Şimdi Ara

Sayısal 13k sorularınızı cevaplıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
24
Favori
3.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar Ben bu sene sınava girdim ve hayalim olan tıp fakültesini kazandim(KTÜ TIP).Dershaneye gitmedim ve herhangi bir özelders vs. almadım kendi masamda çabalayarak kazandım.Şimdi sorularınızın çoğunu cevaplamaya çalışacağım.
    Sonucum:
    Sayısal 13k sorularınızı cevaplıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1. Tyt ayt arası niye uçurum?
    2. Ne zaman çalışmaya başladın?

• Beğendiğin denemeler nelerdi?
    Seni en çok geliştiren ayt kaynağı?

• tyt matiniz nasıl bu kadar kotu geldi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1.)Hocam benim genel deneme netlerim tyt 90-100
    Ayt 70-75 di sinavda da bunu yaparim diye dusundum sinava 1 hafta falan kaldi bende hic heyecan yok kendime guveniyorum hedef cerrahpasa yaparim diyorum sonra sinavdan onceki aksam sabah derken sinav gunu geldi tyt gunu bende heyecan yok girdim okula sirama oturdum kalemimi actim falan heyecanim yok kitapcigi dagittilar kontrol ettik sorular kek dedim rahatladim ben Fen sos turkce mat cozerim siram buydu feni yaptim sos yaptim turkceye bi geldim kafam gitti anlamadim okudugumu anlamiyom felsefeyle karisik paragraflar falan derken ben turkcenin 38.sorusundayim geride 6-7 bosum var mata baslamadim saate de hic bakmamistim bir baktim 45 dk kalmis anam bana bir heyecan vurdu ben bittim o anda bittim hemen mata gectim elim ayagima karisti bi mata bi geo ya bakiyom derken 3 dk kaldi sinavin bitmesine ben kalemi biraktim la ne tıpını kazaniyon mezuna kaldin dedim saldim artik sirtim falan su icinde kaldi yani sinav ani yuzunden oldu bu uçurum matta 15+ soru goremedim bile hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loneyking52 -- 18 Ağustos 2019; 20:52:3 >

• Feni nasıl hallettiniz kaynak önerileriniz nelerdir?

• 2.)Hocam ben 9 10 da calisiyordum ama yazililara calisirdim yuksek gelsin diye universite sinavi bilinci yok kesinlikle sonra yüksek alinca konu tekrari falan zaten yok konular unutuluyor ama temelim oldu yani ben sinava 11 de basladim.11.sinifta SADECE 11 calisip saglam tuttum zaten ayt yi iyi yapmami buna borcluyum yazinda full ayt devam edip 11-12 konularinin integral harici bitirmisim integrali de eylulde hallettim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ah be o tyt ne oyle ya senin hakkın 4k imiş

• Apexs kullanıcısına yanıt
    Apotemi,endemik,acil,sarmal,ucdortbes ben bunlarin ayt alan denemelerini yalayip yuttum efsoydu.
    Beni en cok gelistiren tek bir kaynak soyleyemem ama bu saydigim yayinlar disinda pek bisey cozmedim.Gelistiren kombo sarmal+ ucdortbes+acildir.Digerleri seni destekler.
    Bi de hocam beni asil gelistiren okul da sinifta bana surekli soru getirirlerdi gunde 50-60 tane arkadaslarimin sorularini cozerdim iste bu beni ayt de cok gelistirdi soru kaliplarini istemeden ezberledim gelince vurdum direk.

• todareistodo kullanıcısına yanıt
    Hocam anlattim az once sorulari goremedim tamamen sinav heyecani oldu elim ayagima karisti.

• Hocam dediğim gibi benim dershane ozel ders gibi seylerden istifade edecek imkanim yoktu.
    Ben feni de herşeyi de youtube den hallettim.
    Fizik
    1-Umut öncül
    2-Ertan sinan şahin
    3-Fizikle barıs
    4-Modern fizikolik (bunu herkes bilmez :D)
    Kimya
    1-Kimya özel (konuları buradan hallettim denge falan)
    2-Kimyagör(Organigi bundan çalıştım efso)
    3-Kimyacı gülçin hoca (denemelerini izledim sadece iyiydi)
    Biyo
    1-Bekir avşar (konuları dinleyip not aldım)
    2-Selin hocanın sitede PDF leri var onları okudum
    3-biyoloji portalı sitesi var
    Onada bak baya iyidir
    Ve geometri (KENAN KARA)hocamın hakkini odeyemem geometrimi kenan hocama borcluyum.Youtube:Kenan kara ile geometri
    Hocam gün boyunca yoruluyoruz ben kanepede yatiyorum gece 11 gibi yataga gecer sirtimi kanepeye dayardim fen den deneme cozumleri falan izlerdim gece 1 e kadar falan baya yarari oldu bana.

