avast ile zone alarma çakışıyor ama bu 2 programında çalışmasına engel olmuoyr zaten avast uyarır seni çakışma olduğunda zone yi kur bence çünkü diğer 2 programın işlevi farklı biri virüs programı biri adware ama zone alarm devamlı çalışan aktif bi koruma programı tavsiye olunur
peki kasıyor mu zone makinayı? zone kur derken avastı kaldırayım mı yani? zoneyi kurarsam ad aware kalsın mı? confused yani..... açıklarsanız sevinirim hem bi çok insan faydalanır.
ad-aware kalsın. Firewall olarak Kerio kur derim. ZoneAlarm'dan birkaç gömlek üstün bir firewall yazılımıdır.
us robotics de firewall var biliyorum. yeterli değil mi?
avast 4.6 home edition ve ad aware se professional kullanıyorum. Win-98 yüklü. bunun yanına başka birşey gerekli midir?
özellikle Zone -alarm için soruyorum. avastla uyumlu çalışıyor mu? avast ve ad aware varken buna gerek var mı?
Hi jack this diye bişey kurdum ama anlayamadım , iyi midir bu program? son olarak ;
başka birşeye ihtiyacım var mı?
sevgi & saygı.......
sende şimdi win 98 war..ki galiba..bilgisayarının sistemide biras eski galiba....o bilgisayarsa avast ve ad aware kullanıosun...bi de yanına zone alarm yükliim mi die soruosun..yanlış anlamadıysam tabi...ama arkadasım sen o zaman sen inan kolay bi işlem yapamazsın bilgisayarda....
sen bilirsin ama....zone alarm kurcaksan avast ve ya ad awre i kaldır derim....ve hatta sistemin rahatlamasını istiosan...anti vir ve spyware doctor bile sana yeter derim...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme