Şimdi Ara

savunma sistemi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • avast 4.6 home edition ve ad aware se professional kullanıyorum. Win-98 yüklü. bunun yanına başka birşey gerekli midir?

özellikle Zone -alarm için soruyorum. avastla uyumlu çalışıyor mu? avast ve ad aware varken buna gerek var mı?

Hi jack this diye bişey kurdum ama anlayamadım , iyi midir bu program?
    son olarak ;

başka birşeye ihtiyacım var mı?

sevgi & saygı.......

• bu arada belirteyim, US robotics modemim var ve dahili firewall u var. zone alarm için handikap olabilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dr_anjinsan

bu arada belirteyim, US robotics modemim var ve dahili firewall u var. zone alarm için handikap olabilir mi?

Hayır olmaz.

Avast iyi bir antivirüs yazılımı değil. Bu konuda AntiVir gayet başarılı. Avasttın düştüğü durumlara buradan bakabilirsiniz :http://www.doctus.net/index.php?topic=263.0

HijackThis ile neler yapabileceğinizi gene aynı siteden şu adresten öğrenebilirsiniz :http://www.doctus.net/index.php?board=159.0

• avast ile zone alarma çakışıyor ama
    bu 2 programında çalışmasına engel olmuoyr
    zaten avast uyarır seni çakışma olduğunda
    zone yi kur bence
    çünkü diğer 2 programın işlevi farklı
    biri virüs programı
    biri adware
    ama zone alarm devamlı çalışan aktif bi koruma programı tavsiye olunur
  • peki kasıyor mu zone makinayı?
    zone kur derken avastı kaldırayım mı yani?
    zoneyi kurarsam ad aware kalsın mı?
    confused yani.....
    açıklarsanız sevinirim hem bi çok insan faydalanır.
  • ad-aware kalsın. Firewall olarak Kerio kur derim. ZoneAlarm'dan birkaç gömlek üstün bir firewall yazılımıdır.
  • us robotics de firewall var biliyorum. yeterli değil mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Son savunma
    4 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: dr_anjinsan

avast 4.6 home edition ve ad aware se professional kullanıyorum. Win-98 yüklü. bunun yanına başka birşey gerekli midir?

özellikle Zone -alarm için soruyorum. avastla uyumlu çalışıyor mu? avast ve ad aware varken buna gerek var mı?

Hi jack this diye bişey kurdum ama anlayamadım , iyi midir bu program?
    son olarak ;

başka birşeye ihtiyacım var mı?

sevgi & saygı.......

sende şimdi win 98 war..ki galiba..bilgisayarının sistemide biras eski galiba....o bilgisayarsa avast ve ad aware kullanıosun...bi de yanına zone alarm yükliim mi die soruosun..yanlış anlamadıysam tabi...ama arkadasım sen o zaman sen inan kolay bi işlem yapamazsın bilgisayarda....

sen bilirsin ama....zone alarm kurcaksan avast ve ya ad awre i kaldır derim....ve hatta sistemin rahatlamasını istiosan...anti vir ve spyware doctor bile sana yeter derim...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.