Şimdi Ara

Savunma sanayii'nde nasıl çalışılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
1.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru Basit tek amacım milli savunma sanayinde aselsan roketsan tai gibi şirketlerde çalışmak sırf bu yüzden çalışıyorum hedef 15k ama hangi üni hangi bölüm mezunu olmam gerek

• Boşver sen sanayi'yi , ticaret meslek yüksekokuluna kayıt ol, diploman kayıp olsa da cumhurbaşkanı olabiliyorsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzay - havacılık mühendisliği dostum güdümlü roket yapay zeka hava sistemleri radar gibi projeler üzerine eğitim goruyor
  • değişir mesela füze tasarlayan ekiptesin bu ekipte elektrik elektronik müh. uzay havacılık müh. bilgisayar müh. makine müh.de vardır insan kaynaklarında çalışan bunun hammadde tedariğindeki kişi tanıtım ekibi bunun hukuki işlemlerinden sorumlu olanlar vsde vardır ama direkt işin içinde olmak istiyorsan mühendislik
    odtü makine ee pc uzay havacılık çok bilinen bölümler aselsan vs. için
  • hocam aç iş ilanlarına bak orada hangi ortalamayla hangi bölümü bitirmen gerektiğini toeflden kaç puan alman gerektiğini hepsini yazıyorlar. bir sürüde bölüm var uçak havacılık bilgisayar elektrik elektronik mühendisliği falan en iyi orayı kaynak alırsın adamlar açık açık yazmış :D
  • http://www.memurlar.net/haber/466162/

hedefiniz buysa odtüye girmeniz ön şart gibi birşey. tabi oda yeterli değil. ortalamada çok yüksek olacak
  • 3+ ortalama (makina-ee mühendisliği)

Ankaradaki iyi okullar (odtü-bilkent-hacettepe) gazi ve ankara 2. plan

Çok iyi dil

Ama en önemlisi yüksek bir ortalama ve stajların stajıda o firmada yapman lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Boşver bunları aslanım.Bak şimdi general olma taktiği veriyorum.İmamhatipe geçiyorsun bitirince general oluyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

3+ ortalama (makina-ee mühendisliği)

Çok iyi dil

Ama en önemlisi yüksek bir ortalama ve stajların stajıda o firmada yapman lazım.

Ankara Üniversite sinden çalışan almıyor SavunmaSanayi şirketleri. Sınır Gazi üniversitesi en az 3 ortalama ben Hacettepe Makine Müh. (Otomotiv Müh.) de okuyorum. Bölümümüzde ROKETSAN'ın iş ilanı var bu da fotosu:https://s14.postimg.org/i43zi1zzl/IMG_20161024_094815.jpg

Makine, Havacılık ve uzay, Otomotiv ve Mektaronik Müh. arıyorlar. Otomotivi sadece bizden alıyorlar. Makineyi bizden ve sayılı birkaç üniversiteden alıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fellowshipTR -- 5 Kasım 2016; 23:31:3 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fellowshipTR

quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

3+ ortalama (makina-ee mühendisliği)

Çok iyi dil

Ankara Üniversite sinden almıyorlar. Sınır Gazi üniversitesi en az 3 ortalama ben Hacettepe Makine Müh. (Otomotiv Müh.) de okuyorum Bölümde ROKETSAN iş ilanı var bu da fotosu:https://s14.postimg.org/i43zi1zzl/IMG_20161024_094815.jpg

Makine, Havacılık ve uzay, Otomotiv ve Mektaronik Müh. arıyorlar. Otomotivi sadece bizden alıyorlar. Makineyi bizden ve sayılı birkaç üniversiteden alıyorlar.

keşke mf olsam ve mühendislik okuyabilsem ama 9-10 daki tembelliğim ve maddi imkansızlıklar yüzünden tm ye mecbur kaldım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.