun. Kagıda bakmadan not verıyor oylemı? Herkes takdır alıyor oylemı? Lan olum gıt surdan teldeyım pc'ye gecınce yazarım uzun..

• up up up
  • hukuk dışında ea bölümleri çöp... sayısalda kal kesinlikle adam gibi mesleğin olsun...
  • sakın sayısalda meslek sayısı çok diye seçme yapamıyorsan.

tm alanında başarılı olacağını düşünüyorsan ona yönel,böylece kapasitenden daha azına razı olmazsın

sayısaldaki rekabet hiçbir alanda yok,iyi düşün.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.