Şimdi Ara

sayısal 35k için ne kadar uzaktayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tyt 80 lerde geziyor sene başından beri artık potansiyelim mi bu yapmadığım çalışmadığım şey kalmadı ayt ise ilki 55 ikincisi 58 üçüncüsü 61 geldi (hepsinde tüm konular vardı)

• geçen seneki sınav netlerim tyt 51 ayt 32 sıralama 220k idi

• Duyuyorum ama anlatamiyorum tadinda. Uzakta degil gorunuyor ama minibusle gitmek lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayt iyi tyt artarsa daha iyisi de olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • :)

• keşke hocam artık zekamın sınırına geldiğimi düşünmeye başladım her gün tr denemesi 2 günde 1 mat 2 günde bir fen birde kurumdan bağımsız evde tyt denemesi atıyorum

• ABOO BENIMDE NETLER 80-90TYT 35-40 AYT HEDEF 35-40K SEN ENDISELENIYORSAN BEN NABCAMMM

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ayt rahat yükseliyor hocam

• hocam tyt deneme sonuçlarınızı atarsanız yardımcı olmaya çalışayım o aytye ve bu çalışmaya tyt netleriniz normal değil gözden kaçırdığınız ya da kabullenemediğiniz bir problem var gibi tytde
  • Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt

son tyt denemem

27d 9y tr

sos 18-0

mat 28d 5y

fen 14d 6y

• hocam kastettiğim bu değildi hani deneme karnesi oluyor ya onların son üç dördünü istemiştim.
  • pc deyim telefona geçince atarım hocam

• tabi hocam iyi çalışmalar
  • Hangi bölümü istiyorsunu hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türkçe ve fen çalışmanız gerek hocam, türkçeden 32-33, fenden 16-17 çıkarsanız baya temiz tytniz olur

matematik 30dan sonra pratiğe kalıyor, sıkıntı geometride değilse matematikte sb, konu anlatımı filan uğraşmayın derim. çokça alan denemesi çözseniz yeterli gelir.

• köprüden önce son çıkış kullanıcısına yanıt

hocam tr de 30 üstü çok nadir de fende kötü geldi aslında 15 16 lardayım alan denemelerinde de 17 18 oluyor

• türkçedeki problem dil bilgisinde mi paragrafta mı hocam

• limitte kaç yaptın

• köprüden önce son çıkış kullanıcısına yanıt

paragraf db yanlış çıkarsa çok az çıkar türkçede iki kitap bitirdim limit + hız ve renk deneme olarakta bs benim hocam bitirdim şimdide endemik çözüyorum genelde alanda 30 üstü veya 30 29 geliyor fakat genel denemelere gelinde 25 24 lere çakılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26EE13EE3 -- 10 Nisan 2021; 18:24:1 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.