Şimdi Ara

Sayısal için Sosyal Tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangi kitapları önerirsiniz? Ne sıklıkla bakmalıyız? Ortalama 12-13 net geliyor. Coğrafya 0 net çoğu zaman. Tarih 3,75 Felsefe 3,75 Din 3,75. 15 Tatilde çalışmaya başlayacağım. Tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer konular tamamlanmamışsa 12 için özel çalışmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum. Geceleri veya boş zamanlarda kısa konu anlatım videoları ( Hocalara Geldik kullandım geçen sene) ve düzenli deneme 20'ye bile çıkarır. Yanıt ve Bilgi Sarmal çok iyiydi geçen sene. Bu sene şu ana kadar sadece Toprak çözdüm. Bilgi Sarmal'la benzer güzel olmuş.
  • Din ve felsefede kavramları bil,coğrafyada belli başlı konular var onları iyice anla,tarihten de yorum yeteneğini geliştir. Gerisi deneme ile hallolur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam bi adet poşet dosya alıyorsun ve denemelerde yanlış yaptığın soruları kesip atıyosun özellikle coğrafya ve özellikle coğrafyanın harita soruları. Ve bunları tekrar ediyosun sürekli. Ben mesela her hafta tyt denemesi öncesi 1 kez elden geçiriyorum yaklaşık 50 60 soru birikti. Ve bi de video çözüm uygulamarından gece uyumadan önce felan bi sos deneme çözümü izleyebilirsin.

• Hocam coğrafya çalışın yeter bence. Ben tyt tarih çalışmak gibi bir hata yapmıştım... Tarih, felsefe, din zaten yorumlanır. Yavuz Tuna çok güzel anlatıyor. Son 1 ay da felsefe ve din notlarına baksanız +15 gelir zaten.
  • Ben de hiçbir çalışma yapmadım yapmayı da düşünmüyorum. 15 tatilde sosyal denemesi alıp yaptığım yanlışlar üzerinden konuyu öğrenmeyi düşünüyorum hocalara falan sorup.
    Eğer coğrafya için de konu çalışacaksanız bence soru çözümü üzerinden ders anlatan hocalar daha iyi olur bence

• Geçen sene hiç sosyal çalışmadım. Tarih+din+coğrafyadan 14-1geldi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.