Şimdi Ara

Saw: The Videogame [Ana Konu][Çıkış Tarihi: Ekim 2009 ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Saw: The Videogame  [Ana Konu][Çıkış Tarihi: Ekim 2009 ]

Oyunun Adı: Saw: The Videogame

Yapım: Konami & Lionsgate

Dağıtım: Konami

Türü: Adventure - Action

Platform: Pc, XBox 360, Ps3

Çıkış Tarihi: Ekim 2009

Konu: Film haklarının sahibi Lionsgate ile Konami'nin ortak çalışmasıyla PlayStation 3, Xbox 360 ve PC platformlarına hazırlanacak oyun, serinin altıncı filmi ile aynı dönemde yani ekim ayında(filmin çıkış tarihi 23 Ekim olarak verilmişti) piyasaya çıkmış olacak. Gelişmeleri merakla bekliyoruz.

Saw: The Videogame  [Ana Konu][Çıkış Tarihi: Ekim 2009 ]

Yapımcısı Brash Entertainment'in kapanmasıyla birlikte iptal edilme aşamasına gelen Saw: The Videogame'e Konami sahip çıktı.

Film haklarının sahibi Lionsgate ile Konami'nin ortak çalışmasıyla PlayStation 3, Xbox 360 ve PC platformlarına hazırlanacak oyun, serinin altıncı filmi ile aynı dönemde yani ekim ayında(filmin çıkış tarihi 23 Ekim olarak verilmişti) piyasaya çıkmış olacak. Gelişmeleri merakla bekliyoruz.

Kaynak:http://www.gamefocus.ca/?nav=new&nid=3950
    Kaynak:http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=15444

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genle yüklü gemi -- 8 Şubat 2009; 3:06:53 >

• konami ve saw ...

Birbirinden çok alakasız,acaba nasıl bir oyun olur saw den merak ediyorum açıkcası.

Filmden çevrilen oyunlar pek iyi olmuyor gerçi ama yinede bekleyip göreceğiz.

Haber için teşekkürler bu arada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 8 Şubat 2009; 2:53:48 >
  • birşey değil gold.
    acaba ana konu varmıydı yoksa yapacağım ama.bulamadım arama yerinden.
  • Benim bildiğim kadarı ile yok ama pek tutmaz şimdiden söyleyeyim
  • Konami ve Saw himm olabilir aslinda, Silent Hill den biliyorum
  • ya tutup tutmaması önemli değil.boşuna forum pislenmesin.saw hakkındaki bilgiler bu konuda olur işte
    zaten elimde gow ana konu var
  •  Saw: The Videogame  [Ana Konu][Çıkış Tarihi: Ekim 2009 ]

offf bu da çok klass duruyor yaw,yine filmdeki gibi kıkır kıkır gülmeye başlarsa dalarım direk söyleyeyim baştan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilk mesaja bu daha büyük resim diye bunu koydum.
    ya inş. oyun kötü çıkmazda biraz psikopata bağlanırız.
    ha bu arada infazcı filmi oyundan esinlenerek oldu demi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: K®ATOS

ilk mesaja bu daha büyük resim diye bunu koydum.
    ya inş. oyun kötü çıkmazda biraz psikopata bağlanırız.
    ha bu arada infazcı filmi oyundan esinlenerek oldu demi?

Marvel'ın bir karakteriydi o.Bilmiyorum belkide öyledir.
  • Bu filmi izleyenleri anlamiyorum ya. Gecen kuzenim agzindan salyarak akarak anlatiyodu filmi bana "sus" diyorum dinlemiyo adam. Sadist resmen
  • quote:

ya tutup tutmaması önemli değil.boşuna forum pislenmesin.saw hakkındaki bilgiler bu konuda olur işte

Çok ana konu toplamacı gördüm seni Bu başlığıda unutursun sen, sonra biz hatırlatırız burası ana konuydu diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rds -- 8 Şubat 2009; 9:54:29 >

• Bence esas kanlı ana konu bu olacak

Haber için teşekkürler
  • olabilir
    quote:

Orjinalden alıntı: rds

quote:

ya tutup tutmaması önemli değil.boşuna forum pislenmesin.saw hakkındaki bilgiler bu konuda olur işte

Çok ana konu toplamacı gördüm seni Bu başlığıda unutursun sen, sonra biz hatırlatırız burası ana konuydu diye.

• çok saçma bir oyun bizleri bekliyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: şanışer

çok saçma bir oyun bizleri bekliyor...

aynen. çöp oyun olacak gibi bir his var. filmler gittikçe sapıttı, ben en son 2 yi mi ne izledim. anca garip ölüm şekilleri ve vahşet. konami metal gear ve futbol oyunundan iyi para kaldırdı onları sacacak yer alıyor, aptallar.
  • Konami aksine en kötü dönemini yaşıyor :)

Detaya girmeyeyim ama SAW gerçekten kaliteli bir seridir, oyunuda öyle olur inşallah. Başlarında Konami varken hiç sanmıyorum ama neyse
  • Filmi gibi güzel olursa alınmaya değer.Oyunun pre-orderi açılsın gözüm kapalı sipariş edicem.
    Konamı inşallah saçmalamaz bu oyunda.
  • bence tutmaz bu oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miex

Konami aksine en kötü dönemini yaşıyor :)

Detaya girmeyeyim ama SAW gerçekten kaliteli bir seridir, oyunuda öyle olur inşallah. Başlarında Konami varken hiç sanmıyorum ama neyse

ya miex, nerden buluyorsun, tahmin ediyorsun.

daha gecen n4g'de mi, ign'de mi, adamlar, kriz doneminde kar acıklayan nadir oyun, teknoloji firmalarından birisi oldular. ha eski karlarına gore az olabilir ama bu krizde kar onemlidir.

haberin linkini bulduracaksın bana. ha bu yıl ne olur bilmem, karın sebebi, metal gear 4 ve pes ten kaynaklanıyor. adamlar kazanmıs, kardalar.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.