sayısal 35k için ne kadar uzaktayım

-
-
geçen seneki sınav netlerim tyt 51 ayt 32 sıralama 220k idi
-
Duyuyorum ama anlatamiyorum tadinda. Uzakta degil gorunuyor ama minibusle gitmek lazim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ayt iyi tyt artarsa daha iyisi de olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
:)
-
keşke hocam artık zekamın sınırına geldiğimi düşünmeye başladım her gün tr denemesi 2 günde 1 mat 2 günde bir fen birde kurumdan bağımsız evde tyt denemesi atıyorum
-
ABOO BENIMDE NETLER 80-90TYT 35-40 AYT HEDEF 35-40K SEN ENDISELENIYORSAN BEN NABCAMMM
-
ayt rahat yükseliyor hocam
-
hocam tyt deneme sonuçlarınızı atarsanız yardımcı olmaya çalışayım o aytye ve bu çalışmaya tyt netleriniz normal değil gözden kaçırdığınız ya da kabullenemediğiniz bir problem var gibi tytde -
son tyt denemem
27d 9y tr
sos 18-0
mat 28d 5y
fen 14d 6y
-
hocam kastettiğim bu değildi hani deneme karnesi oluyor ya onların son üç dördünü istemiştim. -
pc deyim telefona geçince atarım hocam
-
tabi hocam iyi çalışmalar -
Hangi bölümü istiyorsunu hocam ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
türkçe ve fen çalışmanız gerek hocam, türkçeden 32-33, fenden 16-17 çıkarsanız baya temiz tytniz olur
matematik 30dan sonra pratiğe kalıyor, sıkıntı geometride değilse matematikte sb, konu anlatımı filan uğraşmayın derim. çokça alan denemesi çözseniz yeterli gelir.
-
hocam tr de 30 üstü çok nadir de fende kötü geldi aslında 15 16 lardayım alan denemelerinde de 17 18 oluyor
-
türkçedeki problem dil bilgisinde mi paragrafta mı hocam
-
limitte kaç yaptın
-
paragraf db yanlış çıkarsa çok az çıkar türkçede iki kitap bitirdim limit + hız ve renk deneme olarakta bs benim hocam bitirdim şimdide endemik çözüyorum genelde alanda 30 üstü veya 30 29 geliyor fakat genel denemelere gelinde 25 24 lere çakılıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26EE13EE3 -- 10 Nisan 2021; 18:24:1 >
Benzer içerikler
- deniz astsubay rahat mı
- geometri sorusu
- venegis xr 37.5 mg kullanıcı yorumları
- codeway maaş
- okuması en zor bölümler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X