Şimdi Ara

Sayısal mı Eşit Ağırlık mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sayısalken eşit ağırlığa geçmeyi planlayan arkadaşlar var mı ? Meslek lisesinden bu sene mezun oldum, Fen özürlüsüyüm gibi geliyor artık bana ikinci senem olacak bu sayısalda , temelimi geçen sene anca atabildim ama.Kimya denilen saçmalık kafamı yedi bitirdi. Daha yeni temel attın tekrar görünce gayet iyi yaparsın diyenlerde oluyor. Bir cümlede olsa yorumlarınızı bekliyorum

• StereoType kullanıcısına yanıt
    Benim matematiği çok iyi olan bir arkadaşım vardı.Matematiği çok iyi olduğu için sayısaldan hazırlandı,okulda da sayısaldı fakat fen derslerinden anlamıyordu.Uyardım onu TM geç dereceye girersin dedim dinlemedi ben hallederim dedi.250 puan yaptı MF'den şimdi TM'den hazırlanıyor.Eğer gerçekten fen kafası yoksa boşuna 1 seneni harcama.Ama ben anlarım yaparım diyosan önünde 8 ay gibi bir süre var MF kal derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeanValjean0

Benim matematiği çok iyi olan bir arkadaşım vardı.Matematiği çok iyi olduğu için sayısaldan hazırlandı,okulda da sayısaldı fakat fen derslerinden anlamıyordu.Uyardım onu TM geç dereceye girersin dedim dinlemedi ben hallederim dedi.250 puan yaptı MF'den şimdi TM'den hazırlanıyor.Eğer gerçekten fen kafası yoksa boşuna 1 seneni harcama.Ama ben anlarım yaparım diyosan önünde 8 ay gibi bir süre var MF kal derim.

Eğer temeli varsada yapamıyorsa demekki eşit ağırlık kafası var. Benim şöyle bi sıkıntım oldu okulda sözde sayısal bölümdük ama edebiyat tarih dil anlatım hatta trafik dersimiz bile vardı , fizik kimya biyoloji matematik yoktu. Hele fen derslerini sadece 9ncu sınıfta gördüm o da zorunlu zaten gerisinde hiç yoktu. Yani dershanede ilk defa gördüm herşeyi , fenden toplam lysde 20 net yaptım , ygsde 15.5 net yaptım. Umarım fen kafası vardır.

Ben de meslek lisesi mezunuyum elektrik elektronikten,seni çok iyi anlıyorum o yüzden ben kendimi test ettim TM'ye yatkın olduğumun farkına vardım TM'den hazırlandım.Seninde kendini test etmeni ve öyle karar vermeni öneririm.Fakat lisede görmedim bu sene ne yapacağım diye sıkıntı yapma çalışırsan halledersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeanValjean0 -- 30 Temmuz 2014; 19:26:41 >
  • quote:

Ben de meslek lisesi mezunuyum elektrik elektronikten,seni çok iyi anlıyorum o yüzden ben kendimi test ettim TM'ye yatkın olduğumun farkına vardım TM'den hazırlandım.Seninde kendini test etmeni ve öyle karar vermeni öneririm.Fakat lisede görmedim bu sene ne yapacağım diye sıkıntı yapma çalışırsan halledersin

Yerleştinmi peki biryere
    Malesef haftada 3 gün stajım vardı üstüne okulda 10 saat ders görüyordum Tm'den 63bin Ts'den 19bine girdim.Tercih yapmadım bir sene daha hazırlanacağım
  • quote:

Malesef haftada 3 gün stajım vardı üstüne okulda 10 saat ders görüyordum Tm'den 63bin Ts'den 19bine girdim.Tercih yapmadım bir sene daha hazırlanacağım

Yine iyi yapmışsın ama. Hadi bakalım tmden ilk 10bin falan gelir inşallah , başarılar diliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu sene 11 e geçtim. Geçen sene sayısaldım bu sene eşitim.kararımı verdim.
    Fen yerine edebiyat,coğrafyayı daha zevk alarak yapıyorum.
    Mat küçüklükten beri sevdiğim ders

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Teşekkürler dostum umarım yaparım hedefim zaten o civarlarda Ayrıca sanada başarılar dostum umarım istediğin bölümü ve üniversiteyi kazanırsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.