• Hocam sb çok çozmedim alan denemesi cok cozdum ama onerimi soyleyeyim
    Fizik
    Nihat bilgin
    Mf kazanım
    Kimya
    Palme
    Nitelik
    Endemik
    Aydın
    Biyo
    Palme
    Endemik

• building07 B kullanıcısına yanıt
    Ben mutluyum hocam hakkımda hayırlısı buymuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loneyking52 -- 18 Ağustos 2019; 21:13:59 >
  • Teşekkürler :)

• Hocam cidden süper bir AYT yapmışsınız keşke tytnizde istenmeyen durumlar oluşmasaydı bence 2K görürmüşsünüz. İmreniyorum ve tebrik ediyorum <3

Kendimi anlatıp soru soracağım eğer cevaplarsanız çok sevinirim.

Mezunum, geçen sene 90 tyt ve çook kötü bir ayt ile (özellikle fizik kimya geometri) 40 net civarında yaptım ve 90 bin gibi bir sıralamadan mezuna kaldım. Hedefim ilk 30 bin içerisine girmek, hedefim hakkında düşünceniz nedir olasılığı vesaire gibi ?

2. olarak Geometride Kenan Kara+Bilgi Sarmal+Acil yapıyorum iyi midir bu kombo ?
    3. Şuanda AYT matematiği, TYT fen ve Türkçe çalışıyorum. TYT kısmı 15 eylülde bitiyor. TYT fiziği Fiziklebarıştan izliyorum. Optik, Dalga ve AYT konuları için Fiziklebarış yeterli olur mu ? Yoksa Fiziklebarış + Umut Öncül mü yapsam yoksa Ücretli ESŞ veya Umut Öncül Akademi mi ?
    4. Söylediğiniz bütün hocaları konu çalışırken arka arkaya mı dinliyordunuz ?
    5. Kimyayı Bizim Hocalar Kimya'dan dinliyorum biliyor musunuz bu kanalı ? görüşünüz nedir ?
    Bizim Hocalaryoutube
    MODERN ATOM TEORİSİ 1 (2020 AYT)(ELEKTRON DAĞILIMLARI 1)(YENİ MÜFREDAT)
    https://www.youtube.com/watch?v=x9ntxKRsmp0&list=PLuH8onCNZUMC7NQHNq6u5YZvmSNvRzVh3

Tekrardan tebrik ederim hocam süper yapmışsınız inşallah ben de ve diğer çalışanlar da yapabilir. Çok sağolun şimdiden

• lnx-x kullanıcısına yanıt
    Saolasın hocam eyw
    1.)Hocam neyi yapamıyonuz ben size yapamazsin desem veya baskasi yapamazsin dese calismayi mi birakacan ben nerelerden ceken gordum kendine guven bos insanlari sallama yaparsin.
    2.)Ben kenan kara+acil yaptim sarmali acilden once yapman cok guzel zaten sarmal ara kaynaktir sarmalin yanina her zaman + acil ucdortbes gibi kaynaklar gerekiyor geometri icin cok gerekli bunlar bitince de acil geo denemelerini alirsin mis.
    3.)Bence paraliya gerek yok fizikle baris +umut oncul yap efsane olursun.
    4.)Mesela manyetizma olsun bu konuyu umut oncul dinlerdim fizikle baris modern fizikolik esş falan o konuyu dibine kadar ogrenirdim ama arka arkaya degil unuttuğumu hissedince dinlerdim digerlerini.
    5.)Biliyorum guzel kanal ama kimya adasi kimya ozel kimyaci gulcin hoca gibi kanallardan biriyle daha takviye yap.
    Kolay gelsin hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Loneyking52

1.)Hocam benim genel deneme netlerim tyt 90-100
    Ayt 70-75 di sinavda da bunu yaparim diye dusundum sinava 1 hafta falan kaldi bende hic heyecan yok kendime guveniyorum hedef cerrahpasa yaparim diyorum sonra sinavdan onceki aksam sabah derken sinav gunu geldi tyt gunu bende heyecan yok girdim okula sirama oturdum kalemimi actim falan heyecanim yok kitapcigi dagittilar kontrol ettik sorular kek dedim rahatladim ben Fen sos turkce mat cozerim siram buydu feni yaptim sos yaptim turkceye bi geldim kafam gitti anlamadim okudugumu anlamiyom felsefeyle karisik paragraflar falan derken ben turkcenin 38.sorusundayim geride 6-7 bosum var mata baslamadim saate de hic bakmamistim bir baktim 45 dk kalmis anam bana bir heyecan vurdu ben bittim o anda bittim hemen mata gectim elim ayagima karisti bi mata bi geo ya bakiyom derken 3 dk kaldi sinavin bitmesine ben kalemi biraktim la ne tıpını kazaniyon mezuna kaldin dedim saldim artik sirtim falan su icinde kaldi yani sinav ani yuzunden oldu bu uçurum matta 15+ soru goremedim bile hocam
    Halinizden memnunsanız sorun yok hocam , sizin başarınız benim gözümde çok değerli :) dershanesiz olmaz diyen hocanızın yanına mutlaka uğrayın.

• Tekrarlarınızı nasıl yaptınız? Çalışırken proğram kullandınızmı?

• Loneyking52 kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun hocam cevaplara lap diye vermişsiniz dedikleriniz gibi yapacağım inşallah başarabilirim <3 Tıp hayatınızda başarılar
  • Eyw hocam saolun

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.