Şimdi Ara

Saygın Kıral - Youtube Gameplay Kanalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar! Hiçbiriniz beni tanımıyorsunuz, kısaca kendimi tanıtayım. 18 yaşındayım. Oyun oynamak sizler gibi benimde büyük zevkle yaptığım işlerin başlarında geliyor. Son dönemde ki Youtube'da ki gameplay kanallarının çoğalması benide etkiledi ve ben niye yapamıyım diyerek işe giriştim. Umarım beğenirsiniz, umarım güzel yapıyorumdur. Sadece bir "Subscribe" butonuna basarak beni her zaman takip edebilirsiniz. Ayrıca Facebook, Twitter, İnstagram ve hatta Skype adreslerim bile gözle görülebilecek kadar yakında. Bana ulaşmanızda hiç bir engel yok. Bu kanal sizler için ve sizlerin sevdiği şeyler yapılmaya çalışılacaktır. Şimdiden teşekkürler!

Kanalımda devam ettiğim şuan 3 seri var. 3 serinin üstüne hiç bir dönem 4. seriyi yapmayı düşünmüyorum, bunun yerine 3 seriden bitenlerin yerine yeni oyunlar eklemeye çalışacağız. Şuan devam edenler: PAYDAY 2, Game Dev Tycoon, BioShock: Infinite.

Ayrıca ilerde yayınlayabileceğim yani elimdeki oyunlara bakarsak: (Asla orjinal olmayan bir oyunu tasrif etmemekle birlikte yayınını yapmıyorum.) Banished, BioShock: Infinite, The Bureau: XCOM Declassified, Car Mechanic Simulator 2014, Counter-Strike: Global Offensive, Dead Island, Dead Island: Riptide, Dishonored, The Elder Scrolls V: Skyrim, Euro Truck Simulator 2, Fallout: New Vegas, Game Dev Tycoon, Hitman: Absolution, How to Survive, Mount&Blade: Warband, Mount&Blade: With Fire and Sword, Orcs Must Die! 2, PAYDAY 2, Project Zomboid, Ride to Hell: Retribution, Spec Ops: The Line, Takedown: Red Sabre, Thief, Tomb Raider.

LINK:http://www.youtube.com/user/sayginkiral

Oyunları her şekilde en yüksek grafik özellikleriyle sunmaya çalışıyorum. Elimde PC sistemine gelince:
    EKRAN KARTI: Zotac NVIDIA GeForce GTX780 384 Bit
    İŞLEMCİ: Intel Core I7-4770 3.4GHz İşlemci
    RAM: 8 GB
    İŞLETİM SİSTEMİ: Microsoft Windows 8.1: Single Language

Ekipman anlamındada aynı şeyler söz konusu onlara gelince ise:
    HEADSET: Logitech G430
    KLAVYE: Logitech G103
    MAUSE: Logitech G300
    WEB-CAM: Logitech C270 HD 720p

Kullandığım programlara gelirsek ise:
    VIDEO VE SES KAYDI: NVIDIA GeForce Experience: ShadowPlay, Fraps
    WEB-CAM KAYDI: YouCam
    VIDEO EDIT VE RENDER: Sony Vegas Pro 12.0

Tekrardan okuduğunuz ve takip etti iseniz çok teşekkür ederim!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayNeandertal -- 11 Ağustos 2014; 13:14:39 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    atv ana haber müzikleri
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.