< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baband -- 13 Ağustos 2018; 1:51:22 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baband -- 13 Ağustos 2018; 1:51:22 > |
EVET ARKADAŞLAR TR 202.SİNİN BOŞ DEFTERİNİ FOTOKOPİ ÇEKİP DAĞITIYORUM FİYATI 20 TL YANINDA STABİLO VİP DESİGN 16 FARKLI RENKTE FOSFORLU KALEM HEDİYE
|
Aslında bunu kendiniz bulmanız kendinize en uygun olan nasılsa ona göre çözmeniz gerekiyor ama faydasını gördüğüm için anlatayım.
Ben çok fazla dikkat hatası yapan birisiyim okuldaki yazılılarda 5-6 kere 10 puanlık soruyu göremediğim olmuştur(göremediğim derken süre yetişmeme anlamında değil bildiğin kenarda duran soruyu göremiyorum dikkatsizlikten) Sınavı çok hızlı da çözsem çok yavaş da çözsem aşağı yukarı aynı sayıda dikkat hatam çıktığını fark ettim. Bu yüzden ilk başta hızlı bir şekilde sınavı çözüp kalan dakikalarda türkçe ve matı tekrardan çözüyordum. Her sınavda 10 tane hata yakalıyordum genelde. Bir de size bir dirty trick vereyim. Dersanede sınavdasınız, yanınızdaki de geçmek istediğiniz birisi veyahut hemen arkanızda yer alıyor denemelerde. Eğer böyle bir durumda iseniz denemeye başlar başlamaz ilk 4 türkçe sorusunda 10 sn sorunun altını çizip bir şıkkı sallayın ve hemen diğer sayfaya geçin. Emin olun yanınızdaki adam telaşlanıp size yetişmeye çalışırken dikkat hatası yapacaktır. Ama eğer hiç istifini bozmayıp sakince soruların altınız çizmeye devam ediyorsa bilin ki o bir bordo berelidir. Merak etmeyin o sizi eler. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İhsanoğlugaffur -- 31 Temmuz 2018; 14:43:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EfsaneMan -- 31 Temmuz 2018; 14:47:57 > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |